Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Miha, nu s-a lovit rau, desi aseara era rosu si el nu m-a lasat nici sa ii pun compresa, nici sa il masez, dar dupa aia 2 ore au fost compromise in sensul ca nu mai vroia sa adoarma, iar chiar dupa ce l-am luat in pat cu mine s-a foit mai toata noaptea.
De ce mi-e frica cand cade acolo: langa patul nostru e patutul lui si sertarele au colturi, asa ca am decis ca le scot si voi pune in permanenta ceva acolo.
Ultima data cand a cazut, nu s-a lovit deoarece exact acolo uitasem ditamai pachetul de pampersi, dar ieri nu era nimic, eu eram la pc jucand scrable, el cica dormea, dar foindu-se a cazut, iar mama nu a simit nimic, si nu stiu cum a cazut. Mi-a stat inima in loc cand am auzit o bufnitura.
Am ajuns ca fiind in alta camera, la orice bufnitura, mica, mare imi sta inima in loc
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Crinuta, imi pare tare rau sa aud ca Rayan a vazut iar...te-ai gandit sa-i iei o laterala de siguranta pentru pat? sunt foarte utile pentru paturile normale, dar merg decat daca ai saltea.
Aici aveti si pozele de la mot:
http://community.webshots.com/user/andrei_alexandru
S-au facut destul de putine poze fiindca s-au facut mai mult filme si cu aparatul foto si pe camera. O sa incerc sa scot poze de pe filme cu momentele cand isi alege de pe tava si cu taiatul efectiv al parului.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Amaya, am vazut pozele, e un dulce Andrei! Mai, dar nasa are 3 baieti??
Crinuta, e bine Rayan? Imi pare rau ca a cazut iar...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
MihaT spune:
Amaya ,este un scump Andrei.Ce masinuta frumoasa a primit,cred ca este incantat de ea?
Nasii tai au trei copii?
crinuta spune:
Oana, da, e bine Rayan. De fapt nici nu a prea plans, dar dupa aceea a stat la pieptul meu mult timp si a vrut sa il plimb in brate.
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele...Nasii au 4 baieti, dar cel mare (13 ani) statea mai mult cu adultii sau pe la calculator si din cauza asta nu prea apare in poze.
Miha, da, e tare incantat de ea...deocamdata nu vrea sa stea pe ea dar se amuza de toate jucariile atasate si a descoperit ca scaunul se ridica si are dedesubt ca o cutie si isi tot baga jucariile acolo si inchide scaunul la loc si o impinge prin toata casa...
rachel owen spune:
Crinuta, asta e doar inceputut. Albert a cazut de nu stiu cate ori, acum e deja versat
Lamuriti-ma si pe mine, faceti gris pt copii? Dati si la noi idei noi, plizz
Albert are 1 an
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">Iubirea mea
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
bubu05 spune:
Amaya, wow, 4 baieti! Noi ne mai vaitam cu unul...dar 4!!! Felicitari nasilor!
Rici, eu ii fac gris cu lapte si putina dulceata deasupra sau budinca de gris "de la buni", cea de la forumul "la bucatarie", dar si cu mere coapte. Iese o bunatate, chiar azi vreau sa o fac.
Fetelor, voi ati patit sa se trezeasca piticii plangand in toiul noptii de 2-3 ori, asa, fara motiv? De vreo 2 saptamani, cred, asa face Vlad in fiecare noapte si nu vrea nici lapte, nici apa, nimic...il tin putin in brate, se linisteste apoi il pun in patut si adoarme. Masele sau dintisori nu se vad absolut deloc, febra nu are...chiar nu stiu de ce se trezeste...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, multumesc...
Apropo de trezitul lui Vlad, poate viseaza urat sau poate se trezeste si se sperie de intuneric sau de umbrele de afara, incearca sa-i lasi o veioza sau o lampa de veghe aprinsa peste noapte si o muzica linistita in surdina.