Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta eu ii tai unghile cand se uita la reclame,ii plac foarte mult.El nu are ceva preferat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Melania, bine ai venit!!! Sa na povesteti mai multe despre voi.
Patricia, multumesc frumos. Din pacate nu am apucat sa citesc ieri. Mai ai? Ca acum sunt pe receptie, in sfarsit...
Amaya, petrecere frumoasa astazi! Imi cer scuze ca n-am mai putut intra ieri sa-ti urez inainte si eventual sa-ti mai dau idei cu masa, cu tava...Sunt sigura ca va iesi o distractie pe cinste! Asteptam poze multe!
Ana Maria, am citit cu interes ce ai scris despre nepotica ta. Sunt perfect de acord cu ce ai spus despre religie.
Simona, am vazut si noile poze. Ai un baiat frumos si iti seamana!
Ixxi, felicitari pt. asa un progres. Mi se pare mare lucru. Tu il strigi pe nume pe sotul tau? Ca eu cand vorbesc cu el fata de Tudor ii spun mai mult tati. Poate aici gresesc, ar trebui si noi sa ne prezentam mai des, e sanatos si politicos.
Kita, astazi am fost la Andy si au adus sandale f. dragute.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Bubu, la multi ani. Sa-ti traiasca sora si sa fie fericita. Stie deja ce asteapta? Fata sau baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rici, am reusit doar la maini si asta numai dupa ce s-a trezit si am incercat sa il iau cu " click, uite mama, vezi -facem click". El care ma lasa la maini cand era treaz, deja nu mai tine. O jumatate de unghie acum, alta peste cateva minute sau chiar zile, si tot asa.
La picioare nu merge nimic cand e treaz. Se gadila rau de tot si isi trage piciorul si in somn, asta daca nu doarme profund.
La picioare voi incerca in seara asta. Deja a adormit dupa baita. Nici nu l-am pus bine in tarc ca a adormit.

Miha, si Rayan e in transa cand sunt reclame, si pot face ce vreau eu cu el mai putin sa ii tai unghiile. Am incercat si asta, am incercat cu N tricuri, nimic nu tine decat somnul profund.

Eu toata ziua am avut dureri de cap, mama la fel simte cumplit presiunea atmosferica, e de groaza.
De aceea nici nu am mai mers la Plaza. Sunt zombi, abia am reusit sa dau cu aspiratorul si sa spal baia, restul maine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Miha, imi pare tare rau ca s-a lovit atat de rau Alexia. Si Tudor mai cade si se mai loveste, uneori mai usor, alteori mai rau. Eu inca n-am gasit solutia pt. a evita si, din pacate, nici nu cred ca exista. Oricat am incerca sa-i protejam o sa se tot intample diverse, pe masura ce descopera lumea. Trebuie sa incercam doar sa fim tari si sa-i consolam, ingrijim cum trebuie dupa. pt. fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, eu tot la reclame ii tai unghiile si chiar sta cuminte, ca altfel nu am cum sa ma apropii de el.

Vlad a fost centrul atentiei, bineinteles. A alergat dupa motanul sora-mii cu o grebla in manuta si radea de mama focului cand il vedea. Pisoiul, speriat, nu reusea sa se ascunda mai repede cand il vedea pe Vlad. Pun si poze mai tarziu putin. Pupici

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Miha, stiu cum e, e cea mai grea perioada dupa mine.
Va trebui sa o inveti sa se dea jos din pat singurica, alta solutie nu vad decat sa o pazesti non stop ceea ce e imposibil.
Oricum, oricate masuri ne-am lua nu putem sa ii protejam 100%. De aceea exista Dumnezeu, ingerul lor pazitor, etc

Oana, ce faci?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ana Maria, acum am citit ce ai scris despre Victor si mersul pe strada. Deh, asa citesc eu in graba.
Sa se ia de mana cu Rayan, ca exact asa face si el. Nu il pot lua de mana, cand mergem se intoarce, merge inapoi, vrea sa puna mama pe tot, se uita dupa fiecare, dupa masini, etc, si la fel ca voi a venit un batranel in parc si l-a luat de mana.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ixxi, ma bucur ca ti-a placut Fingers cu ananas. Eu tot asa am facut acum cateva zile si a iesit o minune.
Banuiesc ca ar merge si cu mandarine, sau ceva de genul asta dar nu am incercat si cum mie imi place ananasul foarte mult am preferat ananas.

Amaya, petreci, petreci? Cum a fost? Dar pozele?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu am pus la fingers si mandarina data trecuta si a iesit super gustos.

De data asta am folosit smintina dulce dorna albastra si a ramas foarte subtire...la gust e tare buna, insa nu s-a prea intarit deloc...Tomasa, mai am o gramadada te intereseaza si in starea asta lichida, be my guest la o portie, doua...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput