Clubul nurorilor (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
'Neata fetele!
Cherry,multumesc mult pt. informatii,esti o dulce...deci,nu ar fi probleme daca am vinde fara aprobarea soacra-mi,dar cel ce va cumpara ap. va cumpara cu tot cu clauza?ca aici nu prea inteleg,poate ma mai luminati putin,asa,babeste,ca eu cu legea in fata nu ma lamuresc
!
Andreea,ti-am zis,sa faci gargara cu bitter suedez sau cu apa cu sare,astea fac minuni la rosu in gat...mai exista in farmacii inhalant,in apa fierbinte pui cateva picaturi si inhalezi cu un prosopel peste cap,este bine seara ca sa nu mai iesi din casa!Sa te faci repede bine...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cherry22 spune:
Cami, noul proprietar trebuie sa tina cont de dreptul de uzufruct pe care-l are soacra ta asupra apartamentului. Altfel zis, noul proprietar cumpara apartamentul impreuna cu dreptul de uzufruct, ca sa fie mai pe inteles. Uite ce am gasit:
Care sunt drepturile nudului proprietar?
Principalul drept al nudului proprietar este dreptul de a dispune de bun. Este de mentionat ca în cazul înstrainarii bunului, noul proprietar este tinut sa respecte dreptul uzufructuarului care îi este opozabil. În practica, s-a decis ca nudul proprietar este îndreptati sa faca unele lucrari de sporire a spatiului, sau chiar efectuarea unei noi constructii pe terenul proprietatea sa, iar uzufrcutuarul nu se poate opune la acestea atâta timp cât este respectata conditia ca prin executarea acestor lucrari nu se aduce vreo modificare esentiala cladirii ce formeaza obiectul dreptului de uzufruct(Trib. Suprem, decizia civ. nr. 641/1969). Nudul proprietar are dreptul de a culege productele lucrului(foloase trase dintr-un bun cu consumarea substantei sale, de exemplu, piatra dintr-o cariera sau nisipul dintr-o albie).
Ce actiuni are la îndemâna uzufructuarul?
1. actiunea confesorie, prin care se apara dreptul de uzufruct împotriva oricarei persoane, inclusiv împotriva nudului proprietar, daca acesta din urma împiedica exercitul normal al uzufructului.
2. actiunile posesorii, prin care se apara exclusiv posesia (exercitarea în fapt a dreptului de uzufruct, stapânirea de exemplu a unui imobil).
3. toate actiunile care au ca obiect realizarea drepturilor a caror folosinta o are, de exemplu actiunea în evacuare, actiunea de iesire din indiviziune etc
Care sunt obligatiile nudului proprietar?
Principala obligatie a nudului proprietar este de a nu stânjeni pe uzufructuar în exercitarea dreptului sau de uzufruct.
Andreea, ai grija de tine!
Razuco, sa ne vedem in curand cu .
va pup
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Andreea,ti-am zis,sa faci gargara cu bitter suedez sau cu apa cu sare,astea fac minuni la rosu in gat...mai exista in farmacii inhalant,in apa fierbinte pui cateva picaturi si inhalezi cu un prosopel peste cap,este bine seara ca sa nu mai iesi din casa!Sa te faci repede bine...
Azi o sa pun in aplicare ce mi-ai spus. Dau o fuga si la farmacie....Fac si inhalatie, cu toate ca nu prea suport eu aburul ala....sa vad cat rezist. Si iubi zicea ca merge la medic azi, ca nici el nu se simte bine. Il ustura gatul, il doare spatele.... Cred ca o sa bolim amandoi vreo saptamana in pat.
![](gravida.gif)
POZE
diadaniela spune:
Fetele ,am trecut sa va dau un pupic .revin!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
buna norici!!!
uite ca am reusit si eu sa intru ...moamaaa ce dor mi-a fost de voi!!!
v-am citit (printre picaturi) dar se pare ca nu m-am putut strecura sa mai discutam...
mai..da ninge nu se-ncurca...si eu care speram ca vine primavara...
La mine totul e ok...copii sanatosi,sot bun,soacra...SUPER...
m-am apucat de afacere...se pare ca merge bine treaba...sotul vrea si el sa faca ...mai dar voi nu stiti ce cod CAEN ar trebui ptr.organizarea nuntilor(decor,huse...etc).
hai ca v-am plictisit...am vorbit numai de problemele mele....
sper sa ma revansez...pupici!!
impreuna spune:
Un si de la mine, ca n-am avut vreme nici de citit, nici de povestit. Acum mi-au plecat musafirii si ieri am avut de umblat cu ei prin oras...
Mi s-a trezit Sara, ma duc sa o hranesc si revin cand apuc.
Imi era dor de voi
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Fetele, nu mai am rabdare sa vina vremea frumoasa.Vreau sa fie cald ,sa fie soare ,sa plece soacra la tara!
M-am saturat de vremea asta infecta!Vreau sa vina vaaaaaaraaaa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Fetele, nu mai am rabdare sa vina vremea frumoasa.Vreau sa fie cald ,sa fie soare ,sa plece soacra la tara!
M-am saturat de vremea asta infecta!Vreau sa vina vaaaaaaraaaa!
Si eu vreau sa fie cald... Ca m-am saturat de frig. La noi iar ninge. Si daca se respecta "graficul" din anii trecuti, pana prin mai tot asa va fi, frig, ninsori etc.
![](gravida.gif)
POZE
bunicuta spune:
buna tuturor
sa stiti ca intru pe DC si va citesc mesajele aproape zilnic cand pot
pentru ca sunt salariata si am avut si mult de lucru.
Imi place sa va citesc pentru ca ma simt si eu mai tinara si imi aduc aminte cu drag de pregatirile de nunta, de momentele sarcinii ,de bucuria nasterii baiatului etc.sunt momente frumoase si va doresc sa va bucurati din plin de ele.
Andreea incearca pentru raceala si cu lapte cald cu miere(cald nu fierbinte) si multe ceaiuri cu miere (lamiia nu este buna pentru usturimi in gat este astringenta)sa te faci repede bine -sa nu ai nevoie de el
am vazut ca nu prea mai sunt multe probleme cu socrelele cu mici exceptii-
tuturor noricilor multe din partea mea
diadaniela spune:
Bunicta,doar mici frecusuri ,asa, cat sa ramanem in forma.
Dana