Clubul nurorilor (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Eu iar sunt trezita de cevca vreme...
As fi vrut sa mai dorm, dar nu am putut. Asa ca m-am apucat de facut mancare, saplat haine, facut curatenie....Ca iubi a plecat la munci.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai Andreea, eu cand eram gravida ma trezeam la 2 .Dormeam ca o purcica.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetele frumoasele... am lipsit otivat de prezenta soacra-mii dar acum sunt libera ca pasarea cerului, a plecat si o vom vizita de Paste... apoi iar vine la noi, dar ma bucur de prezent

Lavinia codoleante....
Andreea ce frumos e cand cumperi lucrusoare de bebelica mica si dulcica....
Razuco - cumnata-mea a ramas insarcinata imediat ce s-a lasat de pilule si bebe e ok sanatos mare si frumos. Si eu stiam ca trebuie cateva luni sa treaca dar uite ca nu e asa, pilulele de azi sunt mai destepte Asa ca succes la prestat si poate vine barza prin ian-febr.. ce zici? Hihi, tre' sa fie un sentiment tare placut cand ai "liber" Analize si eu am facut inainte de bebe, doar cu ce-i prin gura nu eram gata, dar a fost totul ok. Dr tau e Tutunaru? Eu am ajuns intamplator pe la el, e super om... hai ca-ti tin pumnii!
Dana sa-ti tariasca socrul!!!
Nadia pup dulce soacra ta de treaba de ziua ei!

Am vrut sa fiu rapida, dar tot mi-a luat-o gogoasa inainte ca s-a sculat.... fug la ea si va pup dulce de tot pe toate, week end placut so distracie maxima pe unde mergeti!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Mai Andreea, eu cand eram gravida ma trezeam la 2 .Dormeam ca o purcica.

Ce-as vrea sa pot si eu sa dorm asa mult. Si in felul asta nu as mai dormi dupa-amiaza. Dar trezindu-ma la 6, 6 jumate...pe la ora 3 jumate, 4 nu mai pot de somn si dorm vreo 2 ore.

17+
POZE

Mergi la inceput

E bun programul tau Cand o sa vina bebele o sa-ti fie mai usor cu oboseala.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna dimineata norici!!!
va multumesc la toate pt sprijin ! gata a trecut si asta, ne revenim si mergem mai departe, cu o persoana in minus in viata noastra....
Flavia, corina distractie placuta in mini vacanta!!
nadia, dana la Multi Ani (scuze cu intarziere) pt soacra, socru.
razuca spor la facut !!!! sa fie cu ochi!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
M-am trezit si eu acum multe ore. Dupa 60 ore de nesomn, eu fiind un mini-zombie, am reusit sa dorm si eu 7 ore. Sa zicem ca sunt bine acum.
Lavi bine ai revenit. Multa putere va doresc. Momentele acestea sunt cele mai grele, dar din pacate asta este viata!
Andreutzo tu de ce nu ai somn, puiule? Hai ia-o usor si nu te obosi!Pup
Nadia la multi ani pt soacra ta. Sa fie sanatoasa si mereu asa draguta!
Andora bine ai revenit si tu! Felicitari pt ....singuratatea asta placuta!
Dana tu de ce nu ai somn?
Hai ca va pup si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

hai ca eu am fost cea mai lenesa azi. aseara am adormit pe la 9.30 si azi m-am trezit pe la 11. defapt m-am trezit eu mai devreme dar nu m-am dat jos din pat. nici mie nu-mi vine sa cred, nu am mai stat atat..........

pt fatele care au plecat in vacanta distractie placuta si LMA pt cele care au avut sarbatoriti in familie.

gata, plec, ma apuc si eu de curatenie.....

we placut

marinar

Mergi la inceput

hai ca eu am fost cea mai lenesa azi. aseara am adormit pe la 9.30 si azi m-am trezit pe la 11. defapt m-am trezit eu mai devreme dar nu m-am dat jos din pat. nici mie nu-mi vine sa cred, nu am mai stat atat..........

Moamaaa,ce viata pe tine! N-am mai dormit atat de mult de cand eram gravida.

Dana

Mergi la inceput

Cum va spuneam...pe la 3 jumate ma apuca un somn.... Abia acuma m-am trezit. Si asta pt ca a sunat mama ca vien la noi. Facem peste cu usturoi, si mamaliguta....

17+
POZE

Mergi la inceput