Mamici de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor,
vreme caineasca si la ploiesti, dar nu chiar ca la Bucuresti...
Voiam sa va intreb exect unde scrie ca avem dreptul la 16 ore libere pe luna pentru investigatii?

cat despre intalnire, as veni si eu daca as veni la babyexpo, dar depinde cel mai mult si de vreme...si in plus cred ca l-as cara si pe sotul meu dupa mine...poate cand s-o mai incalzi...mai vorbim...

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ioana81 acum nu ma mai doare insa in noaptea aia si a doua zi m-a rupt...efectiv...a fost urat de tot
asa mai pateam si eu inainte - mici carcei la degetele de la picioare dar acum a fost d'ala rau si urat...cred ca m-a pedepsit pentru ceva
pika-pika ce face tatal tau? cum se simte? ati gasit donatori?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

adela hai ca m-am mai documentat. Din pacate si lipsa de potasiu si cea de calciu si cea de magneziu dau crampe musculare asa ca-i mai complicat un pic. Fiecare din noi stiam cate un pic

Uite am gasit in Formula-as ceva unde explica bine.

http://www.formula-as.ro/reviste_55566.html

Pe o alta pagina de net sugereaza ca mai bine sa-ti faci un test de sange sa vezi care din mineralele acestea lipseste. Magne B6 poti lua linistita ca surplusul de magneziu nu dauneaza dar cu cu potasiu si calciu nu prea stiu cum este. Stiu numai ca in caz ca ei prea mult calciu se poate fixa aiurea (e.g. pietre la rinichi, ciocuri pe coloana, etc). POate nu ar fi rau sa intrebi totusi si parearea unui medic.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna dimineata...mai intarziat asa ...ca de pe alt continent !

pumpkin bine ai revenit!

De ieri, dupa ce chiar ma gandeam ca "mi-e relativ bine"...m-a apucat ca un fel de crampa, fara durere...parca mi se blocasera muschii de la buticutza. Asa m-am "tarat" prin casa tot restul zilei si am stat in pat pana acum, de dimineata, fara sa mai misc nimic prin casa. Al meu sot a trebuit sa faca papa pentru cina si cand m-a vazut dimineata ca nu sunt chiar 100% ok m-a postat din nou sub patura (sa nu fac nimic) si s-a oferit sa aduca cina din oras (asta inseamna ca nu prea s-a distrat printre oale...mai bine "de gata").
Eu zic ca e de la efort si parca si acum imi vine sa fug sa stau intinsa in pat.

Citind despre intalneala voastra BB se agita parca mai hotarat , cred ca vrea si el sa va cunoasca ...dar ce sa ma fac cu distanta asta de mii de km?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salutare burtici,

Kheyler pune-ma si pe mine pe lista pe locul 3 pentru sambata. Locul nu conteaza pentru mine. Eu oricum sunt de prin toamna in Bucuresti asa ca nu prea stiu sa va recomand o locatie. Eu am fost undeva prin spate pe la Unirii foarte misto si foatre aerisit, spatios, cu mese mari, mancare super buna - inclusiv pizza dar destul de expensive. Oricum eu vin orcand si oriunde stabilitzi voi fetelor.

va pupik.

Iulia 18 +

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Norocutza, pai venim noi la tine sa ne intalnim .
Iti trimitem poze, ok ? Si sa ne spui cand mai vii pe aici ca sa facem intalneala si cu tine.

Listutza intalneala 18 martie :
1. Pumpkin
2. Dana
3. Muuh
4. Mishi
5. Irinuca
6. Anasia (in functie de programul de la servici...)
7. MadaCristina
8. Iulenca

Miky 24+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

am gasit (despre cele 16 ore libere pe luna)...pentru cine este interesata este legea 25/2004 de aprobare a OUG 96/2003 pentru protectia maternitatii l alocul de munca

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

super articolul
20+

quote:
Originally posted by map

adela hai ca m-am mai documentat. Din pacate si lipsa de potasiu si cea de calciu si cea de magneziu dau crampe musculare asa ca-i mai complicat un pic. Fiecare din noi stiam cate un pic

Uite am gasit in Formula-as ceva unde explica bine.

http://www.formula-as.ro/reviste_55566.html

Pe o alta pagina de net sugereaza ca mai bine sa-ti faci un test de sange sa vezi care din mineralele acestea lipseste. Magne B6 poti lua linistita ca surplusul de magneziu nu dauneaza dar cu cu potasiu si calciu nu prea stiu cum este. Stiu numai ca in caz ca ei prea mult calciu se poate fixa aiurea (e.g. pietre la rinichi, ciocuri pe coloana, etc). POate nu ar fi rau sa intrebi totusi si parearea unui medic.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Pumpkin super ideea cu pozele!!! Iti multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

kehleyr m-ai inteles gresit, sau poate nu m-am exprimat eu cum trebuie.......nu port bluze scurte, atat mi-ar trebui, sa racesc .......buricul meu a inceput sa-si schimbe forma si poate prin unele bluze se vede, iar cu sanii chiar nu stiu ce sa fac.........nu mai pot purta sutiene cu burete , ca ma strang........port numai bustiere....poate sa-mi pun tampoane pentru sani pe sub bustiera ca sa nu se mai vada sfarcurile intarite (nu-ti imagina ca stau tot timpul asa, doar mai des ca inainte).....dar pana la urma cu ce sunt eu vinovata ca mi se pregatesc sanii pentru bebelina?

23+

Mergi la inceput