Mamici de sept-oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabitzica, eu sunt in zodia Pestilor si sa vezi incapatanare la mine.
Sorin ma tot intreaba ca unde incape atata incapatanare, ca el nu are idee. Ahhhh, si el e scorpion, deci ce sa mai zic.

Eu sunt programata la ecografia aceea super performanta in 10 aprilie, deci mai am o luna, dar pana atunci voi mai merge o data la control la medicul din Arad si poate daca bb sta bine se va vedea si ce avem in burtica.

Apropo, voi cum il alintati pe bb din burtica? Ca eu inca nu i-am zis nicicum. Nepoatamea, martisorul meu cum ii spun eu, ma intreaba de fiecare data cand vorbi ce face bb? Si bb a ramas. Ca ea are si o papusa preferata pe care tot Bebe o cheama.

Restul este bine. Ma doare si pe mine spatele, chiar ma doare pe fesa stanga in jos de vreo saptamana, dar eu ma asteptam la asa ceva pt ca in anul ce a trecut am trecut de doua ori prin probleme cu hernia de disc. Am discopatie lombara si hernie de disc de gradul 1 spre 2. Sper doar sa nu ajung sa ma blochez de spate si sa pot umbla pana la 9 luni.
Voi mai aveti careva probleme cu spatele dinainte de sarcina?

Va pup pe toate si pe toti bebicii vostrii.

14+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Inni si eu tot la diagnosis ma duc, dar de zapacita ce sunt am uitat sa intreb cat costa! poti sa imi psui si mie te rog?V-a dat si filmuletul pe cd? trebuie sa venim noi cu cd de acasa?

Floricika 13+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, care e nr de telefon la care trebuie sa te programezi la Iosup si cu cat timp inainte trebuie facuta programarea? Si desigur m-ar interesa si un pret.
Mie doctorita mi-a spus sa fac eco morfologica abia la 20-22 sapt., deci prin mai. Oricum o s-o mai intreb o data la urmatorul control.

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ajutor!! fetelor care stiti ce inseamna tub neural 1/180 la triplu test ca m-am cam speriar. Doctorul meu TUTUNARU a spus sa stau linistita ca nu este nimic ca problemele asetea se vedeau la ecografie daca erau. Nu stiu ce sa fac daca sa mai consult un alt medic sau nu. Sint in 15 saptamini aproape. si am facut eco morfologica saptamina asta impreuna cu triplu test.La ecografie era totul bine.
Daca stie cineva cie ceva sa imi raspunda va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dicri spune:

Salutare tuturor!
Ma inscriu si eu in clubul tauroaicelor alaturi de Gabitzica, Anangel si Try. Eu sunt foarte fericita cu zodia mea si nu cred ca suntem incapatanate. Dimpotriva, cred ca suntem intelegatoare si impaciuitoare, insa depinde mult si de ascendentul in care ne-am nascut. Nu mai e mult si facem chef... Eu fac 30 de ani anul asta si dat fiind ca fac acum si primul copil ziua asta de nastere sigur n-o voi uita.
Zodia copilasului va fi o surpriza, DPN fiind chiar intre fecioara si balanta, e ciudat insa ca nici nu prea cunosc oameni (prieteni vreau sa zic) in zodiile astea. E ok oricare sper. Fecioara poate mai mult caci si sotul meu e Capricorn, deci vom fi 3 "pamanteni" in familie.
Mexxa draga si eu am pentru prima oara in viata dureri de spate si chiar mi se parea ciudat ca mai ales dimineata si noaptea cand ma misc. Credeam ca are patul o problema...
Flavia, eu il alint pe cel mic Merisor, nu stiu de ce, i-a ramas numele de prin primele saptamani de sarcina, cand am citit ca este mic cat un sambure de mar...
Si eu abia astept sa-i aflu sexul si aproape c-as vrea sa fie gemeni caci nu ma pot hotara daca vreau fetitza sau baietzel.
Voi faceti sport undeva? Eu vreau neaparat sa ma mobilizez in sensul asta. Stiti vreun centru care lucreaza cu gravide in Bucuresti prin zona Mariott-ului sau mai in centru, undeva?
O zi frumoasa si insorita in continuare!
13 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Diagnosis:
telefon fix: 021-231.67.41 / 231.67.42
telefon mobil: 0742.062.834 / 0723.399.766
Si eu am uitat sa intreb pretul, tu il poti intreba, si daca aflii ceva, spune-mi si mie cat costa!
Mie nu mi-a zis dr sa ma duc, pur si simplu vreau eu ca sa il vad pe junior si ca sa aflu ce e, fetita sau baiat. Eu voi intra atunci in 17 saptamani.
Pupici pe burtici

Floricika 13+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, azi m-am programat la eco 3D. Voi merge exact in ziua in care bebe face 12 sapt. De abia astept sa vad ca este sanatos si totul merge conform planului pe care l-am facut cu tati.

Dureri lombare am inceput si eu sa am de cateva zile si mai simt ceva nou: simt cum se mareste uterul, caci pana acum simteam doar durerile alea de la intinderea ligamentelor, dar acum au disparut si a aparut senzatia de greutate in bazinul inferior. Cred ca e de bine nu?

Azi am fost bine-dispusa, sper ca au trecut starile alea de neliniste pt ca de obicei sunt f optimista dar zilele trecute parca vedeam negru in fata ochilor.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor,
Sunt racita cobza, de fapt mi-a mai trecut, am facut chiar si febra 37.6, tusesc ca un fumator inrait. Dr. meu mi-a dat augmentin 3 zile, eferalgan, nurofen si pt tuse sirop de patlagina, numai ca febra a trecut, tusea a ramas si e o tuse tare urata, mi-e frica sa nu-l afecteze pe bebe, adica sa nu-l zdruncine prea tare.
V-ati mai confruntat cu raceala de cand sunteti gravidutze si ce ati luat?
Pupici
Dani 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

putzuruca si eu patesc la fel....simt asa ca o greutate in interior...din cate am citit cica nu e nimic de rau...insa e o stare tare incomoda..cel putin la mine...la tine e la fel? Uneori am impresia ca am o piatra in burta care ma apasa pe bazin...
Eu acum ma chinui sa mananc ceva..sper sa reusesc ...
Pupici si multa nsanatate tuturor.

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Flavia Ramona si eu am probleme cu spatele, numa ca in ultimii ani l-am tinut activ si nu prea m-a deranjat. De cand nu mai fac nici un fel de sport adica in perioada asta am inceput sa simt ca ma cam tine. Eu am patit-o in anul II de facultate cand faceam aerobic si am inceput sa lucrez cu greutati prea mari, insa prea repede fara sa am suficient de dezvoltati muschii (desteapta de mine!)si asa m-am facut cu niste modificari de vertebre. Am tras niste dureri atunci. Acum ma tot gandesc ce sa fac sa ma apuc din nou de ceva exercitii pentru gravide ca pe masura ce va creste burta probabil va incepe sa doara. ma mai gandesc si cu nasterea cum va fii, pe aici cezariana nu se face ca asa vrei tu trebuie sa fie ceva serios. trebuie sa ma interesez si eu cum e, sa intreb doctorii si nu am nici o radiografie actuala dar nici nu se pune problema sa-mi fac una acum.

Vauva 15+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput