Mamici de sept-oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
flavia ramona spune:
Mi-ka numai Dumnezeu stie ce planuri are pt fiecare din noi, dar eu zic ca totul va fi bine si la tine, atata timp cat ai grija de tine cat poti. Restul depinde de el. Dar AI RAMAS, ceea ce cred ca spune multe.
Eu am ramas exact cand eram pregatita de o noua inseminare in ianuarie. Nici nu m-as fi asteptat, dar uite ca s-a intamplat. Si eu am fost optimista (desi pana am ramas am fost cam pesimista) si i-am spus la dr ca daca am ramas eu nu-l pierd ..... a ras cand m-a auzit.
Acelasi tratament luam si eu pana la 12 saptamani utrogestan de 3 ori cate 2 pe zi, vaginal si Magneziu cu B6 doua pe zi. Ah, scuze, si Acid Folic de 5 mg 1/zi. E foarte important pana la 3 luni. Si sa stii ca eu am lucrat in tot acest timp, iar stresul nu ma ocoleste deloc, dar eu merg pe principiul ca ce va fi va fi.
Tu inainte de FIV ti-ai facut analizele hormonale banui. Cum era Progesteronul la tine, in limite normale? Ca daca da atunci Utrogestanul(Progesteron) ti l-a dat doar preventiv, ca si mie.
Deci, capul sus, ai un bb la purtator si va avea cea mai buna mamica cu putinta.
Daca mergi in 20 in Ungaria incearca sa-l suni pe dr si poate te vede la clinica daca are timp. Sa-l suni seara pe la ora 10 ca atunci e ora 9 ora lor si el pana pe la 8 si ceva lucreaza in general.
Pentru orice intrebari ai, chiar si daca numai pt sustinere mrala scrie-mi PM.
Floricika, parca ma vad pe mine. Si eu cam asa mananc. Colegii mei reactioneaza "Iar mananci?????"
Se distreaza de minune de mine.
De vineri incoace am luat-o razna cu ridichi. De dimineata pana seara salata cu ridichi si rosii. Chiar acum pap dupa ce la 12 iar am mancat . Oare
cat vom fi?
bb ralukutza, fata draga, gandeste cat mai pozitiv. Stiu foarte bine ca e greu, dar incearca cat poti. Ocupati timpul cat mai mult ca sa nu te gandesti la ce e mai rau.
Pragul de durere e diferit de la om la om si poate tu esti mai sensibila. Iti tin pumnii sa fie totul bine.
A, inca o intrebare (poate stupida dar ...) voi nu aveti impresia ca va miroase parul altfel?????? Ca eu ori sunt dusa cu pluta ori am impresia ca parul meu are un misor oarecum dulceag. Sa nu se inteleaga gresit, ma spal pe par din 2 in 2 zile
, deci nu e de la aia ![]()
![]()
.
15+
pozici
Cricor spune:
Mirelamea, imi pare tare rau. Stiu ca e groaznic sa treci prin asta, ce sa zic, eu cand mi s-a intamplat, de fiecare data m-am gandit ca o sti Dumnezeu mai bine (ca eu nu intelegem de ce tocmai eu, de ce de atatea ori …). Multa putere, o sa vina si copilul candva, ai sa vezi.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
gripo spune:
Mirelamea, cuvintele sunt de prisos in momentul asta, stiu prea bine pt. ca am trecut si eu prin dezamagirea asta si nimik nu te poate convinge acum ca pana la urma va rasari soarele si pe strada ta.Dar cred ca un lucru ar trebui sa-ti mentina curajul, si anume ca stii de ce pierzi sarcinile, ceea ce inseamna ca pana la urma tot se va gasi un tratament si pt tine, iar bebe-ul mult asteptat sa vina. In rest doar timpul mai poate vindeca raul facut.
Bbralukutza, si eu inca mai am dureri, nu asa intense, si nici dese, dar sunt, cred ca de la faptul ca uterul incepe sa se mareasca mai repede acum. La mine totul se intampla dupa un anumit tipar, lunea si martea imi este fff bine, apoi toata saptaman ma lupt cu greturile care nu mai sunt asa de puternice ca la inceput dar sunt. Ei, in timpul asta de 2 zile in care ma simt bine mai am si aceste dureri. Eu zic sa nu te sperii si sa stai linistita ca totul e ok si durerile vin de la nazdravanul de bebe care creste
in legatura cu foamea: parca s-a instalat si nu mai pleaca
. Am de la inceputul sarcinii o aciditate marita, care imi face o mie de probleme si imi da pe deasupra si nevoia de a manca ceva incontinuu, numai sa scap de stomacul asta! Oricum, trebuie sa recunosc ca am facut o obsesie in sarcina asta pentru salata verde cu lamaie: as manca intr-una si nu m-as mai opri, dar nu-i nimik, ca e foarte sanatoasa.
Am si eu totusi o problema: voua, fetelor, cat v-a crescut burtica? Mie mi-a crescut, dar parca s-a oprit sau am luat-o eu razna de-a binelea, ca as vrea sa fie mare mareee.
vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care mi-au facut o primire atat de fumoasa, si tin sa va spun ca chiar am devenit dependenta de forumul asta
Cat despre ce simte Inni, mmmmmmmmmmmm, vreau si euuuuuuuu.... dar sa speram ca totul va fi bine si vom simti toate in curand bucuria de a-l simti pe bebe.
Va pup!
13+
cri19 spune:
Din pacate trebuie sa va dau o veste proasta:
YKO a pierdut sarcina.E prietena mea si am vb. acum cu ea la tel.M-a rugat pe mine sa va anunt;a fost azi la eco si i-au zis ca sarcina s-a oprit din evolutie la 7 sapt.,ea trebuind sa aibe acum 10-11 sapt.Era la spital si astepta sa intre la chiuretaj.
Eu nu inteleg de ce nu s-a eliminat singura daca de 3-4 sapt s-a oprit din evolutie.
INNI mult noroc si sper ca pt tine si bebe dr. sa fie un inger pazitor.Vreau detalii in ceea ce priveste miscatul:ce simti,cum e,cum ai fost sigura ca misca si nu simti altceva?
Mai stiu si alta reteta la spanac,dar v-o spun cand ma intorc de la control,pt ca la 17 am programare.
Am fugit;sper sa fie bine bebicul meu.
13 fix
cricri
nicolstoy spune:
Mirelamea, curaj, noi suntem alaturi de tine.
Gripo bine ai venit sa sa-ti fie cat mai bine!
Stiti, imi trecuse prin cap o chestie....sa ne dam intalnire la Babyexpo...cel putin noi,cele din Bucuresti,...ma gandeam si eu asa...
Super dragut ca bebeii incep sa dea semne...sau, mai bine zis picioruse, abia astept si eu sa retraiesc senzatia.La Vladut si acum imi amintesc cum a fost cand l-am simtit prima oara.Nu se poate descrie in cuvinte senzatia.
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
andra2005 spune:
Fetele sint cam nelinistita asa ca am dat fuguta la voi, poate ma lamuriti voi.Deci: pe linga scurgerea albicioasa care este normala am observat si o mica pata maro, mica, aproape ca nici nu o vedeam daca nu ma uitam cu atentie. E de rau? Nu stiu daca o fi fost singe rosu ori inchis la culoare pentru ca am vazut cind am venit acasa, deci avea tot timpul sa se usuce.Oricum, era foarte putin.Acum mi-am pus niste vata, in lipsa de absorbante zilnice si astept, oricum pe alb se vede clar orice schimbare.
Va rog mult, raspundeti-mi ca tare sint necajita.M-as duce la doctor, daca nici bani nu am pina miine de consultatie.
Ignatica spune:
Fetelor imi pare tare rau si de YKO, se pare ca am inceput saptamana cu vesti cam proaste.
Eu nu inteleg, nu exista nici un simptom care sa anunte ca sarcina se opreste din evolutie? Mi se pare incredibil sa te duci la doctor la controlul lunar obisnuit in sarcina si sa ti se spuna: sarcina nu a evoluat de 3 saptamani.
De fapt, noi nu avem nici o garantie ca sarcinile noastre evolueaza, pe mine gandul asta ma deprima foarte tare si imi ia orice bucurie ca sunt gravidutza.
Poate voi veti reusi sa fiti mai optimiste ca mine azi.
ignatica
15+
pufymic spune:
Offff
nu-mi vine sa cred!Yko imi pare nespus de rau si sper ca nu peste mult timp sa fii si tu mamica!Curaj!
Ma tot intreb cum puteti simti miscarile lui bb asa repede?Mai ales la prima sarcina....eu cu Alesio i-am simtit primele miscari la 18/19 sapt abia!Acum astept si eu sa le simt ceva mai repede.....sa vedem cand o fi momentul magic!
Flavia si eu as manca tot des....dar cu Alesio lipit de mine ca scaiul de oaie mananc cand apuc....de regula cand doarme el , cand papa el, si cand sta Ovi cu el....iar seara inainte de a ma culca obligatoriu trebuie sa pap ceva altfel nu pot dormi de foame
!
Pupici!
Ioana
(13+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Cricor spune:
Yko, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Nu mai repet ce-am spus pentru Mirelamea, dar pe mine m-a ajutat sa merg mai departe si uite ca a 4-a oara sper sa fie cu noroc, desi ma simt cam rau de joi incoace.
Ca am vazut ca va intrebati, da se poate intampla sa nu existe nici un fel de semn. E la prima sacina pierduta am aflat ca s-a oprit din evolutie dupa 4 saptamani, la primul control (aici primul control e pe la 11 saptamani) si am mai asteptat inca o saptamana pentru chiuretaj (ca era SARS, nu gaseau un spital care sa ma pimeasca, iar sistemul abia se misca oricum) si dupa 5 saptamani inca nu simteam nimic, ma simteam foarte bine, nu am avut nici cel mai vag simptom (doar ca nu mai eram obosita, dar in tampenia mea credeam ca e evolutia fireasca spre trimestrul doi).
Ca sa va linistiti, sarcinile nu se mai opresc din evolutie dupa 10-11 saptamani decat foarte rar. Chiar daca se afla la 10 sasptamani, stoparea s-a intamplat mai devreme.
Ce de vesti proaste, si e abia luni. Eu merg la maine la control si ma incearca niste ganduri negre…
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Doamne cand am intrat si am citit ce groaznica e uneori viata,nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul lor.Sper insa sa treaca destul de repede peste acest eveniment neplacut si sa le auzim ca sunt dinnou gravidute.
De mine ca sa va zic de 3 zile nu am mai
am doar senzatia de greata,azi in schimb am inceput de dim dar bine ca a fost doar o data.Am mancat zilele astea ca o sparta.Cred ca am ajuns pe zi sa mananc si de 7 ori numai ca mananc putin de fiecare data.
Sa dea Domnu sa fie si ptr mine bine sa intru in grupul fetelor care au inceput sa se simta bine,vineri mergem sa facem ecografie sa vedem cum e bebe ca nu l-am mai vazut de o luna.Sa speram ca totul merge conform planului.
Nu stiu ce sa mai pap.Voi ce mai gatiti si mai papati?Astept sa vina primavara odata si sa iasa toate verdeturile.Cu toate ca am mancat urzicute si spanac dar nu pot sa mananc in fiecare zi.
Cam asta e ptr azi.
Va pupic.
Io 11+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos