vi se pare normal...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

hai mah veve in mesajul initzial ma refeream ca as las-o cu mare placere daca si-ar cere voie... iar pe urma am exprimat ce simt atata timp cat nu si-a cerut voie...

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hai,recunoaste ca te-au atatat instigatoarele astea!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

data viitoare cind ar veni si i-ar cere voie sotului, si el as spune da, as interveni: "Imi pare rau, dar am eu putina treaba la calculator acum - puteti reveni?"

Asa o sa constate ca mai are un hop de trecut pina sa ajunga "la calculatorul tau, picior peste picior si privindu-te de sus"

Si data viitoare se va interesa daca e liber si din pct. tau de vedere.
Parerea mea.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

De ce nu-ti cumperi uin laptop si poti sa-l dai direct din usa? In felul asta nu arde gazul vecina pe yahoo la tine in casa.

Parca parca te recunosc dupa subiectul cu gaina.....pe vecina puteai sa testezi virusul aviar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Da' ce e la voi acasa, net-cafe ?

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ancutza, desigur e foarte frumos sa fii binevoitor.
Insa nu si cind bunavointa nu e in favoarea ta, indiferent daca e vorba doar de o indispozitie creata de un fapt in aparenta banal.

Inteleg sa ajuti pe cineva care are o nevoie insa eu cred ca vecina ta s-ar descurca foarte bine la o sala de internet. Acolo poti sta picior peste picior, cit vrei!
Navigarea pe internet, corespondenta pe mail si discutiile pe messenger sint "nevoi" pe care ti le satisfaci pe masura posibilitatilor, daca nu ai computer, nu mergi pe la vecini sa-l folosesti pe al lor decit in cazuri absolut urgente si in orice caz nu frecvent.

Pentru ca, daca iti place atit de mult sa folosesti un computer, nu bati toata ziua pe la usile celor care au ci iti faci o rata de 36 de luni si-ti iei unealta placerilor si necesitatilor tale.
Cit despre reactia pe care trebuie sa o ai cind ea te ignora atunci cind intreaba daca are voie sa intre pe net de pe "masina" voastra, eu spun ca ar trebui sa fii foarte transanta, cu riscul ca ea se va supara sau nu-ti va mai face alte "mici servicii" la schimb pe care presupun ca ti le facea, ca "intre vecini".

Eu as aborda-o o data cind o intilnesc prin preajma si i-as explica linsitita ca trebuie sa inceapa sa foloseasca alt computer pentru ca timpul si preocuparile mele nu-mi permit sa-i mai las calculatorul la dispozitie.
Daca se preface ca nu intelege si insista ( sau se roaga tot de sotul meu), as deveni si mai ferma, rugindu-l pe partenerul meu sa nu-i mai dea apa la moara pentru ca ma deranjeaza vizitele ei. Punct.
N-ai nimic de pierdut, te asigur.
Dimpotriva, ii creezi o oportunitate minunata sa se descurce pe cont propriu ceea ce este cu siguranta in avantajul ei, privind in perspectiva.
Tine-ne la curent!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Eu una nu i-as mai permite sa vina la calculatorul meu.Ce-i la tine, net-cafe?Hmmmm....Si i-as spune asta direct si fara ocolisuri de genul ca sotul nu-i acasa, ca am eu treaba la calculator...De cand trebuie sa dai explicatii unei vecine(care mai e si nesimtita pe deasupra)pentru viata ta?

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by Guestus

De ce nu-ti cumperi uin laptop si poti sa-l dai direct din usa? In felul asta nu arde gazul vecina pe yahoo la tine in casa.

Parca parca te recunosc dupa subiectul cu gaina.....pe vecina puteai sa testezi virusul aviar.

Mai, Guestus-ule, tu ma faci praf, mi-au dat lacrimile...

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca sotul nu este de acord sa cumparati un laptop sigur ceva este intre vecina si el....altfel nu inteleg comportamentul lui.

Eu zic sa fii putin mai atenta la ce discuta...cum se imbraca...ora cind vine vecina...nu cred ca vine ea asa aiurea sa bata tastele la tine in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Anca, de fapt problema ta e ca te simti tratata ca o slujnicuta in propria ta casa!!!

Am patit si eu asa cu un prieten al sotului, tot o persoana pe la 50 de ani. Ce-or avea draga, daca-s mai in varsta inseamna ca pot fi oricat de nesimtiti?

Vine, prietenul asta al sotului in vizita, ca omu civilizat cu flori si bomboane.
si stam noi de vorba, zic eu ceva ma intrerupe, incerc sa zic ceva IAR ma intrerupe. Da de indopat cu mancarea facuta de mine n-avea probleme.
Si discuta despre Feng Shui care intamplator ma interesa in mod deosebit, chiar am aranjat casa dupa aceste principii cat am putut, desigur. Acu sotul nu prea e interesat de asta si ma baga la inaintare, si pac asta imi taia vorba!

Schimbam subiectul, il intreba pe sot in ce sa investeasca, sotul zice ca eu ma ocup de asta SI NU MA LASA SA SPUN NIMIC, schimba vorba!!!!

Asa ca 2 ore am zambit frumos si am schimbat farfurii DAR la noi acasa nu mai calca, sotul a propus asta!!!!

Asa ca nu ma mir ca omul a divortat de doua ori, la felul in care trateaza femeile.

Mergi la inceput