Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Liviana, si eu tin cura de maine, si MihaT. Suntem deci 3, cu Crinuta 4, daca se hotaraste si ea. I-a uite!
Vlad nu plange cand il scot din baie, nu prea are stare la sters si imbracat, dar ma descurc.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
MihaT spune:
Maine si eu incep regimul de la Patricia,sper sa dea rezultate.
Si eu am incredere in mancarea la borcanele,este testata .Si Alexia a avut o perioada cand vroia aproape numai mancarea de la borcanele
Amaya spune:
Liviana, multumim...au incaput 20 de persoane fara probleme...in trecut au incaput si mult mai multi.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Eu nu incep de maine ca nu mi-am cumparat inca nimic, dar incep de marti sau miercuri.
Oana, si lui Vlad ii place paine? Rayan e in stare sa manance multa paine goala si e foarte fericit. Nu ii place in combinatie cu altceva, sa fie paine simpla.
pupici
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Da, Crinuta, ma dispera, cum vede painea tipa sa-i dau si pe strada, oriunde. Eu ii pun putin miez in ciorbita si ii mai dau si un colt micut sa-l pape doar daca vede painica. Si asa sunt obsedata de fainoase, nu vreau sa se indoape cu de-astea, mai ales ca dimineata bea lapticul cu biscuiti, iar in fructe tot biscuiti ii pun.
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Mama, fetelor, cite sintem de maine la slabit!
Liviana, here I am. tocmai am mincat acum ultimele 2 bucati de ciocolata, mai devreme am ras si fingers cit a incaput, aca ca, I'm ready.
Vreti sa facem de maine o socotela, fiecare de unde a plecat, daca a trisat, si cu cit vom ajunge la final???
Crinuta, dimineata nu iti trebuie decit cafeaua, iar pina la prinz ai timp sa cauti undeva spanac la cutie sau congelat. Nici eu nu mi-am cumparat tot ce imi trebuie, mai iau pe parcurs.
Am cumparat doar vita, cutii spnanac -nu m-am avventurat prin piata-, rosii, iaurt 0%, telina, etc. Sunca si ce va mai fi pe parcurs. eu in loc de peste cred ca voi minca altceva, caci de fiecare data cind am avut cod fiert mi-a fost tare rau- nu mi-a priit.
Curaj fetelor, primele zile sint mai grele!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
PatriciaArdeleanu spune:
eu am increder in mincarea de la borcanele, ii mai cumpar de fructe din cind in cind ca sa mai diversific putin; am incercat si mincare in deplasare dar nu i-a placut asa ca nu am mai cumparat. cel putin Nestle sint oribile, am gustat si eu si..bleah. dar de incredere, am incredere ca sint alese si super verificate, insa sint mult prea scumpe si daca ai timp e pacat sa nu ii faci in casa.
Crinuta, pentru drum exista variante: iei iaurturi, borcane fructe, banane, biscuiti, snitel facut de tine, sau cascaval, ou fiert, almette...dureaza doar o zi calatoria, nu?si eu ma gindeam la varianta asta daca ne vom hotari si permite sa ne vizitam rudele din sua, si drumul e chiar foarte lung, iar ei am zis ca daca mergem vor sa o luam si pe Rebecca. Deocamdata este in stadiul de dorinta, vom mai vedea si cind...
Rebecca, dragostea mea
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, si Rebecca mai plinge cind o scot din baie. Inainte plingea chiar de fiecare data, in timpul baii insa niciodata. Nu se sperie de dus si sper sa nu devina sperioasa. Eu ii las apa sa curga pe cap si pe fata, ii curat astfel si nasul f bine.Maine ma uit la pozele tale ca dupa ce scriu ma duc la nani...of, cind ma gindesc ce vreme e maine...
eu nu ii dau paine decit f rar, cu unt sau cu cascaval, bucati mici, mici, mici. Am si eu o buba mare, nu rideti: mi-e frica sa ii dau in mina sa muste ceva si sa nu se innece. Nu stiu ce sa fac sa imi treaca, e o psihoza, ramasa de cind vomita pe gura si pe nas.... din cauza asta nu ii dau nici biscuiti, nici paine, etc....ieri i-a dat cineva in parc un pufulete si se uita la el...pina a inceput sa se joace
am pus si noi citeva poze noi.
Rebecca, dragostea mea
bubu05 spune:
Patricia, de acord, sa scriem daca trisam si cate kg avem acum, sa vedem diferenta. Ne cantarim maine la prima ora si scriem. Ok fetele?
Hai, Crinuta, sa fim o gasca mai mare, ca eu nu am ambitie si ma apuca trisarea!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Mie imi convine dieta deoarece eu dimineata oricum nu pot manca, beau doar cafea, deci pana aici e ok.
OK Patricia, hai ca poate incep si eu de maine.
Deci si tie ti se par nasoale alea de la Nestle. Credeam ca am innebunit eu, sau ca Rayan face nazuri, dar uite ca nu a fost asa.
Drumul dureaza vreo 20 de ore cred cu tot cu escala, dar nu cunosc inca detalii, deoarece nici nu m-am dus la ei sa fac rezervare.
Trebuie sa imi aduc aminte care a fost borcanasul pe care Rayan l-a acceptat imediat. Stiu ca era de la Hipp si era cu pui. Asta de ex, tot de la Hipp era cu pui, cartofi si morcovi si nu prea i-a placut.
Ei, nu conteaza, vad eu.
Crinuta si Rayan