vi se pare normal...?
Raspunsuri - Pagina 4

karol spune:
Mama, eu m-am infuriat numai cand am citit mesajul, dar sa mi se intample mie.Poate ca eu am pasarici la cap dar eu i-as da peste nas imediat.Cand ar veni ea, eu as avea traba la computer.Iarta-ma dar cred ca esti prea buna.N-as sta la discutii...Ce nesimtita!

ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by yank
Ma scuzi,dar nu am pot abtine.Banuiesc ca sotul tau a copilarit acolo si madama asta care vine pe messenger de la voi il cunoaste dinainte sa te mariti tu cu el.Asa imi explic faptul ca ii cere lui voie,se simte mai atashat de el decit de tine si il vede pe el ca fiind persoana care ia decizii.
Life`s a bitch and then you die
mah! tu ma stii de undeva? ... ca tare le-ai mai ghicit...

...intr-adevar il stie pe sotz dinainte de a aparea eu in peisaj ... si se pare ca ii ia cam mult sa se obisnuiasca cu cel nou(peisaj)...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Simonaci79 spune:
Ancuta- acum am vazut s eu mesajul tau! Pai sa stii ca nu mi se pare nici mie normal! Eu cred ca as fi facut ca trenu'n gara! Dar e drept ca si sotul imi permite, ba mai mult, cand nu ii convine ceva, el pozeaza in om bun si ma baga pe mine la inaintare si de multe ori tine faza, de rusine, dar destul de des, las rusinea la o parte si-mi impun punctul de vedere. Acum e clar un mom in care mi l-as impune cu varf si indesat'!!!!!
Guestus-
quote:
Parca parca te recunosc dupa subiectul cu gaina.....pe vecina puteai sa testezi virusul aviar.
E tare!!!!!

Simona mamica lui

http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by Andrusha
Daca nu iese trimite-o incoa... ca-i dau io messenger !
Andra
"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark

florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Sunt de acord cu ce au spus fetele. Trebuie sa iei atitudine. Sa ii spui pentru inceput subtil iar daca vezi ca nu intelege pe de-a dreptul. Mie una nu imi plac relatiile cu vecinii prea apropiate. Dar buna ziua, cateva amabilitati si atat.
ps. : faza cu laptopul a fost tare
Criss si Andrada (12.09.2002)
Subscriu!

mina spune:
quote:
Originally posted by ancutzathreequote:
Originally posted by hristina
Pai, sotul tau cum vede situatia?
sotzului i se pare cat se poate de normal,zice ca eu astept sa mi se inchine lumea...
nu stiu ce atzi intzeles voi dar vecina asta are vreo 50 si ceva de ani si sincer va zic, doar asta ma deranjeaza ca ma simt data,asa la o parte...
deci nu ma deranjeaza ca vine,as lasa-o cu cea mai mare placere ca doar nu imi mananca calculatorul,dar sa arate putzin respect fatza de persoana mea...
am pasarici asa-i?
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
Poze...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan
Nu ai pasarici si te inteleg perfect. Am firma mea, am pus-o pe picioare cu manutzele astea doua si, dupa un an de la infiintare, ajutata de cumnata mea (sora sotului). Mentionez ca in acest timp sotul, desi asociat cu mine la firma, a ramas angajat in alta parte pentru ca trebuia sa si traim dintr-un salariu. A depus in schimb toate eforturile, atat cat i-a permis programul, sa ne ajute.
Ei, si in ziua de azi (dupa 4 ani) inca mai sunt persoane care il intreaba unde e biroul lui unde lucreaza fetele, unde e firma aia a lui unde suntem noi angajate sau colaboratori care, cand au de tratat probleme mai deosebite, il suna pe el.Asta e mentalitatea, oricat de tare sunt eu, cei marginiti si batuti in cap tot ca pe sotia lu domnu ma vad. Noroc ca domnu intelege situatia si ii taxeaza corespunzator pe dobitoci, adica fie le zice in fata fie ii trimite tot la noi sa "ii rezolvam".
Cu vreun vecin ratacit care a facut la fel, a venit la usa cu vreo problema dar nu si-a putut expune durerea decat in fata lu domnu razbunarea a fost simpla, ca sotu ajunge tarziu acasa si mi ti i-am plimbat pe misogini cateva saptamani pana s=au acrit si fie au renuntat fie au fost nevoiti sa se coboare la a-mi spune mie ce problema au

Draga mea, nu am cetit toate paginile subiectului, insa te rog sa te calmezi, asta e mentalitatea. Traim in patriarhat insa te rog sa ai rabdare, ne indreptam catre matriarhat.,,

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

aussiemaria spune:
daca tu zici ca il stie pe sot dinainte sa apari tu, atunci explicatia poate sa fie mai inocenta decat pare la prima vedere - femeia se considera acasa LA EL ... si avand si ceva conceptii mai prafuite nu observa ca iti lezeaza amorul propriu.
si nu cred ca trebuie sa fim rautaciosi cu biata femeie, poate nu isi permite net cafe, poate are nevoie de ajutor la manuirea tehnologiei si poate motivul folosirii mesengerului este sa discute cu copii aflati prin alte tari ...
desigur ca se poate si in extrema cealalta, cum au spus fetele in gluma, sa aiba 'bucurii' la sotiorul tau .... in fond si la urma urmei o femeie nu e chiar asa 'babeta' la 5o si de ani ...
important este ca tu sa dai dovada de diplomatie si sa intorci situatia in sensul care ti se pare tie convenabil. cum s-a mai spus, fa-te ca ai de lucru pe pc cand vine ea, roaga-ti sotul se sa evapore in alta camera si ramai tu cu ea, pune-o finut la punct cu cine e seful pe-acolo ...
hai ca nu e dreaq' atat de negru ....

ancutzathree spune:
va multzumesc de mesaje!
vreau sa va spun ca "am pus-o la punct",ma rog , cu toata diplomatzia de care sunt in stare, cand vine,ma instalez la computer
...poate asa se obisnuieste cu ideea ca locuiesc si eu aici si sunt lucruri care imi apartzin si mie
va multzumesc inca odata ca m-atzi ascultat si mi-am varsat si io amaru'
anca @ alex.bb

ancutzathree spune:
MINA
ufff! nici tzie nu itzi e tocmai usor de suportat...pe langa a ta,situatzia mea e joaca de copil...dar important e sa fim optimiste,cum zici tu
anca @ alex.bb

Nadia1976 spune:
Ancutza, asta imi aminteste de ceva: parintii mei aveau o vecina... cam dusa, Dumnezeu sa o odihneasca! Imi amintesc o data,bunica mea era la noi, ne ajuta la zugravit; bunica zigravea in sufrageie, mami si doi doua fetele eram in bucatarie, tata era in baie, se barbierea sa plece la servici (era dimineata devreme); vecina... intra cu el in baie, inchide usa!!! si ii spune sa aiba grija cat o plateste pe 'batrana' ptr. zugravit... iti dai seama, ca toate trei am ramas in bucatarie masca... dar stiind ca saraca e scrantita, am inceput sa radem. Tata i-a spus ca 'batrana' e soacra-sa (desi o vazuse vecina pe bunica de muuuuulte ori inainte) si nu stia saracul cum sa deschida usa mai repede sa o scoata din baie... Iti dai seama, nu? In loc s-o ia pe mama deoparte sa o 'sfatuiasca', s-a inchis in baie cu tata... Am facut mishto pe bietul tata multa vreme de atunci incolo...
E diferita situatia, e drept, dar citindu-ti subectu' mi-am amintit de faza asta.
Ai dreptate sa fii suparata, si pe mine m-ar deranja.
Winners don't quit; quitters don't win.