quote:
Originally posted by krelia
toc tu ior hazband, hani!!!
Hai sa-ti mai povestesc ceva; aveam eu o prietena care de cate ori venea iun vizita, la fel... pe YM! Si nu 10-15 minute, cu limita si bun simt, ci ore intregi; am invitat-o la ziua sotului, fiind in August eram toti afara in curte, la soare, ea in casa, pe YM... dupa faza asta, care m-a deranjat enorm, a sunat a doua zi si m-a intrebat daca poate veni sa vb. cu "prietenul" ei in Ro, pe YM, "prieten" pe care nici nu-l cunostea, decat prin net, dar plangea intr-o nebunie de 'chestiile romantice' pe care el i le insira pe messenger. In fine, cand a sunat, i-am spus, fara suparare ca nu poate veni, ca sotului meu nu-i convine. Si ce crezi! Culmea nesimtirii! M-a rugat sa-l sun pe sotul meu la servici sa-l intreb inca o data daca poate veni ea la net. Si i-am replicat frumos: "Nu te supara, dar eu nu-l deranjez la servici ptr. tampenii!" Si sa stii ca chiar am ramas prietene; ea si-a cumparat calculator, a priceput ca asa sunt eu, dintr-o bucata, spun si ce-mi place si ce nu-mi place omului in fata. Ia spune-i, draga si tu vecinei ca in casa voastra, luati amandoi decizii, el nu e sef, dar nici tu, ci sunteti egali! Si, da! Ca nu-ti convine sa-ti vina ea toata ziua-buna ziua la net!
Winners don't quit; quitters don't win.
quote:
Originally posted by Nadia1976quote:
Originally posted by krelia
toc tu ior hazband, hani!!!
Mi-a luat vreo 3 'citiri' sa inteleg, dar e tare...
Winners don't quit; quitters don't win.