Clubul nurorilor (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

camelia,
cred ca apare socrela mea prin pzoele alea de la nunta-petrecere. verific si o denumesc ca atare ca o recunoasteti.ok? m-am plimbat multicel...dar mai sunt asa multe de vazut!!!!!!!!! offfffff...sper sa am sansa asta ca si pana acum sa calatoresc. asta-mi place la nebunie!

corina!
ce faci???????hai nu mai fi suparatica,please!ati luat masina?sau maine mergeti?nu mai retin exact..tu ai spus cand plecati...dar am uitat. m-am cam sclerozat...batranetzile astea.

cum s afac sa pun poze la albumul comun? incerc ...dar dac nu resusesc sa nu va suparati tare.

offfffffffff stelutza, cred ca nu te califici...la ce joc nasol ai facut azi...;hai steaua in retur!
felicitari rapid.......cu toate ca urasc personajul copos!!!!!!!!!!

seara placuta!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Corina ,capul sus!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

flavia,

am lucrat o mare parte din timpul de dupa absolvirea facutlatii, in dom turismului.si ama avut sansa sa calatoresc la preturi rezonabile, platind in rate, tarife preferentiale...etc. imi si place tare. nu ma dau in laturi de la a iesi din tara ori de cate ori pot. si mai am si norocul sotului meu extreeeeeeeeeeem de intelegator, care daca nu poate sa ma insotzeasca, ma trimite pe mine cu prietenele.

corina, se vor rezolva problemutzele astea. nu-s asa grave ca sa merite sa suferi asa mult.trebuie lucrurile sa se aseze si sa aveti incet incet si din ec in ce mai mult viata voatra, fara pre amulte interventii din afara.

pupi

Mergi la inceput

a.cicel
incepi sa umpli camera bebelicului, bag de seama! foarte bine !incet incat ca sa nu fii luata prin surprindere atunci, cand nasti...ca ia nevoie de tot felul de lucruri absolut utile!
bravos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

va multumesc la toate pt gandurile bune!!
eu am venit un pic pe acasa sa ma schimb si am intrat un pic si la voi. maine la amiaza este inmormantarea.... ...sfarsitul...
va pup pe toate!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Lavinia Sa fi tare azi si alaturi de sotul tau.

Fetelor, am un somn... Nu mai pot. Noroc ca e vineri azi, iar maine si duminica o sa dorm toata ziua. Aseara stateam cu iubi si admiram achizitiile....si plimbam caruciorul prin casa Daca m-ar fi vazut careva....

17+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

de ce nu am si eu un sot care sa ma inteleaga?

Ce a facut? L-a luat pana la urma pe socru' cu voi? Chiar nu vrea sa inteleaga nimic? Ma enerveaza pe mine acuma

17+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Fetelor va pe toate, ne "vedem" luni (cred, sper), o a va simt lipsa.

Flavia drum bun si distractie placuta. Te asteptam sa ne spui cum a fost in banat. Ce as merge si eu....

17+
POZE

Mergi la inceput

Sun UNDE ESTI? CA NU MAI STIM NIMIC DE TINE. Sper ca nu ai patit nimic. Hai da un semn pls.

Fetelor voi pe unde sunteti? vorvesc singura aici de o ora si ceva.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata...
Fetelor, i-am zis aseara soacrei k s-ar putea sa plecam si cik mai intai tb sa plece 1, adik puiu si POATE dup-aia sa plec si eu. Si i-am zis scurt k ori aman2 ori nici 1 !!!Si-a dat-o la-ntors, k treaba noastra, nu ne tine nimeni...
Maine chiar ne ducem sa dam comanda pt verighete, k e seful magazinului acolo. Si zilele astea vom alege si textul pt invitatii, pt care vom da comanda, cred, sapt viitoare, max sf lunii.
Si aseara am cam intrat in puiu cum adik zice ma-sa sa stau acasa si el sa plece ? Si puiu stiti ce-a zis ? "Poate plecam, vedem dupa nunta... dar pana atunci, nu mai vreau sa iei pilule !!!" Si fetelor, cu toata dorinta mea de bb, park m-a blocat. "Adik, asa, dintr-o data ?" DA ! "De luna asta ?' DA !Bine... Da' se gandeste el sa facem cumva sa lasam hormonii aia sa se curete vreo 2 luni si dup-aia... Vom vedea. Pana una-alta, tot zilele astea s-ar putea sa mergem la medic pt analize.

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput