Mamici de sept-oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor ma pregatesc sa merg la eco sa-mi vad bubulinul.sper sa ne poata spune si ce este sau o fi prea devreme.va scriu mai multe dupa ce ma intorc.

pupici si o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor lamurimi-ma si pe mine cu ceva..va rog!!
Toxoplasmoza se poate lua de la om la om??? Cum?
Va rog trebuie sa stiu neaparat ca sunt foarte speriata.
Astept raspunsurile voastre.

9+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mexxa eu una nu am auzit sa se ia de la om la om. Stiu ca numai din mancare sau daca ai pisica.

Poate stiu mai multe celelate fete.

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Buna fetelor.
Astazi tot la fel,toata ziua nu stiu ce sa mai zic,as vrea sa se termine si sa nu ajung la spital cu perfuzii.A trecut careva prin asa ceva?
Sunt tare demoralizata,am plins si azi o gramada u stiu sincer ce sa ma mai fac,cum sa ma mai comport.
M-a bucur Floricika ca esti bine (eu te intrebasem)
nu am mai vazut nici o noutate de la Pufymic sper sa fie ok.
Mexxa am si eu dureri ca ale tale dar e normal simt pur si simplu cum se mareste uterul.Dar asta nu-i nimic pe langa astea oribile.Mama si am o foame,de as manca qiuntale dar .....nik.
Acum va las ca oricum m-a plang degeaba pe aici.

Io11

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Gabi, mie-mi place sa spun ca nu-s incapatanata, ci foarte determinata si motivata sa fac anumite lucruri .

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mexxa, toxoplasmoza nu se ia de la om la om ci pe cale fecal-orala (asa se numeste in medicina), adica prin maini nespalate care au atins produse infectate cu toxoplasmoza. Astfel ajunge parazitul in stomac si declanseaza toxoplasmoza acuta la organismele slab sustinute imunitar sau nu vor aparea simptome, dar vei ramane purtator de toxo daca ai sistemul imunitar puternic. In timp devii imuna. Cat despre senzatia de greutate in bazinul inferior, la mine nu este chiar asa de puternica precum o descrii tu, insa e ceva nou cu care trebuie sa ma obisnuiesc.

Ce inseamna sa fii mamica pt prima data...esti atenta cu toate schimbarile care se petrec.

A...fetelor vroiam sa va intreb cum stati cu , caci eu de cand sunt insarcinata, nu mai am nici un chef, dar cred ca si de frica sa nu-i faca rau lui bebe. Sotul meu nu a comentat in privinta asta ...dar ma gandesc ca este tare greu pt el. Am citit undeva ca in primul trimestru de sarcina se intampla des sa uiti de sex, dar ca din trimestrul al doilea totul revine la normal si asta din cauza transformarilor hormonale.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna fetele,
Maine merg si eu la doctor sa vad ce mai e cu samburelul. Si eu am dureri de spate, dar cel mai mult ma deranjeaza durerile de burta. Sunt destul de pronuntate. Ieri m-am cam suparat si mi-a fost destul de rau si noaptea trecuta si azi m-am simtit la fel, poate si emotiile ca miine va fi o zi grea. Imi tremura toata burta si nu ma pot controla. La ambele sarcini pierdute am fost la eco la 6 saptamani si 4-5 zile si parca e un facut, ca maine fac 6 saptamani si 5 zile. Sper ca de data asta sa am vesti bune. Dar pana atunci trebuie sa ma linistesc, ca mai e destul pana ajung la doctor.
Iko, imi pare rau sa aflu vestea ta, dar sa stii ca nu toate sarcinile se opresc din evolutie cu simtome. Eu am avut o sarcina oprita din ev la care am avut doar dureri de burta, dar cand s-a oprit din ev s-au oprit si durerile. Si eu am mai asteptat o saptamana sa ma conving ca asa este si am mers la doi doctori. Deci e bine ca te-ai gandit sa mai stai. Poate totusi a fost o ovulatie tarzie, si de fapt nu esti in 10 saptamani ci mai putin, de aia nu s-a vazut embrionul.Cel mai bine este sa mai ceri si parerea altui doctor. Pana acum tu ai mai facut vreun eco? Ca este important si asta, daca s-a vazut ceva pana acum si acum nu. Eu iti doresc din tot sufletul sa fie doar o eroare si sa il vezi pe bebe sanatos si cu inimioara. Mult noroc.
Am vazut ca eu apar de doua ori pe listuta. Multumesc mult. O fi un semn bun, ca de mine nu scapati asa usor. Sa dea Domnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!

Sephora aici sunt!Va pe toate cele care v-ati gandit la mine!
Sper sa-ti treaca odata greturile....

Danip eu am fost bolnava 2 sapt.....acum incepe sa-mi treaca!Am luat Ampicilina si Sinupret pt tuse. Si am avut si eu niste accese ingrozitoare de tuse ca nu puteam nici respira ca lumea.......multa sanatate iti doresc!

Osna asteptam vestile bune!

Felicitari fetelor care intre tp au aflat sexul bb-ilor!Inni felicitari pentru prima fetita din gashca!

Putzurca e normal sa se modifice si libidoul in sarcina(oare ce ramane nemodificat in perioada asta?).Si eu sunt tare fara chef.....dar astep trim 2 ca dc o fi ca la sarcina cu Alesio ....adica am recuperat si pt trim 1!

Pupici!

Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

SephoraSuntem amandoua in aceiasi situatie ,si eu am starile pe care tu le descrii, doctora mea m-a linistit spunandu-mi ca este normal dar trebuie sa faci cate ceva si anume;

Mananca in cantitati foatre mici mancare fiarta sau coapta la cuptor
Mananca un iaurt sau lapte caldut cu miere cand simti ca-ti este rau
Incearca sa te culci doua ore dupa ce ai mancat si incearca sa dormi cu capul cat mai sus.
Daca continui sa vomiti va trebui sa faci o intravenoasa GRAVON (este un subtitut de minerale si vitamine care il ajuta pe bebe sa supravietuiasca )nu trebuie neaparat sa te internezi intr-un spital.

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Fetelor, sunt foarte suparata. Am avut o zi groaznica la serviciu, m-am stresat enorm si imi este atat de teama sa nu il fi afectat pe bebe. Nici acum nu stiu daca anul trecut nu am pierdut sarcina pe fond de stres.

Credeti-ma, incerc sa ma autocontrolez, dar nu imi sta in fire sa vad cum proiectele mele se duc de rapa. Si pe de alta parte imi dau seama ca cel mai important "proiect" al meu este, in acest moment, bebe. Nu stiu ce sa fac si sunt teribil de ingrijorata.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput