La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 9
LauraFlo spune:
Vad ca stiti o groaza de chestii legate de calculul prin care se ajunge la suma de plata pt intretinerea apartamentului ! Eu ma uit la total si ....platesc !
Ar trebui si eu sa pun intrebari ? sau o sa ramana fara raspuns ca la voi ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ele spune:
Gata, am revenit.
Dupa ce m-am intors de la admnistratie am stat cu bebe pe afara putin , acuma am adormit-o deci am putin timp pt DC.
Asa deci...cu administratora....aveam sa-i zic o multime de chestii.
1.legat de apometre e asa cum zice Liliac, cica doar la subsol sunt de clasa C iar restul de locatari au nu's de care. Faza e ca mi-a facut un calcul la ce au declarat locatarii si iesea 190. ei i-a venit factura de 320. Cica lumea nu declara tot, ca cica isi opresc apometrele cu magneti si normal restul imparte la toata lumea asa ca mai vine peste 1m cub de persoana in plus. Deci aproape 4 ..si de aici inca 320.000 plus.
2. lumina de pe scara cica e factura mare si adevarul ca aici cine naiba sa se duca sa verifice cine fura??????
Mai eu nu ma revoltam asa cu calculele astea dar imi aduc aminte de toate atunci cand ne opresc caldura. Si azi ne-a oprit-o.imi pun eu centrala dar nu cred ca in 2 zile. Si binenteles caldura sa oprit la cererea presedintelui ,pe care l-am prins azi si l-am facut cu ou si cu otet...dar oricum nu-mi da caldura inapoi. si binenteles amentintati de genul ca o sa ne lase si fara apa rece cum e nu's la ce blocuri din zona (asta am vazut si la tv).
V-am facut capul tandari...va pup si sa aveti caldura
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
ciristina_serban spune:
Neata!
Haideti la cafea....
Fetelor, hai mobilizarea! Cand facem intalneala?.... ca trece luna acum...... Mie imi convine Cafe Journal... si Cozy.... Asa ca/.... pe cand?
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Dadym spune:
Salutare! Si eu pe aici la o cafeluta decofeinizata
Alina, hai sa stabilim intalneala, nu conteaza locatia, nu am preferinte.
Elena, am mai auzit de astfel de probleme, vinovati sunt cei care nu declara exact cat au consumat iar diferenta de factura trebuie platita. Naspa e si administratora din cate am auzit. Eu fac ca Laura, vad cat am de plata si platesc, daca ma intreaba cineva cat a fost caldura...habar nu am
Cookie, chiar ca naspa cu intarcatul, vorba Alinei o sa vina cu scaunelul dupa mine sa-i dau tzitza. Esec total, cand vrea el bea putin laptic formula dar in cel mai bun caz cu lingurita, ca sa de-a jum pe el.
Pupici fetele si poate ne intalnim afara la plimbare.
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
LauraFlo spune:
Ce liniste !...Plimbare placuta iubitelor...E superb afara !
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Am cautat pana la pagina 4...
Spuneati ceva de intalneala? miercuri la ora 5 la Cafe Journal???:)
alinam spune:
neata!
Bravo Eliza, bine punctat, vad ca nimeni nu zice nik concret asa ca ai luat taurul de coarne, da eu as avea o alta propunere:marti sau joi ca lucreaza sotul dimineata si poate sa fuga mai devreme sa stea cu bb, dar daca toata lumea voteaza pt miercuri vad eu cum fak, convok o bunika :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Vreau si eu o pila la SANATATE !!!!!! Please !!!!!!
Am stat 2 ore la coada si nici macar nu am reusit sa intru in cladire ! Cred ca erau 200 de persoane !
Platesc bine !
viorica avram spune:
buna ,fetelor
ce faceti?vad ca va da de furca intretinerea.eu am centrala dar platesc 230 000 lei pe luna pe faptul ca trec doua tevi printr-un colt al ap. meu.si ma incalzesc de la ele.in blocul unde am biroul platesc si liftul cu toate ca stau la parter.ce mai ,noi sa traim si sa fim sanatoase sa muncim sa facem bani.
care joi va fi intalnirea?azi?sau sapt viitoare.
viorica