La noi la Galati sa veniti (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Viorica e vorba de joia viitoare adika 30 martie. de ce nu izolezi tevile de caldura? eu le am izolate ca mai nou asa te obliga de cand te debransezi si nu platesc nik ...de fapt mint, din categoria ciudatenii platesc "caldura la subsol" ca pe acolo trec tevi si subsolul e "bun comun"

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Doamneeeee, de-abia azi mi-au venit banii, mi s-au lungit urechile ca la magarusi asteptandu-i in fiecare zi.
Cum au fost plimbarile cu bebeii zilele aastea insorite? A mea copkila iar s-a captusit cu rosu-n gat.
Alinam, ce-ti mai face fierea? Si eu am probleme mari cu ea (o malformatie congenitala) si nu cred ca o sa scap de operatie.
Sper sa o mai duc cu tratament un an sau doi. Cand am crize mari o linistesc cu NO-SPA injectabil. Alte medicamente f. bune pt. calculi biliari sunt ROWACHOL, PHAREBIL (ambele sunt picaturi), BILICHOL. Pt. mine Anghirolul si Colebilul sunt apa de ploaie.
Offf, am reusit sa scriu cateva cuvinte in timp ce dormea copkila mea, gata acum s-a trezit, adio net.
Cand intalneala, saptamana asta sau cea care vine?
lauraspeedy si Lavinia
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy

Mergi la inceput

Laura regim, nu pap nic iaurt pana nu iau 1-2 bilichoale si cand "o simt" bag 2 no -spa. Rowachol am vrut si eu dar parca scrie pe prospect ca nu se ia cand alaptezi si eu inca ma mai chinui sa alaptez ...de cand curegimul a scazut produktia, da perseverez.

poze

Mergi la inceput

deci ramane pe joi la 5 la cafe journal? cine se inscrie?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Eu ma inscriu, primaaaaaa. Sper sa nu apara nimic neprevazut.
Laura nu cunosc pe nimeni, dar ce s-a intamplat? cozi asa mari erau in ultima si penultima zi de depunere, cel putin acu 2ani si ceva...cand eram si eu in bransa.

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

buna fetelor.va multumim pentru urari.si noi uram sarbatoritilor tt ce e mai bun pe lume.LA MULTI ANI! tuturor.ma inscriu si eu pentru intalnire.mai vorbim. la revedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

salutare!!!
Eu subscriu la intalnire!! Treceti-ma pe lista....

Fetelor si sunt tare suparata cu intretinerea.... pe luna februarie am de plata 4 milioane!!! Mi se pare enorm de mult.... Si la fel.... peste ce raportez eu la consumul de apa se mai adauga si pierderi... Problema e ca, intr-adevar, din lipsa de timp multi dintre noi platesc suma fara sa stea sa vada si cum s-a facut calculul dar cine stie ce umflate sunt!!! Eu pe trei luni dec, ian si feb am adunat de plata 12 mil si jumate. E de-a dreptul suparator... muncim numai sa ne achitam datoriile????

Gata mi-am varsat oful.... Si inca ma abtin, ca as putea spune mai multe, dar de ce sa ne amaram... Abia astept intalnirea sa ne mai destindem... Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ah, cu intretinerea e super si la noi. Am platit pe februarie 5 milioane. In martie trebuie sa ne bage revizia la lift, nu vreau sa ma gandesc. La noi chiar i-a gasit pe vecinii de deasupra cu magneti la apometre, i-a facut de ras, dar nu le pasa, ca si cum ar fi normal. Mai au ei niste bube in cap, dar se pare ca se conduc dupa principiul "cainii latra, caravana trece".
Si ziceti ca facem intalnire joi? Eu pot sa vin, ora e ok, sper sa nu intervina pana atunci ceva.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

hai sa ne plangem de intretinere :), eu platesc acum 500 mii pe luna in conditiile in care am centrala si gazul pe februarie 4.3 mil, asa ca nici eu nu stau mai bine :)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hai salut!
Mai, eu am ramas cand am vazut ce zapada e afara! M-am saturaaaaat! Vreau pantofi si fustiteeee!

Noi, mai nimic nou, am cam haladuit zilele astea cu prietena mea(acum am luat o pauza, ca e plecata putin la Iasi) si mai urmeaza o tura si saptamana viitoare...pana pleaca iar...si o mai vad cine stie cand...

Intalnire? Of course! Cred ca ne trebuie iar o masa maaaaare si rotunda, ca sa stam de vorba ca lumea!

Mergi la inceput