Mamici casnice (17)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mihaela amalia spune:
LA MULTI ANI, CAMI!
sa fii iubita si fericita!!!
Fetelor mie una nu imi vine sa cred de accidentul cu Laura Stoica.Am vazut-o foarte des in ultimul timp la TV
![](bang.gif)
![](amoras.gif)
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
LA MULTI ANI!
Cami ,sa fi sanatoasa ,frumoasa,iubita si vesnic tanara!
Si de la mine un mare tort virtual!
Te pup!
LA MULTI ANI!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI ! CAMI
SA FII MEREU IUBITA SI FERICITA
Scuze nu mai pot scrie, pling, pe TVRInternatzional cinta Laura Stoica "Un actor grabit.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
Cami eu deja salivez las gandul torticului Tot ma apuc eu de vreun tortulet de post sa ma satur odata ca sa pot reincepe abdo si bici odata cu cura
Adinell ce bine ca i-a trecut Andreiutului... ce se mai chinuie saracutii cu dintocii astia ufffff Eu nu stiu cum a fost cu nasterea ta dar pare tare naspa din cate zici... eu am avut noroc de col scurtissim si am nascut rapid asa ca m-ar bate gandul si acum la alt bebita insa.... tre' sa mai dau si pe la serviciu cvreun an ca nu se face
Mai fetelor cu laura Stoica e o tragedie care se poate intampla oricui... parca iti taie elanul de a fi fericita si de a-tio face planuri chesti din astea..... si revin laobsesia mea din liceu, atunci ma apucasem asa traiesc fiecare zi ca si cand ar fi fost ultima..... asa ar trebui sa traim, sa gustam din orice si sa scoatem numai partea buna din toate....
Va pup dulce si o zi suoperba va doresc!!! Fug ca ma striga ca
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
Iata ce am gasit despre accident:
Cantareata Laura Stoica si logodnicul ei, Cristian Margescu, si-au pierdut viata, joi seara, intr-un accident de circulatie produs in zona localitatii ialomitene Sinesti, informeaza surse din Politie. Accidentul a avut loc in jurul orei 21.40, pe DN2. Soferul unei Dacii papuc care se indrepta dinspre Bucuresti spre Urziceni a intrat pe contrasens si a lovit in plin autoturismul Renault Clio, condus de Cristian Margescu, in varsta de 36 de ani, in care se afla si Laura Stoica. Cei trei ocupanti ai celor doua masini au murit pe loc. La inceputul lunii martie, cantareata anuntase ca este insarcinata cu primul ei copil. Intentiona sa lanseze in acest an un nou album.
Artista era nascuta la 10 octombrie 1967. Laura Stoica s-a lansat la inceputul anilor ''90 la festivalul de la Mamaia. In 1991 a fost declarata cea mai buna solista pop-rock, iar melodia "Un actor grabit" a fost considerata melodia anului. Intre anii 1987 si 1991, participase la toate concursurile muzicale organizate in Romania pentru tinerele talente.
Primul ei album, numit "Un actor grabit", a fost lansat in 1992. Au urmat albumele "Focul" - 1994, "Nici o stea" - 1997, "Oameni de zapada" - 1997. Melodiile ei au fost incluse pe diverse compilatii. In 2000 a absolvit Facultatea de Teatru, Sectia Arte, din cadul Universitatii Ecologice din Bucuresti, in clasa Adrianei Popovici.
adriana
alexa si mami spune:
'neata mamici, burtici!
LA MULTI ANI! CAMI, DRAGA COLEGA.TOT CE-TI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA PT TINE SI FAMILIA TA.
stiu ca ieri nu v-am vizitat, dar a fost o zi full. acu' am recuperat, citit tot.
am inceput cu curatenia, am continuat cu salonul, facut bella, apoi dupa ce s-a trezit alexa plecat la cumparaturi si apoi cu calculatorul la despaduchiat. va spuneam ca e plin de virusi si imi manca nervii.acu' merge la sfert
merg un pic la joaca revin mai tirziu.
alexa & fam
andora spune:
Era nascuta in aceeasi zi cu gogoasa mea.....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Mai ,am uitat sa va zic,i-am cumparat papagal copilului.Aveti ,careva, pe acasa podoaba d'asta?Eu vreau sa-i dau drumul prin casa, ca-l tin in cusca de o saptamana,dar oare nu o fi prea devreme? Oare s-a obisnuit suficient cu casa?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Alina pai vreau si eu sa te vad cum te-ai facut tu frumoasa, e singua cale de scutire a absentei de ieri
Dana sa va traiasca papagaloiul, pai eu am avut doar canari tinuti in colivie, pietena mea a avut doi papagali care toata ziua stateau pe galerie si pe dulap, tare scunpi, doar ca ti se-ncalceau in par mereu Sotul meu cat a stat in gazde a avut iar doi papagali, unul a zburat pe fereastra
si unul a muri cazand dupa dulap
. Eu am primit un papagal cadou care a murit dupa 4 zile... asa ca sfaturi utile nu pot sa-ti dau.. poate da=i drumul intr-o camera mai mica la inceput, sau poate e mai bine sa-l tii intr-iosgcamea libe, ca sa se obisnuiasca, si sa nu ai multe mobile periculoase pe acolo... Oricum, SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOS!
symaco spune:
..am citit si eu stirea despre Laura Stoica...d-zeu sa-i ierte!.
osana,eu ma duc sapatamana viitoare la control si am de gand sa filmez=inregistrez sunetul de la bataile inimii!
si eu zic la fel cu intelepciunea cupiilor,cat oi fi avut io noroc in seara cu pricina nu se stie dar e clar ca puii nostri inteleg muult mai multe decat realizam noi!
adriana,vroiam si eu sa-ti zic de Calgel,care ajuta putzin dar unul dintre cele mai bune ar fi Dentinoxul(cel putzin la noi a functionat foarte bine).
cami,nu-i bai ca ne putem imbata si virtual!