Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Amaya sunt sigura ca va fi foarte frumos astazi!! Distractie placuta!!! Amaya eu te sfatuiesc sa pui pe tava doar chestii pe care ai vrea sa le aleaga.. pricum e o chestie simbolica si ma indoiesc ca are vreo legatura cu ce va fi

Kita sa stii ca si Victor se misca brownian pe afara. Norocu meu e ca inca mai sta in carucior. Ca sa parcurg 100 de merti pe jos, imi trebuie fro juma de ora. Merge exact in directia opusa sensului meu de mers si vrea sa puna mana pe toate mizeriile. Nu suporta sa-l iau de manutza. Aseara m-a ajutat un domn in varsta sa-l indrept in directia buna. Probabil impresionat de persoana noua a acceptat sa mearga unde trebuia. Si cand are chef de colindat nici in carut nu-l pot pune.

Shobo, ai atins un punct sensibil. Tu esti evident mai inaintata cu intarcarea. Eu abia reusesc sa-i dau cam 150 ml de lapte (nan Junior plus Cereale de la milupa), toata ziua. Probabil ca daca incepeam si eu mai devreme aveam sanse mai mari. Si nici nu vreau sa adopt o pozitie radicala. As fi vrut sa-l intarc pana in august ca sa pot sa plec fara el in Danemarca o saptamana la o scoala de vara. Daca nu voi putea o sa mearga si sotu' cu el... cu mine. Dar mai incerc....

Ixxi ce bine vorbeste piersicuta ta. Si ce frumoasa e! Cavaleru meu abia zice si el cateva vorbulitze si alea numai cand are chef.... Dar am vazut copilasi inparc de-o varsta cu el care erau si mai mutulici.... Asa ca m-am resemnat, mai am de astept pana la o conversatie despre sensul vietii. Am treuct si eu pe Andy Kids si chiar au incaltari dragute. Eu pantofi i-am cumparat puiului meu de la un magazin si apropierea casei (prosper) si pantofii sunt de la firma Minimen si mi s-au parut super misto. Ghete a primit de ziua lui si nu stiu de unde erau luate...

Fetelor, apropo de sensul vietii. Nepoata mea care are 8 ani e la o varsta de intrebari profunde. De ce traiesc oamenii, cum e cu moartea, Dar ce sens are sa mai traim daca murim. Intrebari la care va dati seama ca nu am nici o sansa sa raspund, ca n-am nici eu raspuns. Ea e un copil foarte inteligent dar trece si printr-o perioada contemplativa de reflectie adanca si din pacate toate aceste intrebari fara raspuns o cam deprima....Ma gandesc mereu ca o privire religioasa supra acestor intrebari ar putea sa ajute....

Crinuta si Bubu si io ma jucam mai demult, chiar si in retea cu vreo 4 baieti (unul fiind sotu' meu) si m-am lasat ca da dependenta. Preferatele mele erau Age of Empires si Railroad Tycoon. Ce vremuri...AScu' abia am timo sa ma spal pe dinti si sa citesc mailu' in in timpu liber...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aha da, si eu am pus stetoscop pe tava, deoarece speram sa il aleaga sa devina si el dr ca tati si l-a ales intr-un final...

Amaya, normal ca iti tinem pumnii. Ai sa vezi ce frumos va fi.

Pe mine iar ma doare capul, ma termina vremea asta. N-o mai suport!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata fetelor!
Azi o zi speciala pt. noi, este ziua de nastere a surorii mele si e si mai frumos cu bb in burtica. Ii doresc tot binele din lume, sa aiba un bb sanatos, sarcina usoara in continuare si o nastere super usoara, asa cum am avut eu. Diseara, cand venim de la party punem poze sa o vedeti.

In alta ordine de idei, de dimineata cand ne-am trezit Vlad vorbea pe limba lui mai mult ca de obicei, la el in patut si cand ma duc la el...isi daduse pantalonii de pijama jos si l-am intrebat " ce ai facut, mami?", iar el zice "caca". Saracutul, nu mai suporta si tragea de toate hainele sa-l schimb. A fost tare dulce!

Amaya, petrecere frumoasa, asteptam pozele!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Oana, La multi ani surorii tale.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana La multi ani! si Petrecere Frumoasa!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ana Maria, iesiti in parc?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Of, iar stau sa vanez momente cand doarme profund ca sa ii pot si eu taia unghiile in sfarsit. Abia astept sa preia tati treaba asta!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Anamaria, azi i-am facut prima data 200ml laptic si l-a papat TOT, insa secretul e sa ai rabdare cu el, mai bea se mai opreste si tot asa cam 20-30min, timp in care ii mai vb, cint etc . Asta cred ca e, tati zice ca nu are rabdare sa stea cu el atita la canita dim si de aceea el zicea ca bea doar 150 cred... vom vedea dc si miine si in citeva zile urmat face la fel, inseamna ca el vrea dar cu timp mai mult acordat. faza e ca eu la 7:30 tb sa ies pe usa si de aceea mai mult tati ii da lapticul dim, dar vedem noi.

Aaaaa, si aseara i-am facut 10 linguri Milubrei (7 cereale cu lapte), ajungind la ~230ml si le-a luat pe toate, ca obs ca in serile anterioare golea canita si am zis ca poate mai vrea. insa mai mult de atit nu cred ca e ok, cred ca e prea mult totusi, acelea fiind f consistente.

Nah, ca am mai reusit si eu sa intru azi

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Of, iar stau sa vanez momente cand doarme profund ca sa ii pot si eu taia unghiile in sfarsit. Abia astept sa preia tati treaba asta!

Crinuta si Rayan

Ai reusit?

Mai, ce papaciosi sunt vostri

Albert are 1 an

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">Iubirea mea

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Bubu ,La multi ani !!!! lui Simo,azi am uitat sa-ti spun cand am vb. la telefon,eram prea necajita.

Offf... ce zi am avut, numai ghinioane.Alexia a cazut din patutul ei,si-a prins degetelele intr-un sertar,o unghie chiar sa inegrit putin. O mai vedeam eu ca incerca sa se catere dar nu credeam ca o sa cada.In patut era singurul loc in care o puneam si stateam linistita, acum ce ma fac?

Voua vi sa intamplat sa cada, ce solutii ati gasit?

Amaya asteptam pozele si sa ne spui ce a ales.

Mergi la inceput