La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 11
ciristina_serban spune:
Neata!
Cookie, sunt de acord cu tine..... Vreau caldura, soare, pantofiori si plimbarica.... Cand mi-a zis sotul meu dimineata ca a nins am zis ca face misto de mine...
S-a dus cu plimbarica copiilor. Razvan a fost tare fericit zilele astea calde. A iesit la plimbare, in parc, s-a dat in leagan.... si cand venea acasa la pranz frigea un somn din ala sanatos.... Asa da, mai e viata si pentru ei!!
Oare cat va dura? Au dat astia vreun prognostic???
Acum va pup, ma duc sa-mi hranesc bebelul!! Byeeee!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
delphin spune:
Aoleu,zapada!
Si eu care vroiam sa va spun ca a venit primavara cu adevarat!Aici au inflorit copacii,ieri am observat si eu:)!Si prin gradinile altora(ca eu n-am flori)sunt narcise si zambilute!
Va doresc sa treaca repede si sa vina caldura si la voi(nu ca aici ar fii,azi este innourat si putin cam rece)!
Intalnitiva fetelor si puneti poze ca sa am si eu la ce casca gura!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
LauraFlo spune:
Am depus declaratiile !!!!La 7.30 eram la usa lor, si am scapat repede repede.
Diana, nu mi s-a intamplat niciodata sa raman pe ultima suta...dar nici n-am auzit de asa cozi...
Intalnire vreau si eu...Primavara ???? Pantofi si fustite ???? Deja mi-am cumparat doua perechi, mi-era frica sa nu vina caldura si sa n-am cu ce sa ma incalt
Va pup ! Ma intorc la munci !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
av_crina spune:
Da, si eu am avut un soc azi dimineata cand am vazut zapada.
vreau si eu intalneala. deci ramane joi, 30 martie, la 17:00 la cafe journal?
toata lumea e nemultumita de repartizarea cheltuielilor la intretinere dar asta e numai vina administratorului. ( doar lucrez la apa-canal...sau lucram ca acum cresc bebe) nu ma omorati! sunt un simplu angajat, dar pentru cine are nevoie pot raspunde la cateva nelamuriri.
in rest va pupic si abia astept intalneala.
ciristina_serban spune:
Salutare!
Fetelor sunt tare suparata..... Nu mai stiu ce sa fac... Razvan al meu nu se joaca cu jucarii deloc, eu i le aduc, vreau sa il implic in joc dar el ma lasa cu ochii-n soare.....Jucariile doar le imprastie prin casa si atat.... Dar bineinteles ca se apuca de toate obiectele de prin casa, sticlele cu solutii de curatat si alte alea.... nimic din ce-i voie si e bun..... Nu mai pot... m-am saturat sa-i spun, si cu frumosul si cu cearta, si nu vrea sa inteleaga....
Spuneti-mi va rog, voi cum ati tratat astfel de problema???
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
delphin spune:
ehe-he,cristina! si de acum sa vezi!
Tot ce-i interzis e bun!
Eu zic sa nu-i mai dai tot timpul atentie,adica sa-i spui nu face aia,nu drege aia,acolo nu e voie,etc. Incearca sa duci toate sticlele cu produse de curatat pe balcon(daca ai),bibelourile care sunt mai la indemana punele la inaltime,chiar daca tu crezi ca nu e frumos,sertarele si usile de la mobile blocheaza-le cu ceva si lasa-l sa descopere si el lumea...
http://community.webshots.com/user/delphinoi
LauraFlo spune:
Haideti la cafea somnoroaselor ! E frumos afara ! Pregatiti-va de plimbare ! Se anunta vreme frumoasa !
LauraFlo spune:
Am uitat sa va spun : maine daca e frumos afara ( si asa au anuntat la meteo ) mergem la Gradina Botanica ! Punem de-o intalnire cu bebelacii ??? Pe la 10-11 ?
cookie spune:
'Neata!
Cristina, noi avem aceeasi problema...nu sunt foarte interesante jucariile...sau sunt, dar pentru putina vreme...Am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa cumpar jucarii, fata mea se joaca cu ambalaje de tot felul, hartii, cutii,capace, ma rog, tot ce NU e jucarie
Am asigurat cele mai importante sertare(cele cu acte, de exemplu), dar n-am reusit sa strang toate lucrurile de la indemana ei, asa ca mergem inainte,stam cu ochii pe ea!
Sa vezi cum arata sufrageria nostra...parca ne pregatim de razboi! sertarele legate ingenios cu niste cordoane...Pasiunea ei e sa-mi dea jos revistele Burda(la care n-am mai gasit loc in alta parte) si sa le jumuleasca
Astept sa se plictiseasca de asta, ca sigur va gasi altele de sa-mi stea pulsul...Acum, de vreo doua saptamani, se catara! Pe masa, pe canapea, pe fotoliu si apoi pe masuta, pe raftul de la birou
Deci, se poate si mai rau!
Copila mea e fornaita, cred c-a luat microbul de la tati(sau tati de la ea)...sper sa nu fie nevoie de medicamente, ca iar avem parte de teatru...
Hai va pup si aveti grija de voi!
cookie spune:
Laura...super!
Da' noi facem un pic de nani la ora aia...
Nu conteaza, poate ajungem si noi mai tarziu!
Auzi, da' tu esti la serviciu?