Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene dulce si merci de sfaturi, deci se pare ca nu-i de joaca... am citit niste chestii groaznice legat de bb-ii nascuti de mamici bolnave de toxo... DAR GATA, inchei subiectul, ca o iau razna...aveti dreptate, ce rost are sa-mi fac griji pana nu iau rezultatul. Dar parca vad ca daca nu e toxo, e prolactina, asa ca tot o sa va innebunesc pana la urma cu ceva. Auuu, nu mai dati

Rami, ai fost tare haioasa! chiar m-ai facut sa rad

Oana, daca te simti bine, inseamna ca faci parte din procentul fericitelor care raspund bine la stimulare Abia astept sa ne povestesti ce minunatii de foliculi va vedea Moisa joi la eco!

Carmencitaaaa!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Uff, eu stiu ca aveti dreptate...Dar asta nu schimba cu nimic faptul ca am ratat aseara!...Asta e, nu cred ca mai are rost sa ma torturez singura acum...Sunt incepatoare in domeniu si inca mi-e destul de greu sa cred ceea ce mi se intampla...asa ca poate pe undeva, am circumstante atenuante...zic si eu acuma, ce sa mai fac??
Aileene, ma bucur tare mult cand mai apari cu vesti sau doar asa, ca sa ne sustii moral ...
MOana, esti curajoasa sa incepi stimularea! Eu admir toate fetele care iau decizia asta...mie mi-ar fi ingrozitor de frica! Tin pumnii sa fie bine in continuare!
Pup fetele si fug la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

MRL, Amely, Aileene:

Danotino: m-am tot obisnuit cu TB luata dimineata si acum nu ma pot dezobisnui Ieri si azi aveam 36,9, care e peste ce aveam eu de obicei in aceasta perioada 36,6 - 36,7.

pmihaela: nu ma pricep prea bine, dar daca ai ovulatie lunar e ok

adelamaria: pacat ca ati ratat aseara, dar astazi poate pui in aplicare ceva din sfaturile fetelor.

bety: bafta multa! Mai e putin si intri in linie dreapta.

Moana: si eu fac stimulare si nu am nici o problema. Nici in trecut nu am avut, asa ca eu zic ca e de bine. O sa merg sa fac o eco. in ziua 7 sau 9 ca sa stiu cu ce voi defila la Moisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Va pup fetelor!
bety, abia astept sa te trecem pe listuta. Iti tin pumnii.
Pupicei dulci pentru toate printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Fetelor dragelor , revin din nou !
Adelamaria draga mea , e o placere deosebita sa revin la voi de fiecare data cu toata inima , imi sunteti drage toate si chiar daca nu ne-am vazut niciodata eu cu ochii mintii va cunosc f bine ! Atunci cand viata ne raneste , acest loc e ideal sa venim sa plangem cu lacrimi triste in urma unui vis drag care se spulbera sau chiar lacrimi de bucurie care se nasc o data cu vestile minunate !!!
Nu te lasa...insista , poate ocazia cea mai buna nu e inca ratata si chiar daca e , zilele n-au intrat in sac ! Te si da DOAMNE sa fie bine !
Amely doara de asta suntem aici , nu ? Sa ne spui off-ul de pe inimioara ta , si stii ce bataie ai merita ? Aia cu -ici !
Fetelor , eu stiam ca Indy trebuia sa nasca la inceputul lui martie , deci eu sunt sigura ca il tine pe Mirciulica-n brate la ora asta , dar ptr ca sa fim sigure , ar trebui cineva "sigur" sa confirme ca eu is dusa cu pluta , din pacate , nush ce am !
Fetelor va pup dulce , ma duc sa-l iau pe cascadorul meu de la scoala , tuca-l mama pe el , numai nazbatii-mi face , dar na , asta am vrut , asta am , sunt servita 100% cu el

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
ma bucur ca sunteti optimiste si ca n-ati patit nimic de la furtuna de ieri.ati vazut ce de rele se intampla!
tabi, mie mi se pare o corvoada sa-mi iau TB dimineata. de fapt, totul dimineata mi se pare o corvoada.sigur esti o tipa matinala. am uitat din ce oras esti...
of , amely, ce te-a apucat cu toxo? de unde ti se pare?
fetelor a facut cineva analizele anticorpi atispermatici sau antifosfolipidici? daca da, vreau sa stiu si eu ce l-a facut pe dr sa va trimita ...stiu ca la mai multe sarcini oprite din evolutie s-ar da, dar in rest, stau si imi pun interbari. daca am asa ceva si stau cu mainile in san? ce astept?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut,
Am intrat si eu sa mai trag cu ochiul pe la moisici!
Eu sunt ok,mananc mai des dar mai putin cantitativ,salivez la vederea mancarii dar nu am pofte speciale. Desi ii dau sotului meu batai de cap in sensul acesta :))
Aileene ma bucur ca mai intri si ai vazut? Esti oaspete de onoare al acestui forum !!Franta e cu noi !
Fetele care faceti FIV,am mai spus,poate ati citit poate nu : cine e din Bucuresti,are medic de familie din Bucuresti si i se prescrie la stimulare pt.FIV Puregon vedeti ca Giulestiul are un contract cu o farmacie din Bucuresti (ceva cu B...) si fetelor din capitala li se elibereaza Puregon la jumatat de pret. Deci daca eu eram din Buc.in loc sa dau pe Puregon 10.000.000 lei dadeam 5.000.000 lei vechi. E ceva ,nu?
Cereti si vi se va da !!!
Bety multa bafta si sa aud de
Adelamaria nu dispera dar nici nu lasa sa-ti scape momentul. Barbatul o fi obosit dar daca vede sotia dornica.......ii trece oboseala. Si inca ceva: incearca sa nu-i spui de ziua Z pt.a al meu se inhiba ,aveam parte de dar nici urma de din cauza ca se concentra prea tare si e creieros rau !!!
Ieri am avut rezultat bhcg:260.4 si Moisa mi-a spus ca e superbine
Va pup!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Danotino: nu sunt f. matinala, mai ales ca sambata si duminica as dormi sa rup patul. Dar dupa ce iau TB adorm imediat la loc. In ceea ce priveste locul de unde provin, pot sa-ti spun numai ca sunt moldoveanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Dragele mele , frumoaselor ! Unde sunteti ? In patut ? Inca nu v-ati trezit sau sunteti la...datorie atunci nici nu se discuta , absenta voastra e moooootiiiiivaaataaa !
Veronici sunt excelente valorile tale bhcg , ma bucur din suflet , sper ca te simti bine , cand vei face prima ecografie ? Sa ne spui si noua cati puiuti s-au prins , ce bine ar fi macar 2 , oricum iti doresc sa profiti din plin de aceste momente si sa te menajezi cat poti de mult ! Imi aduc cu nostalgie aminte de acele momente de inceput de sarcina , era parca as fi devenit "campionul lumii" in nu stiu ce fel de sport , ma simteam centrul pamantului si dominam totul cu bucurie si mandrie si aveam impresia ca toata lumea era fericita si ca toti ma admirau , iar cand burtoiul aincepuse sa se vada...cine era ca mine faloasa pana-n panzele albe ...Apropo's DPN-ul tau pe cand e ? Ma gandesc c-o fi pe la sf lui nov inceputul lui dec , nu ? Cam pe atunci ar fi trebuit sa fiu si eu , dar de ce-mi aduc mereu aminte ? Cred ca-mi place sa ma pedepsesc singura si sa-mi fac rau !
Intr-adevar ma simt onorata de primirea fetelor care niciodata nu m-au ingnorat si au avut intotdeauna un cuvant sufletesc sa-mi spuna , care mi-a facut intotdeauna mult bine si n-as putea sa le multumesc vreodata ! Aici departe de ai mei si de orice radacina romaneasca , ma agat de vorba stramosilor mei prin voi si ce ma bucur de asta , nu pot sa va spun in vorbe la toate , si daca n-ajunge , inca o tura ... si bineintels !
Tabitha te inteleg "parfait" de faptul ca-ti iei TB in fiecare zi , asa eram si eu , curioasa de cum functioneaza corpul meu si-mi placea sa controlez totul , incercam sa descifrez analizele , care nu sunt atat de explicite ca si la voi , dar ma puneam sa le compar cu cele din trecut , ce bine era daca aveam net-ul pe vremea aceea !
Amely Thea Bety Rami Carmen-cita MOana Liliana va dar de MamiFlori ce mai stiti ?
Unde-o fi Liana , Liaaaaaaanaaaaaaaa...hai fetito ca ne lipseste ciripitul tau , unde esti ?
O zi excelenta fetelor , sa fiti iubite , eu azi dedic ziua lui Alexandre este miercuri si nu e scoala , mergem la plimbarica , chiar daca soarele are dinti , noi tot iesim la aer !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Eu sunt aici, pe-aproape, dar n-am noutati.
Veronici, felicitari pentru rezultatul testului! Bucura-te din plin de perioada minunata care tocmai a inceput!
Tabi, si eu tot moldoveanca sunt la origine ...Chiar aseara vorbeam cu o prietena buna la telefon si mi-am dat seama ca vorbeam cu accent ...M-am distrat, ca ue de obicei n-am accent de moldova...
Aileene, o zi minunata va doresc si plimbare placuta!
Pe Liana n-am mai "vazut-o" nici eu pe nicaieri...ultima data stiu ca zicea ceva de o plecare, dar chiar nu s-o fi intors?...Sau se lasa strigata?...Lianaaaaaaaaa...unde esti? te-ai ascuns? vezi ca trimitem paparazzi dupa tine, ca tot se poarta ...Hai, zi-ne si noua o vorba, doua...
In rest, nimic. Eu am intrat in perioada de asteptare (hibernare), incerc sa nu numar zilele decat max. de 5 ori/zi , am urechile ciulite pentru orice semn din partea corpului meu...si cam atat.
Nu-mi vine sa cred ca la cat a avansat medicina, inca nu s-a descoperit o metoda sa afli imediat daca "s-a prins" sau nu ...Asteptarea asta o sa-mi scoata peri albi!

Mergi la inceput