Clubul nurorilor (20)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Lavinia, trebuie sa fii tare pentru sotzul tau. pentru voi sa va dea DD putere sa treceti usor peste aceasta pierdere...
Flavia, drum bun si sa-ti petreci fain!
Corina, imi pare rau ca sotzul tau nu vrea sa inteleaga ca acum tu esti cea mai importanta persoana din viata lui. Dar nu renuntza, poate tot reusesti sa-l convingi la un moment dat.
Andreea, felicitari pentru cumparaturi. Sa le stapaneasca bb sanatos!
Roxi, ce fain ca te-ai plimbat atat... si eu as vrea sa vad cat mai mult. Vad ca si tu lucrezi in acelasi domeniu (turism) ca si iubi meu, insa iubi meu are slujba statica, cred ca altfel nici nu se putea, eu ma disper cand lucreaza de noapte si nu e cu mine, darmite sa plece pe coclauri nu stiu cat timp... si celelalte nurorici, ca nu vreau sa exclud pe nimeni.
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata
Incep prin a multumi in special Andreei si apoi voua tuturor celor care ati intrebat de mine. Sunt nedormita(din 48h am dormit 3), am fost sechestrata la unul din joburi. INSA sunt fericita de-a dreptul si implinita si simt ca sunt "stapanul inelelor".
In alta oprdine de idei:
Drum bun Flavia! Sa va distrati si sa va intoarceti cu bine!
Condoleante sincere, Lavi! Multa putere va doresc! O sa ma rog si pentru sufletul socrului tau!
Corina ce s-a intamplat? Spune-ne ca esti bine, te rog!
Roxi bun venit printre nurori! Ma bucur ca si tu esti cu soacra "rosie". Mai balansam si noi lista!
Acum ma retrag, dar o sa revin!
P.S. Sa-ti odihneasca Dumnezeu sufletul, Laura!
![](images/user_woman.png)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata
Incep prin a multumi in special Andreei si apoi voua tuturor celor care ati intrebat de mine. Sunt nedormita(din 48h am dormit 3), am fost sechestrata la unul din joburi. INSA sunt fericita de-a dreptul si implinita si simt ca sunt "stapanul inelelor".
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
POZE
camelia72 spune:
'Neata...semnam si noi condica pt. azi!
Flavia,drum bun,ne va fi dor de tine dar te asteptam sa ne povestesti...poate iti mai trece din nostalgie vizitand locurile atat de dragi sau...te apuca si mai tare...!
Lavinia...fiti puternici...e tare dureros cand pierzi pe cineva drag,fii alaturi se sotul si soacra ta...!
Andreea,vad ca va pregatiti intens pt. venirea bblinei,este cel mai bine sa aveti totul pregatit,cu bb acasa nu mai ai timp sa mergi dupa cumparaturi...si-ti trebuie atat de multeeee!
Roxi,stii sa intri in albumul comun?Ai primit parola?
Va pe toate...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
diadaniela spune:
Fetele ,azi e ziua socrului!Implineste 70 de ani.Azi dimineata ne-am dus peste el in dormitor cu darurile si un mare tort.El e un om f bun!Ea e rea!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Dana,La Multi Ani,socrului,daca-i om bun merita sa-l sarbatoriti!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
diadaniela spune:
Multumesc ,Cameli! El un om bun,pacat ca nu s-a insurat cu femeia potrivita.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Fetele ,azi e ziua socrului!
Sa fie sanatos si sa-si iubeasca nora !
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Dana sa-ti traiasca socrul si sa fie sanatos! Lasa...tot e bine ca macar unul din ei e de treaba. Ei da-i cu ignore, ca s-o potoli la un moment dat!