Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ma, fetelor sunt intr-o mare problema: imi plange bebele intr-una!!! Oare ii dau dintii? Are partea stanga inflamata dar nici urma de dinte... Ceva il doare sigur ca nu plange niciodata din senin. Am intrat in panica... Este mort de somn, dar se trezeste fff des de dureri(???) si plange... Ce sa fac? I-am dat 4 ml de paracetamol pentru orice eventualitate.
Mai Flavia, as veni eu la Tm. dar sora-mea a ramas pe la mine, sta vreo 2 saptamani si parca nu se cade sa merg sa vizitez prietenii si ea sa stea la mine acasa singura...
Abia astept sa mai creasca molecula asta mica, e rau ca e asa mic fiindca nu stiu ce il doare, daca nu vorbeste?!?
Acuma, stau sa il urmaresc sa vad cum evolueaza starea lui...probabil noaptea asta va fi alba daca va continua asa...
Pa, fete, noapte buna si va doresc un somn lin si plin de pace!

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

wow ce veste de c...
cum asa mai!!??
prin decembrie am vazut-o invitata la emisiunea lu Andreea Marin si era tareee fericita.Venise cu sotzul ei se vedea pe ea cat este de fericita si implinita...
Saracutza.Imi pare rau...

Flavia,merci.Drum bun si aveti grija de voi.
Colegu' e plecat sa o aduca pe Maia de la scoala.Nu stie ca taicasu a venit.O sa-i faca o surpiza placuta.Intre ei 2 este o relatie extraordinara.Parca el a fost legat de Maia prin cordon,nu eu

Daneluto,cu atatea burtici si fetici tinerele in juruul nostru parca ma da in pofta sa trec si eu la treaba

cum s-a intamplat cu laura Stoica? La mine stirile ajung maine
Numai Varlam pupal-as pe chelie e in direct:))))

revin.nu scapati.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Adinell ,daca zici ca are gingia inflamata e f posibil sa-i iasa un dintisor. E primul dinte?Exista la farmacie un gel Calgel.Eu am avut in casa ,dar nu l-am folosit.E special pt calmarea durerilor.Oricum daca il cumperi intrebi la farmacie cum si cat trebuie sa-i dai.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Uf, Dana, ce veste ... Atatea vesti triste, parca prea multe sunt in ultima vreme. Dumnezeu s-o ierte! Eu nu stiam nimic inca.

Fetelor, poate ma ajuta si pe mine cineva... Eu am poze pe webshots si nu stiu cum sa fac ca sa le transfer pe adresa comuna de yahoo. Nu am in calculator decat o parte din ele, nu pe toate. Am incercat sa downloadez, dar ceva nu e in regula...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Camiiiiiiii! Mai vrei un bebe??????Ce curajoasa esti!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bai dar chiar numai vesti proaste? Cine zicea ca se mai uita la Seceul Mariei? Eua colo ma uitam cand am vazut vestea. eram sigura ca am citit gresit numele, inainte cu numai 5-10 minute citeam in Lb pt Femei unde apare Miha despre Laura, cat sa chinuit sa aiba bebe si cat de fericiti erau.. ce sa mai zic, socul e maxim, si iar nu inteleg ncicum de ce se intampla asa ceva... zicea ca-i va compune un album bebelusului.... iam vazut intr-o emisiune pe ei doi, el mai timid, ea povestea cum s-au indragostit, si atat de fericiti erau si se iubeau.... ce o fi vrut Doamne-Doamne sa rezolve cu moartea asta nu cred insa ca ne e ingaduit a sti

Flavia mama mamei si strabunicii ei stateau in Aradul Nou, din pacate nu mai sunt, stiu ca aveau o casa cu etaj si o gradina maaare cu pruni si flori... Rudele ramase stau in Micalaca, plus o verisoara vis-a-vis de Primarie parca, e o piata in fata sau a fost un monument... oricum sa faci poze in Arad ca=mi e asa dor... n-am fost de cand avea Uca 6 luni/
Drum bun si mare grija la masini
Osna ma bucur ca a fost ok eco, eu stiu ca prima oara asa m-am speriat ca batea inimioara prea repede... e supeerb....
Geani eu nu stiu sa transfer de pe webshots pe yahoo pozele...
Adinellule uffff scumpetea mica si pe mami lui sa nu va chinuiti la noapte.. si eu cred ca din cauza dintocilor, nu ca ies, doar isi fac de cap acolo ca nesuferiti.. La noi a avut efect Calgelul doar vreo 5 minute, i-am mai dat Nevralgin picaturi si minuni gen Nurofen, Paracetamol, Calpol dar e bine ca nu face februta. Cred ca m-a auzituca ca facui pauza e plansete 5minute.,, am dat-o cu Calgel ca roade biberionul ala si saliveaza mai abitir ca niciodaat...ufffffff si pan aacum nici o noapte dorita total.
Va pup fetele... sa fiti puternice pentru bebicii vostri... pup dulce!
Cami tu nu trebuie sa stii cum a fost cu accidentul sau alte prostii si sa te inristezi asa ca nu-ti zic nimic. Te pup dulce de tot si distracctie super la naopte si maine!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

CAMI LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!
SA FII MEREU LA FEL DE IMPLINITA, DE "MAMICA", DE FRUMOASA SI DE PUTERNICA!!!!!!
MILIOANE DE PUPICI!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Andora,esti o simpatica.Merci din suflet.

fetelor aveti o si un pahar din partea mea.
in rest un gand bun si un merci ca existati.Altceva virtual nu va pot oferi

sa aveti o zi buna.

c.

Mergi la inceput

Fetelor, Andrei s-a linistit pana la urma,... ca nu stiam ce sa mai fac!!!
Maaa, da ce veste cu Laura Stoica!!! Imi pare f rau! Ce e omul!
Azi e, maine nu mai e!

adriana

Mergi la inceput

Am citit de Cami ca mai vrea un bebe! Si eu mai vreau cel putin unul, dar am ramas traumatizata cu Andrei ca m-au chinuit de numa!!! Si le-am platit cat mi-au cerut numai ca s-a intamplat sa nasc noaptea si doctorita s-a enervat ca ii era somn si uite asa, si-a batut joc de mine!!! (dar in cel mai ingrozitor mod!)
Concluzia este ca nu pot sa trec peste aceasta si sa mai ma gandesc la o posibila sarcina!
Inainte cand eram studenta, imi doream cel putin 2-3 copii. Iubesc mult copii, dar se pare ca nu am parte de multi. Multumesc lui Dumnezeu si pentru Andrei! El este comoara noastra!
Va pup, fete si va doresc sa aveti o zi frumoasa, cu multe surprize placute!

adriana

Mergi la inceput