Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
aurelursu@k.ro spune:
hello, hello
Mai apar si io pe aici.
Stie cineva sa imi spuna cam cata carne tre sa pape un bb de un si doua luni? Mie mi se pare ca mananca prea multa carne si legume doar cate 2-3 linguri. Offff, a fost un timp cand nu manca decat legume si carne deloc. Acu cred ca o sa compenseze.
pupici
crinuta spune:
Da, eu am scris aici ca Dorna verde e mai buna la gust decat cea rosie, nefiind atat de grasa, insaaaaaaaa nu se intareste deloc.
Oricum, eu de acum fac doar cu Milli, ca e cea mai buna, fiind putin acrisoara.
Imi pare rau ca nu am ascultat-o pe Natalia la timp, ca ea mi-a spus sa fac cu smantana la galetusa, insa mie nu mi-a sunat bine si a trebuit sa incerc cu ce credeam eu.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
da, eu cind am facut la galetusa-acrisoara, am mincat-o singura... Acum, cind am facut-o dulce, e prea lichida....Intrebarea sotului;" nu inteleg de cind ai facut tu pasiune pentru prajitura asta"?!?cu alte cuvinte,nu ma ating nici acum ca e prea lichida
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
da, eu cind am facut la galetusa-acrisoara, am mincat-o singura... Acum, cind am facut-o dulce, e prea lichida....Intrebarea sotului;" nu inteleg de cind ai facut tu pasiune pentru prajitura asta"?!?cu alte cuvinte,nu ma ating nici acum ca e prea lichida
Rebecca, dragostea mea
Super tare faza!
Eu am pus mereu 2 pliculete de intaritor de frisca in smantana la galetusa(dupa ce am facut-o frisca, evident) si a iesit taman bine, nici lichida, nici batz!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Iata pozele cu burtica de 6 luni(are fetita), aici
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Buna seara fetele...va multumesc mult de urari...acum am terminat si noi de strans...sunt franta dar fericita.
A fost tare frumos, Andrei a fost la inaltime, s-a jucat si a ras intruna si a fost amfitrionul numarul 1.
Din pacate a fost mare dificultate sa prindem parul din care sa taie nasa dar, in final, am reusit. De pe tava a ales urmatoarele:
1. Oglinda
2. Un card de memorie portabil pt. calculator (hmmmm, un viitor Bill Gates!?!
3.a) A avut o tentativa sa ia insigna de politist a fratelui meu dar a aruncat-o imediat la loc pe tava
3. b) (ce a pastrat) O carte de rugaciuni.
Abia astept sa va pun poze dar voi face asta abia maine fiindca acum nu mai sunt in stare.
Torturile au iesit foarte bune dar la Fingers am folosit si eu Dorna albastra (nu am gasit rosie) si nu s-a intarit absolut deloc insa a iesit exceptional la gust. Din pacate am facut poza doar la tortul Diplomat (primul pe care l-am ornat), la restul am uitat.
Si meniul meu a avut succes, n-am facut nimic cu carne, deoarece nasii tin post (dar am avut multe variante fiindca la postul catolic se mananca lactate, oua si peste). Am servit platou cu branzeturi (multumesc Patricia de idee), salata de macrou afumat cu ceapa si cartofi, salata mexicana cu ton si chipsuri de cartofi, salata de boeuf, hummus si pateuri cu branza, ciuperci si mere.
Asta a fost...frumos dar extrem de obositor...multumesc lui Dumnezeu ca a iesit atat de bine...de mult timp n-am mai facut o petrecere pentru 20 de persoane.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Sunt foarte suparata. Iar a cazut din pat, in somn in timp ce dormea cu mama. S-a lovit la frunte exact unde a avut cucuiul acum 2 saptamani.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, felicitari pentru motz! di Rebecca a ales printre altele, oglinda. vor fi cocheti, nu?asteptam poze. ma bucur ca am putut fi de folos.
asa am patit si eu cu fingersu', da merge si asa, numai ca nu prea aputu fi taiat in felii. La motzul nostru mi-a iesit cel mai bun, cu dorna rosie. Buna ideea ta cu crema de ciocolata. Pe mine ma batea de multa vreme sa incerc cu vanilie.
Bubu, ce sa faci cu barbatii astia?? eu ma chinui sa fac prajitura si el. Prima data i-a placut si lui, cu smintina rosie si dulce.
Asta e, acum are aspectul unui profiterol mai topit.
Rebecca, dragostea mea
rachel owen spune:
Bravo, Andrei!
Am pus-o si eu de spanac (adika am pus spanacul la fiert), ca tot vorbiti de el si mi s-a facut o poftaaaa, si la baieteii mei tare le mai place.
O sa incerc si degetelele :) Invat si eu de la voi, pe parcurs.
Cura nu am inceput si mi-e groaza, nu-mi prea plac dietele care imi impun un anumit tip de mancare. Eu tin disociat pe zile, dar mai trag si kiulul. Am comandat CD-ul cu Florentina si fac zilnic exercitiile pt abdomen si se vede. Am facut intrerupere zilele astea ca au venit rusii si nu m-am riscat, dar de maine, iar la treaba.
Albert are 1 an
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">Iubirea mea
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
MihaT spune:
Offf Crinuta,imi pare rau ca a cazut Rayan din pat,sper ca nu a patit nimic?
Pe mine ieri toata ziua ma durut capul si am fost intoarsa din cauza cazaturi Alexiei,acum i-am desfacut fermoarul la patut si are o portita,coboara si urca singura in patut,dar cand o pun sa doarma trebuie sa o supraveghez mai atent.Ai dreptate si vb.si cu sotul meu cred ca acum incepe perioada cea mai grea.