Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Dragelor , revin inca putin , am dat din intamplare peste o hartiuta unde scria de Indy (notasem data nasterii lui Mirciulica) era pe 12.03.06 prin cezariana , cauza nu stiu de ce , nu ne-a spus ! Oricum sigur il tine-n brate pe puiul ei , la ora asta , dar mai bine s-o asteptam pe ea sa ne-o spuna , chiar daca sunt sigura de spusele mele , de data asta !
Adelamaria mercic la fel , va fi o plimbare pe cinste , nu vom intra-n casa decat atunci cand vom avea nasul rosu ca omul de zapada , parol ! Apropo's , ce data astepti ? Pe cand vestea cea buuuuuuna ? Iti tin pumnii sa fie ++++++
Slavmih Danotino Danyalo Mari.Lucate-un si voua

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ta.na.na..na.
am sositttttt!!!!!
azi veniii..sunt rupta de somn..da ete ca nu ma putui abtine sa nu va salut!!!
acu fug..sa recuperez tot ce'am pierdut..
frantzuzoaicoooooo am ciripit putin prin Austria..acu ajunsai "acasa"..voi ciripi din nou pe'aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

aileene, adelamaria:

Liana: bine sosisi, muica! Si sa ne dai si vesti bune luna asta, ai inteles? Ca doar nu v-ati facut de cap de pomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mercic, dragelor, pentru imbarbatari.
Voi avea nevoie.
Deja, daca va povestesc...asta apropo de ziua 1-ziua 2 a cm, pete maronii aparute cu o zi inainte...ce mai: da si stabileste Beatrice, care-i ziua prima: asa ca o consider pe cea de azi, cand am si durerile clasice de burta si cand au aparut primele picaturi clare si rosii.
Asa ca de maine voi incepe intepaturile.
Ca sa nu mai spun ca prima zi de eco va pica duminica - pe 26.03; sper sa fie cineva pe acolo, duminica...

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

bety: si eu votez pentru azi ca fiind z1 la tine. Bafta multa in continuare!

Mergi la inceput

veroniciiiiii

felicitariiiiiiiii bravoooooo fatoooo!!!!
vezi am tinut io stransiii stransiii
a suferit el grasu o tzarica...da i'a trecut
ma bucur mult..mult..mult...

betycoooo si tie iti tin pumnii.tot stransii..stransiii..stiii io aia care zambesc ete

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liannnnnnaaaaaaa cum fu fatooooo in Austria ? Ma bucur ca te-ai intors , mi-a fost dor de tine !!! Saracutul sotul tau , l-ai terminat nu gluma ! Ce plan de bataie ai , cum te simti ? Sper ca totul e ok
Noi am intrat in sfarsit si nu ma pot abtine sa nu va povestesc plimbarea noastra , care ne-a facut mult bine in mijlocul naturii ! Afara e tare placut , dupa multe zile inghetate e prima care e mai calduroasa si placuta spre fericirea noastra , soarele ne-a dat viata si dorul de iesire , ca-n casa ne-am saturat ! Ce placut e sa te intalnesti cu cunoscuti , vecini sau prieteni , ca daca-i frig , toti cu masina , care mai de care mai grabit si...zdup...in casa ca-i frig !!!
Bety bravo ptr ecst inceput de trat si-ti doresc din suflet sa fie excelent ca sa dea un rezultat super , te am in colimator , sa ne tii la curent cu evolutia , da ?
O seara minunata la toate fetelor !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

frantzuzoaicooo fusa beton!!!!iar cu grasu..dehhhh stie el ce are la batatura

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ce fac moisicile mele?

Liana, bine ai venit de prin strainatati! Uite si un ca-mi fusa dor...

Frantuzoaica mea draga, ma bucur ca ti-a priit plimbarica si ca te vad din nou vesela, asa cum te stiu eu!

Fetelor...am rezultatele de la Medicover. Toxo negativ . Tare am mai stat in stres... Asta nu exclude pericolul, dar pt. moment ne-am mai linistit. O sa ducem pisicul la Inst. veterinar, sa-l testam si pe el... desi stand 11 luni pe afara, mi se pare aproape imposibil sa nu ii gaseasca toxoplasma. Important este de acum sa ma feresc eu, peste 1 luna - doua oricum ma testez din nou. (ma comport de parca as fi , ziceti si voi daca n-am luat-o razna, practic lunile astea n-am nici o sansa, mai ales ca voi face laparo)

Prolactina mi-a iesit cam maricica... 832.
Limitele normale sunt intre 127 - 637. Asta e... intr-un fel ma asteptam. Tot cam atat mi-a iesit si data trecuta.
De luna viitoare bag iar mastodynon...

Pusilici, sa aveti o seara minunata ca voi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely si io ca si mie imi fusa dor

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput