Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12

Tabitha spune:
Buna dimineata, dragi Moisici !
Raportez: ziua 7, e ultima zi de stimulare cu clomifen, de ieri am inceput cu estrofemul. De 4 zile TB este 36,9. Parca e nebuna. Presimt un esec total luna asta, dar nu ma dau batuta. Continui lupta, impotriva semnelor rele care imi tot apar in cale.
Amely: ma bucur tare pt. rezultatul negativ al tau.
Fetelor, va pup si nu uitati sa sperati.

bety spune:
Fetele - azi am facut prima injectie!
Amely - bravo fata draga...ai scapt de un stres!
Liana - cand ne povestesti, cum fu in strainataturi?!
Aileene - mi-am adus aminte aseara, cum ma imbarbatai dupa laparo din septembrie! Uite ca acum am inceput!
Tabi - nu gandi la esec...te roooog!
Iubitele - hai sa gandim toate pozitiv, sa vedem ce se intampla!
MRL - sti tu pentru ce...
Va din inima pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Tabitha spune:
bety: ai vazut ca eu continui lupta, asa ca sunt pe drumul cel bun Am o problema, mi-au aparut niste dureri de spate pe care pana acum nu le-am mai avut. Nu stiu de la ce or fi, sper sa nu aiba legatura cu partea ginecologica.

thea_m spune:
Buna ziua dragi moisici! Printre picaturi am intrat si eu sa va urez toate cele bune.
Bety iti tin pumnii de pe acum, ca ai intrat in linie dreapta. Sper sa fie totul bine pana la sfarsit sa ai acelasi rezultat final ca si Veronici. Ne tii la curent, da?
Liliana sper sa ai si tu rezultatul bun la ureaplasma ca sa poti incepe procedura.
Amely felicitari pentru rezultatul negativ, iar prolactina poate este putin marita pentru ca in ultimul timp te-ai tot stresat din diverse motive. Cred ca nu strica mastodynon-ul.
Liana bine ai revenit! Cu forte proaspete, sper!
Tabitha poate din atatea semne negative se va intrezari un rezultat pozitiv la sfarsitul perioadei de asteptare. Tin pumnii la eco.
Carmencita, Oana cand faceti inseminarea? Care a fost evolutia cu stimulare luna aceasta?
Aileene prietena draga, ma bucur ca Alexandre a reusit sa te ajute sa treci peste esec si ca ai redevenit acea fata optimista si plina de viata pe care am cunoscut-o.
Adelamaria incearca sa iti ocupi gandurile cu altceva decat cu numaratul zilelor, ca altfel bb va avea o mamica cu parul alb.
Indy ce mai face nazdravanul de Mircea? Sper ca totul este bine.
Cata pentru tine si Bianca. Cand ne mai pui poze?
Rami ce mai faci? Pe cand inseminarea?
Veronici ma bucur ca totul merge bine. Pe cand prima eco?
Marti, pe 21, ora 17, merg la cabinet la eco, sa vedem daca au mai ramas chisturi sau nu. Mai am inca 7 injectii, din pacate rezultatele nu se prea vad.
Salut toate moisicile cu drag!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Fetite blonde

Liana30 spune:
Teo io tin pumnii si sper din tot sufletu sa scapi de chisturi..
betycoooo bravoooo hai ca va fi bine ai sa vezi...
moldoveancooo
Oana cei cu tine de nu mai apari??
danutza imi e dor de tine...
va pupacesc pe toate ete asa
"Nimic nu-i imposibil!"

rami 73 spune:
Teo, te pup, merci ca te-ai gandit la mine. Sunt ziua 10 si cel mai probabil voi face IA luni. Asta daca e totul in regula cu ovulatia.(luna trecuta am avut CM de 34 zile !) Poate ne vedem marti, e posibil sa vin la monitorizare.
Liana, bine ai revenit ! Vad ca esti in forma, ai forte proaspete ! Cooooool !!!
Tabi, cand vii la monitorizare, nu uita s-o intrebi pe Moisica cum e cu donatorii, poate gaseste unul frumos, destept si cu cat mai multi !
Oana, ai facut vreo monitorizare pana acum ? Cum stai ?
Aileene si eu sunt innebunita dupa natura, ma remonteaza teribil iesirile de genul asta... Ma bucur din suflet ca esti bine si optimista !
Amely, ai vazut ca toxoplasma nu se ia asa usor, mai ales ca sunt convinsa ca tu ai grija in general la chestiile astea... Prolactina trebuie insa tinuta in frau, stii ca de multe ori ea e cauza pentru care foliculii nu cresc suficient.
Eu imi iau maine rezultatele hormonale de ziua 3, sper sa fie ok.
Va pup pe toate !
rami

Amely spune:
Rami, s-ar putea sa ai dreptate si asta sa fie cauza pt. care ovulatia mi-a facut asa o "rusine" luna asta... Dar trebuie sa ma hotarasc, ca daca fac stimulare, cica nu se prea pupa cu Mastodynonul... Asa ca va trebui sa aleg: ori stimulare, ori mastodynon...
Oricum, luna cu laparoscopia va fi luna "moarta", deci teoretic as avea timp de gandire
Teo, bafta marti la eco, sa nu mai gaseasca nici urma de chist... si sa ne dai vesti bune!
Bety, tine-o tot asa, in forma! cred ca esti cea mai optimista fata de la acest subiect, dupa olteanca, of course!
Tabi, uite un sa-ti treaca durerile de spate... sper sa nu aiba nimic de-a face cu problemele feminine...vezi sa nu fie de la vreo pozitie incomoda, cum patesc io mereu la calculator
la toate fetele...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
thea_m, Liana: dulce fetele mele dragi
rami: stii, pana la urma imi doresc ca sa iasa bebe, ca va semana cu mine, asa ca nu-mi fac probleme Numai sa vina odata!!! Daca ma intreaba ce prefer luna asta, ii voi spune ca vreau pe unul care a lasa f. usor o femeie insarcinata.
Dar sa nu fie tigan
Amely: in general stau in aceeasi pozitie mereu la calculator, asa ca ar fi trebuit sa am durerile de mai demult. Oricum, azi nu ma mai doare nimica, sper sa fie de bine.
Azi vreau sa ma duc sa fac monitorizare la mine in oras. Sunt ziua 8, dar asta daca nu iau in calcul cele 4 zile de pete maronii. Am zis sa fac azi ca sa vad ce s-a intamplat cu acel chist-folicul de 13/18 mm din ziua 2 si sa vad cand e cel mai bine sa o pun de o IAD.
Fetelor, pe pag. 2.... Stiu, e si vina mea, ca aseara m-am bagat direct in pat si nu am mai vrut sa fac nimic.
MOana: ce vesti ne dai?

Tabitha spune:
Iar am ajuns pe pag. 2. Acuma zau ca e numai vina mea, ca am scris si pe la celelalte subiecte, astfel ca am tot dus acest subiect pe pag. 2. Sper sa reusim sa-l tinem pe pag. 1 de acum inainte.

bety spune:
fetele!
Da Tabi - eu cautam subiectul si nu-l gaseam...ajunsesem pe la pag. 3, cand hop ai scris tu!
Sunt eu optimista, da' tare ingandurata!!!!!!
Mai naspa' e ca noaptea, subconstientul lucreaza si-mi trimite niste vise, pe care sincer...nu mi le-as dori!
Ma bag la "umbra" si va urmaresc pana voi veni cu vesti!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi