vi se pare normal...?

pe mine ma enerveaza la culme oamenii nesimtzitzi si fara pic de respect,pana acum nu cred ca v-am spus nimic nou dar sa va povestesc in continuare:
am o vecina care mai vine din cand in cand sa vorbeasca pe mesenger de la calculatorul nostru,insa ma scoate din sarite...niciodata nu mi-a ccc cerut voie,tot timpul ,chiar daca eu ii deschid usa,intreaba de sotz si merge si ii cere lui voie,stiu ca suna ca o copilarie dar si acuma seara a fost si m-am enervat la culme,eu parca as fi valet in casa asta asa m-am simtzit...iar cand a plecat i-a multzumit doar sotzului...
chiar sunt curioasa cum vedetzi voi aceasta "problema" ...sunt eu sucita shi cu pasarici la cap sau asta-i nesimtzita?
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
Raspunsuri

dante01 spune:
mai, dar si tu bleaga...ma ierti...
pai sotzul nu e e acasa, sau e ocupat, sau vb la telefon sau...
si inchis usa in nas...sa revina peste 2 ore...
simplu si la obiect...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...

hristina spune:
Pai, sotul tau cum vede situatia?
Sincer, si pe mine m-ar deranja atitudinea ei! Solutiile lui Dante mi se par ok, asta daca si sotul tau ar fi de acord!
Calculatorul s-a stricat!
A cazut net-ul!
Dim start, de la usa, cand intreaba de sot, ii spui ca e ocupat.Daca iti cere tie voie, ii spui una din variantele de sus. Si vezi ce mai vrea apoi!
Poate nu mai vrea nimik!Bafta!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by hristina
Pai, sotul tau cum vede situatia?
sotzului i se pare cat se poate de normal,zice ca eu astept sa mi se inchine lumea...
nu stiu ce atzi intzeles voi dar vecina asta are vreo 50 si ceva de ani si sincer va zic, doar asta ma deranjeaza ca ma simt data,asa la o parte...
deci nu ma deranjeaza ca vine,as lasa-o cu cea mai mare placere ca doar nu imi mananca calculatorul,dar sa arate putzin respect fatza de persoana mea...
am pasarici asa-i?
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
Poze
pavel stratan

Oana_B spune:
Poate femeia crede ca nu te pricepi la messenger, internet si alte alea, o fi avand prejudecata aia ca tinand de tehnologie se pricepe doar barbatul. Fa-ti data viitoare de treaba la computer, messenger, email ceva si tine-o sa astepte sa termini:))) sa vada ca nu numai sotul tau stie cu ce se manca computatorul...zic si io.
Oana_B

serini_r spune:
draga mea nu ai nici o pasarica si nici un stol....cred ca scumpa ta vecina vrea sa fie bagata in seama... data viitoare cand intreaba de sotul tau intreab-o si tu razand " ce doresti cu sotul meu??? crezi ca eu nu pot sa-ti deschid cal???" vezi ce fata face...

dodo spune:
In primul rind, sotul e de vina, nu te supara...Cind o femeie vine si cere ceva, sotul meu ma baga mereu la inaintare, asa ca nu se baga, chiar daca nu e de acord cu ceea ce am facut. In alta ordine de idei, o fi berbatul capul fameliei, insa femeia e gitul, asa ca ea gestioneaza gospodaria sa mearga bine, cu ajutorul sotului, bineinteles...Ce-i de facut?
Una din variante: ori il pui pe sot sa-i spuna data viitoare ca-ti poate cere cu incredere acordul si ajutorul, ori ii spui data viitoare vecinei o scuza plauzibila, gen tocmai plecati undeva, a cazut reteaua, are sotul/sau tu ceva de lucru la calc, sa vina in alta zi...Baga de vreo citeva ori la rind scuzele astea si va invata lectia. Bunul simt nu are virsta, nu conteaza ca ai 15/50/90de ani, il ai sau nu-l ai...

Alyssa spune:
Eu nu inteleg cum vine treaba asta cu vecina care vine sa foloseasca PC'ul... Nu mi se pare normal! Mie nu imi place sub nici o forma sa imi bage cineva mina in computer! Eu nu i-asi da voie!
Pe vecinele mele habar nu am cum le cheama, ne dam bunaziua pe hol sau in lift si cam atita.
Nici eu nu asi indrazni sa cer sa folosesc computerul altcuiva. Nici la munca nu ne bagam una peste alta... stiu eu... tine de spatiul personal si nu se invadeaza asa cu nesimtire!

ancutzathree spune:
ma bucur ca ma intzelege si pe mine cineva,va multzumesc ptr sugestii
...era nasoala faza,eu stateam si ma uitam ca la spectacol...
ma mai intreba si pe mine"ce-am mai gatit azi?""ce papa bb?" si de-astea,in timp ce statea la calculatorul meu picior peste picior si ma privea de sus...o,mai bine nici nu ma mai gandesc ca m-apuca totzi dracii
anca @ alex.bb
Poze
pavel stratan

ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Nici eu nu asi indrazni sa cer sa folosesc computerul altcuiva. Nici la munca nu ne bagam una peste alta... stiu eu... tine de spatiul personal si nu se invadeaza asa cu nesimtire!
cam asa simt si eu...mi se pare egal cu a umbla la cineva in dulap sau chiar mai intim,apoi sa nici nu itzi ceara voie

anca @ alex.bb
Poze
pavel stratan

Veve spune:
Mesaj initial:
quote:
Originally posted by ancutzathree
deci nu ma deranjeaza ca vine,as lasa-o cu cea mai mare placere ca doar nu imi mananca calculatorul,dar sa arate putzin respect fatza de persoana mea...
Si-apoi:
quote:
Originally posted by ancutzathree
...in timp ce statea la calculatorul meu picior peste picior si ma privea de sus...o,mai bine nici nu ma mai gandesc ca m-apuca totzi draciiquote:
Originally posted by Alyssa
cam asa simt si eu...mi se pare egal cu a umbla la cineva in dulap sau chiar mai intim...![]()
![]()
Ancuta,fetili astea te trag in pacat,mei!Dintr-o persoana atat de amabila cu nevoile vecinei initial,ai ajuns sa-ti simti intimitatea invadata.

Acu' serios:vina e in primul rand a vecinei nesimtite (da' am sesizat de multe ori tendinta asta la femei mai in varsta;e chestia de bun simt dar si de mentalitate invechita:barbatu' e cocos in casa si cu el tre' sa ai de-a face cand pasesti pe teritoriu familiei),dar si a sotului tau,odata ce considera atitudinea ei normala.Ar trebui sa te-ajute si el in corectarea situatiei;cand vine tanti,sa va lase singure,spunandu-i aleia sa rezolve cu tine.Problema e:pe el il poti convinge ca ai dreptate?Iar cu tanti cum au zis si fetele:o-ntrebi daca n-o poti ajuta tu,ca sotu' e ocupat.Sigur o sa se-obisnuiasca cu schimbarea de roluri.Asta dac-o sa mai fii tu binevoitoare-n continuare!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6