Clubul nurorilor (20)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
hop si eu!
Razuca, mie dr mi-a spus ca pot face bb imediat ce las pilulele, nu este nici un risc. Tu faci cum crezi ca este mai bine sau cum te va sfatui dr.tau. (apropo, mergi la tutunaru?).fata frumoasa si succes la facut
Sa vad dak are timp tanti dr de care am mai zis, k e urgenta pt mine.. dak nu, Tutunaru scrie pe mine. Gasesc eu o zi mai libera... sapt viitoare.
Multumesc !
![](pupic.gif)
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Flavia, sa te distrezi frumos !
Dak nu mai intru, un sf de sapt cat mai placut ! Al meu va fi cu comenzi, emotii.......
??????????
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
Roxi,ti-am trimis PM cu ID-ul si parola pt. albumul comun...daca nu te descurci sa strigi...!
Raza,stai linistita,nu te mai stresa,nu se intampla absolut nimic daca bb vine imediat,eventual organismul nu-l vrea imediat pe bb...important este sa nu fii stresata si sa-l lasi pe DD sa aleaga momentul...voi puneti-va pe treaba
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Gata fetelor, imediat plec spre casa la
Trebe sa ma grabesc sa termin, sa fac si papica la iubi pe cand ajunge de la servici si vine si o prietena sa ma vopseasca pana vine iubi.
Va pe toate si sa aveti toate un week-end cat mai placut!
![](zana.gif)
diadaniela spune:
Alynutza,fugi repede ,fa-te frumoasa si pregateste ceva bun ,bun,ca e vineri ,zi de .La mine asa e!Culc copilui devreme si ...
.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
BraveGirl spune:
Intru si eu repede ca nu am timp...
Felicitari Andreea pt achizitii...
Lavinai-Condoleante
Imi pare rau dar azi n u am timp sa va citesc...asa ca nu am nici cea mai vaga idee ce ati mai scris...am citit doar prima pagina.Eu sunt bine...am fost oieri si am luat masina evident cu socrul.Aseara explicasem tot in mesaj apoi am sters dupa o cearta cu sotul ...in cele din urma ne-am impacat si se pare ca lucrurile merg pe calea cea buna...sau cel putin asa sper eu.
Va pup si va multumesc ca v-ati gandit la mine.
Noi plecam la munte, asa ca ramane sa ne auzim duminica.
==========
Corina
Albumul meu
Nadia1976 spune:
Salutare, norici!
Ieri nu am intrat, ca a fost ziua soacra-mii si am avut de gatit, ca a venit la cina, inainte de a merge la spectacol; am vazut Lord of the Dance, a fost absolut superb. Cand am lasat-o in fata blocului, (ca ea a venit cu taxi-ul la noi), m-a pupat si mi-a zis ca i-a placut tare mult si ca s-a simtit bine. Ma bucur, ca vroiam sa fie o zi speciala ptr. ea. La inceputul lui iunie, mergem (tot noi doua, ca intre fete) sa vedem La Traviata. Ea e super incantata, caci va fi prima oara cand merge la opera. Mie mi-e dooooor, dooor, dor, ca nu am mai fost de vreo 13-14 ani... de cand stateam in Timisoara.
Va pup pe toate si acum ma apuc de citit ce ati scris (am treaba, nu gluma!).
Winners don't quit; quitters don't win.
Nadia1976 spune:
Lavinia, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Winners don't quit; quitters don't win.
camelia72 spune:
Weekend placut,fetele!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
diadaniela spune:
Aloha!
Ce faceti nurorile?Haideti la o cafea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana