Clubul nurorilor (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la multi ani ,socrului danei!!!!!!!!!
lavinia condoleante inca o data....
flavia drum bun si weekend minunat!
andreea continua achizitzia de lucrushoare mici frumoase pt bb. banui ca e o activitate taaaaaaaare placuta
corina, noutati?
cami, am parola si id-ul....de logare pt a intra si a accesa DC.atat. ar mai fi trebuit inca vreo parola?..........sunt cam varza cu DC-ul.

pupi!!!!!!!
o zi placuta! si un weekend pe masura daca, cumva nu ne mai palavragim pe aici.
numai bine tuturor !!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, stiti ca am emotii cu renuntatul la pilule ? Normal maine ar fi tb sa incep sa iau iar... si nu va mai fi nevoie. Si ma simt un pic ciudat... nu stiu, un amestec de speranta, bucurie, teama... Eu ma gandisem k voi lua si luna asta...si acum...stiti ce calduri ma trec ? Da' VREAU !!! Numai k nu stiu, eu as vrea sa fac analize inainte... dar dak vine bb pana fac eu analizele ? Stiu k am mai intrebat dar am emotii, deh... Nu se intampla nimic rau nu, asa, imediat dupa pilule ?

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

andreea continua achizitzia de lucrushoare mici frumoase pt bb. banui ca e o activitate taaaaaaaare placuta

Cum sa nu fie o activitate placuta? Eu sunt asa de incantata... Si iubi la fel. Sa ne vezi pe amanoi cum ne uitam si prin magazine la lucrusoare pt bebei...

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Raza,de la medic citire,nu incerca sa ramai insarcinata de luna asta.protejeaza-te cu prezervativ.Dupa aniconceptionale ma trebuie sa lasi vreo 2,3 luni si dupa aceea sa ramai insarcinata.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, si eu te sfatuiesc sa mai astepti cu bebele pana se curatza organismul de hormoni. Protejati-va si voi 2-3 luni, dupa care puteti sa va puneti pe treaba!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

dia, Aly acum depinde mult de DD. Si de noi, dar mai mult... Phiuu, am niste emotii...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele io v-am pupat caci ma tirez! Si la cate trebi si la ce oboseala am nush daca mai intru pana maine!
Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sunsmile, sa te odihnesti si week-end placut si tie!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

la multi ani ,socrului danei!!!!!!!!!

Roxi ,multumesc!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

hop si eu!
Razuca, mie dr mi-a spus ca pot face bb imediat ce las pilulele, nu este nici un risc. Tu faci cum crezi ca este mai bine sau cum te va sfatui dr.tau. (apropo, mergi la tutunaru?).
fata frumoasa si succes la facut

Andreea, bb sa stapaneasca sanatos noile achizitii!

Flavia, distractie placuta!

Dana, sa-ti traiasca socrul, sa fie sanatos!

Sun, bine ai revenit printre noi!

Lavi, fii tare pentru sotul tau!

Mergi la inceput