Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
catiflo spune:
buna fetele, din pacate n-am avut timp sa citesc ce-ati scris, desi mi-au cazut ochii pe niste lady's fingers. iar, mai fetelor ??? data viitoare cind vin in Ro imi fac o lista si va vizitez pe toate sa degust minunea. la noi e inca vara, 30grade+ in casa, nu prea imi arde de copt decit daca e necesar. ieri am facut lasagna cu carne si am pus si vinata, dovlecel, ardei copti si chiar dovleac si o ciorba de fasole cu carne din care i-am dat si piticului. a mincat, dar s-a deranjat la burtica putin. am fost la plaja si dumnealui a cazut cu capul in apa din colac, de fapt statea deasupra colacului si s-a aplecat intr-o parte si l-am pescuit imediat, nu s-a speriat si n-a plins deloc. miine avem liber, poate mai calc si eu ceva rufe, dar numai daca se mai racoreste afara.
va pup si o saptamina buna. am mai pus ceva poze noi la albumul de martie
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
bubu05 spune:
Amaya, ma gandeam ca poate viseaza...niciodata nu am stat cu veioza aprinsa, mai ales ca e lumina de la felinarele de afara, iar muzica o las doar in timpul zilei, nu stiu ce sa mai zic...Am avut nopti tare linistite pana acum, cu trezirile de rigoare, bineinteles...astept, poate trece aceasta perioada. Multumesc mult.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Catiflo, sunt superbe pozele cu peisaje, iar Gabe este un dragut! Parca tanjesc dupa zilele insorite si temperaturi de 30 de grade cand ma uit pe geam si vad ce-i afara. La noi iar s-a stricat vremea, ploua si bate vantul si e frig...deprimant!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Lui Rayan nu ii plac borcanasele de mancare de la Nestle, doar unele de fructe cu cereale si biscuiti, asa ca tot pe Hipp o sa merg.
Asta e, pacat de banii aruncati. Eu tot nu pricep cum in Olanda un borcanas costa 0,99 centi, borcanas de 200 grame, iar la noi dublu.
E incredibil asa ceva.
Apropos de intuneric, lui Rayan inca nu ii este frica de intuneric. De ex, merge seara in baie sau in dormitor desi lumina este stinsa, ba mai si inchide usa dupa el. Nu pare sa il deranjeze intunericul. Sper sa ramana asa.
Lampa de veghe nu i-am luat ca n-a fost cazul si sper sa nici nu fie.
V-am spus ca ieri a luat mopul si spala pe jos? Nu radeti ca asa a facut.
Eu tocmai spalasem gresia si am lasat mopul in hol sprijinit de perete, iar dragul meu baiat l-a luat frumos, chit ca era dublu decat el ca lungime si a inceput sa " spele".
O sa am un adevarat ajutor in gospodarie, asta e clar.
pupici
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, tocmai de aia ma si mir de ce plange, pt. ca nici lui Vlad nu-i e frica de intuneric, la fel si el se duce in dormitor cu lumina stinsa si e bine mersi...chiar nu stiu ce sa zic...
Aaa, si Vlad le-a aratat ieri invitatilor cum sterge el cu servetelul pe jos... Deci, avem niste baieti harnici! Sper sa fie asa si cand vor fi mari, sa nu ne injure nurorile ca nu i-am invatat!
Budinca mea e in cuptor, miroase senzational!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Aoleu, nu-mi fa pofta Oana, please...
Vroiam sa spun ca eu am de gand sa il invat pe Rayan sa ma ajute prin casa, ca atunci cand se va insura sa nu stea la tv in timp ce nevasta pregateste masa.
Ce parere aveti de vremea asta " minunata"?
Amaya, cum a iesit Diplomatul? Nu ai si poza cu sectiune?
pupici
Crinuta si Rayan
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Lui Rayan nu ii plac borcanasele de mancare de la Nestle, doar unele de fructe cu cereale si biscuiti, asa ca tot pe Hipp o sa merg.
Asta e, pacat de banii aruncati. Eu tot nu pricep cum in Olanda un borcanas costa 0,99 centi, borcanas de 200 grame, iar la noi dublu.
E incredibil asa ceva.
Din pacate asa este. Prietena mea tocmai mi-a adus din Ungaria 10 sticle de suc si 4 borcane de papica la 500 de mii. Totul de la Hipp, deci firma. Iti dai seama cat ar fi fost la noi.
Acuma in cazul nostru nu ar fi banii tocmai o problema, dar in Deva sunt cam saraci in sortimente, greu gasesc ceva si pe placul puiului meu. Si noi cam cu Hipp am crescut, desi acum incepe sa prefere mancarea noastra. De fapt nici nu ii mai gatesc separat, caci noi mancam destul de sanatos.
Albert are 1 an
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
rachel owen spune:
Amaya, am vazut pozele, suuuuuper!
Si fii-tu, si tortul, si ce cadou a primit
Albert are 1 an
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
crinuta spune:
Mamaa, turb de nervi nu alta. Nici borcanasul de la Hipp nu l-a vrut si nimic nu detest mai mult decat sa arunc mancare, mai ales dupa cat costa. Tremur de nervi, sunt foarte suparata pe el.
Sa faca foame daca asta vrea, e treaba lui!
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Moamaaa, cum a iesit budinca aia, de senzatie! A mancat si Vlad o portie, trebuie sa incercati si voi! nu e greu de facut, va scriu reteta:
- 5 mere curatate si taiate feliute, se pun intr-o cratita(ca de tort) cu zahar si scortisoara si se baga la cuptor pana se inmoaie
- pt. blat: 3 galbenusuri se bat cu 3 linguri de zahar pana se albesc, apoi se pun 5 linguri de gris si se mai bat putin(cu mixerul). Albusurile(3) se bat spuma si se amesteca peste galbenusuri. Compozitia se toarna peste mere si se baga iar la cuptor pana se coace(foc potrivit, cam 15 min, verificati cu scobitoarea)
- 1 litru de lapte se fierbe cu 3 linguri de zahar si zahar vanilat si se toarna fierbinte, incetisor, peste budinca facuta, apoi se mai lasa 5 min la cuptor.
Este senzationala si sigur papa si piticii!
Poze cu Vladutz