vi se pare normal...?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

sa-nteleg ca vecina se "are" mai bine cu sotzu'?? ...o avea bucurii la el - glumesc, nu te supi pe mine...dar, trebuie sa pui piciorul in prag si sa nu te mai simti valet in casa ta...sa vb cu sotul si sa ii spui clar ca asa ceva nu vezi nici macar in filme...
...sau...ca sa scoti si tu un banutz cinstit...taie-i femeii bilet la intrare ..ca vorba aia...caldurik, caldurik..liniste, liniste..poate i se face doamnei sete..poate are nevoie si de un masaj de la atata butonare pe chat...sa se simta omu' bine...ca la spa.....doar, romanu' e ospitalier, nu?
toc tu ior hazband, hani!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Draga Ancutza, situatia pe care ai descris-o e pur si simplu amuzanta!
...adica privita din afara!

Oricum ceva trebuie sa faci pt ca din pacate exista tare multi oameni care profita de bunul tau simt. Cu siguranta ca vei gasi o solutie pt ca situatia descrisa de tine nu e catusi de putin normala!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

nu ma asteptam sa nu ma contrazica cineva,nici nu eram sigura daca am dreptate sau nu!...
cu sotzu am vorbit si le tzine pe ale lui...ma intzelege intr-un fel,dar nu are ce sa-i faca...asta e ... ma voi descurca singura data viitoare cand mai vine
va multzumesc ptr sustzinere
guestus ma bucur ca intretzii atmosfera ca de obicei

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mai eu am ramas interzisa la faza asta? Cum mai sa vina la voi in casa sa stea pe messenger? Calculatorul e un obiect la fel de personal ca si pieptenul sau peritza de dinti. Eu nici pe fiu-meu nu-l las pe computerul meu ca ma umple de virusi. De unde stii tu ce face ea? daca merge pe situri ciudate, daca iti umple computerul de virusi? Asta e noua mahala in Ro? Vecinele nu mai vin sa ceara o cana de zahar sau un ou ci sa stea pe internet? dar voi nu platit acces la internet? De ce o lasati? Ea nu are bani sa se duca la internet cafe sau sa-si ia computer? Eu cind vin in tara si am nevoie la internet nu merg la vecinii alor mei mama draga ci la internet cafe...Esti prea blinda iar ea e nesimtita. Sotul tau scuzza-ma ca ti-o spun, dar e un bleg.Daca as fi in locul tau i-as spune ca ti s-a virusat computerul si ca de acum inainte tu si sotul tau ati decis sa nu mai lasati pe nimeni la computer. Si ii spui sa se duca la internet cafe.... eu nu-mi revin mai... poate ai documente secrete poate ai situatia financiara in excell, poate ai bancuri scirboase trimise de colegi... chiar iti convine sa iti vada vecina toate dedesubturile? sau bat in lemn, iti strege ceva din greseala... sau iti varsa cafea pe tastatura sau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Hmm, ce i-as zice io cateva la vecina asta a ta. Mie nu mi se pare normal sa vina sa apeleze la messengerul tau, mai bine s-ar duce la sala de internet printre pustani! Una este sa scrii un email, alta sa stai la taclale pe messenger.

Ar trebui sa incerci sa-i dai de inteles ca nu-ti convine atitudinea si comportamentul ei! De exemplu, atunci cand vine, sa-i spui ca ai de lucru urgent la calculator (tu si nu sotul si ca este ceva ce poate sa se prelungeasca vreau 3-4 ore)/ ai putea sa-i zici ca te-ai hotarat sa desfiintezi messenger-ul pentru ca google talk e mai confortabil pentru tine pentru a discuta(si poate ai noroc ca nu are cont la astia :D)/ si apropo de multsumiri ai putea sa-i zici atunci cand ii multsumeste sotului/ un "cu placere" din ala draguts /sau uite, cand vine iar sa-i iesi in intimpinare: ea cere cu sotul, tu ii spui ca este ocupat [face dush, face yoga, gateste ;))] dar daca este vorba de messenger, bineinteles ca se poate cu conditia sa nu stea foarte mult ca bineinteles ai foarte mult de lucru! astea sunt metode care merg prin sud ;)) nu stiu daca si la tine.

Pupic si nu te mai supara, ca nu merita! Gandeste-te daca intr-adevar chiar te deranjeaza tanti asta si vrei sa modifici ceva? Daca da.. incearca s-o faci sa inteleaga cumva ca DERANJEAZA! Mult succes! Daca nu iese trimite-o incoa... ca-i dau io messenger !

Andra

"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Sunt de acord cu ce au spus fetele. Trebuie sa iei atitudine. Sa ii spui pentru inceput subtil iar daca vezi ca nu intelege pe de-a dreptul. Mie una nu imi plac relatiile cu vecinii prea apropiate. Dar buna ziua, cateva amabilitati si atat.

ps. : faza cu laptopul a fost tare

Criss si Andrada (12.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

nici eu nu prea inteleg de ce nu-i spui verde in fatza ca nu ai chef de prezentza ei.adica ti-e rusine?pai ei nu ii e?prea mult bun simtz din partea ta,cu astfel de persoane nu se merita.n-or sa inteleleaga apropo-urile si amabilitatile.la mine mama e vecina si tot nu vine,i-am explicat clar ca poate vreau sa stau in pat ,sau sa ma plimb prin casa in chiloti!n-ai putea sa faci la fel cu vecina asta?mai ales ca zici ca are o varsta,nu va intelege pina nu-i explici clar,ei vad altfel lucrurile.cred ca vei surprinsa sa vezi ce reactie are dc ii zici ca vrei sa faci dush.probabil va intreba la ora asta?sau in ziua asta?scurt ,ii explici ca nu mai esti dispusa sa o primesti ca ai niste probleme in familie si ai nevoie sa fii singura!foloseste amabilitatile daca te ajuta cu ceva,"imi pare rau,a intervenit ceva,nu mai puteti accesa netul de la noi"si explica-i ca nu poti sa-i dai mai multe detalii.
parerea mea.eu as fi mai transanta in locul tau,dar nu tre s-o iei de buna!
bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Dar cine v-a bagat vecina asta in casa prima data? e spioana soacrei, ce-i cu ea? ce-i trebuie ei messenger, la 50 de ani?...e ceva necurat la mijloc, zic eu...

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Ma scuzi,dar nu am pot abtine.Banuiesc ca sotul tau a copilarit acolo si madama asta care vine pe messenger de la voi il cunoaste dinainte sa te mariti tu cu el.Asa imi explic faptul ca ii cere lui voie,se simte mai atashat de el decit de tine si il vede pe el ca fiind persoana care ia decizii.
Oricum babeta e anormala,si probabil ca si-a pierdut simtul masurii iar sotul tau tolereaza chestia asta dintr-un soi de respect.Oricum modalitati sa scapi de ea sint multe,si au fost insirate aici.Zi mersi ca nu sta si pe Mirc,icq si MSN,ca nu te vedeam bine.
Cel mai bine aflai parola de la messenger si schimbo just for fun sau ca sa fi mai pragmatica,fa-i o initiare in videochat,si impartit beneficiile.Probleme cu adevarat sa iti faci cind ti-o cere vibratorul imprumut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

...vibratorul...dar sotul?

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput