Clubul nurorilor (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

roxi m-am amuzat la citirea bancurilor

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Cherry sunt bune informatiile. Cami spor la gasit apartament!
Andreutza cum te mai simti? Sa te faci bine, auzi tu?!? Cu licitatia cum a iesit?
Flavia mai ai musafiri? Nu mai stai si cu noi la povesti?
Mai da' pe unde o umbla Fanna? Ca nu ne-a mai vizitat... Si Bunicutza la fel!
Marina tu ce mai zici?
Hai...mai vorbiti...

Mergi la inceput

Sun ce sa mai zic, nu prea multe. Mi-am vazut socrii numai duminica o juma' de ora. Am vrut sa pregatesc ceva de mancare (duminica)dar sotul a spus ca a vb cu taica-su la tel (sambata seara)si i-a spus ca trecem pe la ei sa luam masa. Cand ne-am dus nu erau acasa, sa supi soata mea, i-a sunat pe mobil si i-a certat ca lui ii e foame si nu paote sa stea pana termina maica-sa cumparaturile, asa ca am mancat in oras. Am trecut mai pe seara doar sa-i vedem. Cam atat.

va pup
ma duc sa fac baie

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa veti o zi faina fetelor! Bucurestencele...cu grija si manusi! E frig si zapada...cel putin la 5 asa de frig era....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!
astazi sunt foarte matinala... dar nu pt mult timp, ca ma duc sa mai "trag" un pui de somn!!! !!!
care v-ati trezit deja si sunteti la munci sa aveti o zi placuta!! care faceti nani inca vise placute!!
va pe toate!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Andreutza cum te mai simti? Sa te faci bine, auzi tu?!? Cu licitatia cum a iesit?

Dupa ce m-am chinuit ieri toata ziua cu actele si am reusit sa le termin, sefu' ajunge la concluzia ca nu mai are rost, ca oricum nu vom castiga...si mai sunt si alte probleme....si tot asa. Asa ca am muncit degeaba toata ziua

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza

Azi noapte am dormit singurica si mi-a fost frig... pe la ora 1 cand nu am mai rezistat am verificat caloriferul crezand ca e inchis. dar de fapt era deschis....geamul... Daca ii spun lui iubi va rade de mine... Si am niste usturimi in gat... Si nu pot lua antibiotice.Ma dau cu albastru de metil de cateva ori pe zi, si iau propolis cu vitamina C. Ce altceva as mai putea lua? Ca asa tara ma ustura cand inghit....

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

raza ai ales modelul, v-ati hotarat?

Ieri a mers greu DC.. n-am mai putut intra. Da, am ales modelul "cu cruce" margini polisate+cruce mata.
http://www.bijuterii-vanda.ro/catalog/Strunjite_aur_combinat/slides/2542.html

Vor avea 6 mm grosime; de pret ink nu stim, oricum, max 4 mil, fara avans, normal.
Si puiu e de acord sa le luam si pe cele inscriptionate dak nu ma vor incanta prea tare astea pt k in poza arata bine, realitatea o astept...
In wk mergem dupa invitatii, la sf lunii luam cadoul pt nasi... of, mai sunt destule..

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Neata gagici

Ce aparaieeeeeee, am ajuns la serviciu uda la picioare. Am stat o juma' de ora cu picioarele pe calorifer ca sa ma usuc- nu vreau sa racesc la burtik.

Andreea imi pare rau ca ai lucrat fara rost, stiu si eu cum e. Mai bine ai grija de tine si de bb.

Raza sa ne arati si modelul de invitatie. Mie nu mi-a trecut prin cap sa le fac poza dar mi-am oprit una amintire, asa ca nu e timpul pierdit.

va dorec o zi buna si calduroasa

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Neata gagici

Raza sa ne arati si modelul de invitatie.

Chiar acum ma uit pe siteul firmei de unde le vom lua si vad k au si reduceri mari pana pe 18, adik exact cand vom merge noi ! Si am vazut cateva care imi plac; eu le vreau alb-rosii si din start scap de zeci de alte modele. Mai greu va fi sa hotaram modelul... k la text lucram diseara.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput