Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, tu ai gustat din borcanelele alea? Sunt bune la gust? Sincera sa fiu mie nu-mi plac deloc si nici Vlad nu a papat niciodata din alea, decat f. rar cu fructe(cred ca de 5 ori).

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, tu ai gustat din borcanelele alea? Sunt bune la gust? Sincera sa fiu mie nu-mi plac deloc si nici Vlad nu a papat niciodata din alea, decat f. rar cu fructe(cred ca de 5 ori).

Poze cu Vladutz

Oana, nici mie nu imi plac, dar data trecuta a mancat unul cu pui de la Hipp si i-a placut, pe cand ala cu peste sa nu il vada.
Cele de fructe le rade pur si simplu.
Nu i-as da daca nu ar fi drumul care ne asteapta. Ce sa ii dau pe drum? De aceea am inceput sa testez ce ii place si ieri i-am luat unul cu vita si unul cu pui.
Poate nu mai vrea pasat, nu stiu. Vrea sa manance si singur, isi duce lingurita singur, la fel, bea apa singur, dar nu stiu azi ce are.
Acum il duc la culcare si astept sa i se faca foame. Daca tot nu va vrea borcanas, ii dau ce vrea si gata, adica : paine, creveti, biscuiti, borcanas cu fructe si renunt.
Poate cand vine mama are mai mult succes decat mine, ca eu acum tre sa ma calmez.
Nimic nu ma scoate mai mult din sarite decat sa arunc mancare sau lapte, iar el nu este deloc un copil mofturos. Nu stiu ce ma faceam cu un copil mofturos, zau asa.
Ma duc sa il culc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu m-am enervat de dimineata ca si Vlad a facut fite si nu a vrut fructele cu branzica si ma oftic ca trebuie sa le arunc. La mai tin in frigider, poate vrea mai incolo...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Intre timp a facut urmatoarele lucruri: mi-a scos pampersi din pachet si i-a pus pe covor, dar pe unul l-a desfacut si incerca sa si-l puna din mers; apoi, si-a tras scaunul de masa in sufragerie ( o fi aluzie masa?); apoi, mi-a luat foenul ( eu tocmai ma coafez) si si-l duce la par, cica se usuca, apoi a facut poze cu telefonul mobil, doar vreo 7. Evident nu se vede nimic, un picior de-al meu, canapeaua si in rest e bezna.
Deci cam asa stam noi.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

In sfarsit a mancat si a si lins farfuria.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Moamaaa, cum a iesit budinca aia, de senzatie! A mancat si Vlad o portie, trebuie sa incercati si voi! nu e greu de facut, va scriu reteta:
- 5 mere curatate si taiate feliute, se pun intr-o cratita(ca de tort) cu zahar si scortisoara si se baga la cuptor pana se inmoaie
- pt. blat: 3 galbenusuri se bat cu 3 linguri de zahar pana se albesc, apoi se pun 5 linguri de gris si se mai bat putin(cu mixerul). Albusurile(3) se bat spuma si se amesteca peste galbenusuri. Compozitia se toarna peste mere si se baga iar la cuptor pana se coace(foc potrivit, cam 15 min, verificati cu scobitoarea)
- 1 litru de lapte se fierbe cu 3 linguri de zahar si zahar vanilat si se toarna fierbinte, incetisor, peste budinca facuta, apoi se mai lasa 5 min la cuptor.
Este senzationala si sigur papa si piticii!

Poze cu Vladutz

O sa incerc, dar poza ai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, toate torturile au iesit exceptionale, la diplomat insa am procedat putin altfel decat prima oara, adica dupa ce am facut compozitia tortului am bagat-o la frigider cam 30 de minute ca sa se lege putin si sa fie mai tare, ca sa nu mi se mai ridice toate fructele si piscoturile cand o torn in forma si a fost super.

Rici, multumim mult...imi pare rau ca nu am facut poze la toate torturile. Dintre toate cadourile masina asta a fost clar preferata.

Azi am umblat toata ziua prin Cora, Carrefour si Bricostore sa-i caut lui Andrei piscina aceea de la Chicco, cu o suta de bile, si am fost atat de dezamagita ca nu i-am gasit...este innebunit dupa mingii, mingiute, bilute...daca vedeti pe undeva va rog sa-mi spuneti si mie.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bune fetele,
reusesc sa intru si eu in sfarsit dupa un week-end destul de aglomerat.
Rici, despre ce CD cu Florentina zici tu? Cine e Florentina si de unde ai luat CD-ul cu pricina?
Bubu, draguta sota ta. Semanati foarte bine. Frumoasa aniversarea... cu burtica. Apropo, cred ca baietii nostri au aceeasi salopeta de blugi. Ia uita-te si tu la pozele noastre...
Amaya, ma bucur ca v-ati distrat asa de bine la motzul baiatului. Ai avut tu emotii, dar pana la urma au fost constructive! Bravo, si tortul arata minunat! Dar, am insa o nedumerire: au incaput in apartament 20 de persoane? Nasica arata bine, avand in vedere ca are 4 copii.
Fetele, am si eu o curiozitate. Copiii vostri plang cand sunt scoti din apa de la baita? Matei protesteaza caci ar vrea sa mai faca lip-lip cu manutzele in apa si sa se joace cu jucariile in cada. E chinul lumii sa-l sterg/imbrac cand il scot din apa. Zici ca-l curentez asa se agita.
Vad ca tot ati vorbit de piureurile de fructe la borcan. Eu nu i-am dat decat de cateva ori lui Matei si asta pt ca el papa f bine piureurile facute de mine din fructe (si eventual amestecate cu biscuiti). Ma bucur mult ca ii plac asa pt ca eu una n-am incredere deloc in mancarea la borcan pt bebei.
Din ciclul "Nazdravaniile lui Matei", enuntam: ii place nespus sa ne raspunda la intrebarea "unde e becul", aratand-ne obiectul f mandru cu degetelul si impingand burtica in fata. Si alta traznaie: musca cu pofta chiar si din painea intreaga! L-am si fotografiat! In plus, avem un stil de dans unic: facem genoflexiuni si in paralel dam din cap precum rockerii chitaristi. Murim de ras cand il vedem!

Patriciaaaa, are you ready? Eu dau startul la dieta de maine. Mi-am cumparat tot ce-mi trebuie, inclusiv spanac proaspat din piata. L-am fiert si portionat a.i. cand am nevoie sa-l dezghet. La fel si cu pestele.

Va invitam la CELE MAI RECENTE POZE

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Gata, nu mai sunt suparata pe el ca e atata de dulce cu nazdravaniile lui astfel incat imi trece orice suparare.
Ultima faza care n-a facut de-a dreptul sa rad a fost acum vreo 30 de minute cand a venit din dormitor cu caciula rosie, pusa pe cap dar putin intr-o parte, si mergea asa de serios cu ea, in timp ce ii statea asa intr-o parte incat am .

Si eu as vrea sa incep dieta propusa de Patricia, desi am slabit deja cateva kg chiar mancand dulicuri.
Eu la dulciuri nu renunt si pace. Mananc mai rar, dar tot fac eu la o luna fingers, brownies sau alte minuni.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, Rayan plange doar cand il clatesc cu dusul, de fapt doar cand ii clatesc parul, in rest baia dureaza 5 minute.
Dupa aceea e vesel cand ii dau servetele sa se stearga in urechi.

Eu am incredere in borcanase, sunt facute sub un control strict. Eu am mai multa incredere in borcanase decat in ce cumpar de la piata, dar pretul ma impiedica sa iau cat de des as vrea.
Mancare oricum nu i-as lua mereu ca nu vad rostul, dar fructe da. De ex acum iarna i-am luat de la Hame piersici, caise, de la Nestle ananas si altele. De unde ii luam eu fresh acum?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput