Mamici de sept-oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
floricika spune:
Buna ziua burtici
Mirelamea imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat, multa putere si intelepciune sa treci peste aceasta incercare si sa o iei de la capat!
Bun venit noilor burtici!
Noi am fost ieri la cumparaturi si am achizitionat 3 perechie de panatloni(una de gravida, unii de traning si unii sport, cu talie joasa
), 2 bluzite(normale, nu de gravide) un hanorac si o pereche de tenesi, ca nu ma suportam tocurile....Fetelor, eu m-am socat cand am vazut ce mari sunt hainele de gravidute
Cel putin la panataloni am murit de ras, talia imi venea pana sub tate
Faza e ca vor fi super buni cand va fi burtica mare dar intre timp? ce purtam?Eu acum am luat panatalonii astia cu talie joasa, dar nu cred ca ma vor tine mai mult de o luna....
Si pe mine ma intereseaza cum faceti spanacul ca am o pofta....
si nu am facut niciodata
Va pupicesc pe toate!
Floricika
14+
Nunta
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
mirelamea nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci! numai tu poti sa stii cum te simti! iti doresc sa-ti dea dumnezeu multa putere si sanatate si cu siguranta minunea se va intampla, poate chiar atunci cand nu te astepti!
eu trebuie sa va spun ca nu m-am simtit prea bine in ultimele 3 zile. si m-a apucat o frica si o deznadejde de numai eu stiu. ma tot doare burtik jos, la ovare! nu f tare dar oricum...voi ati mai simtit dureri?
azi am intrat in sapt a 12-a, si trb sa-mi fac programare la dr. sper sa gasesc un loc pt vineri. cred ca mor de frica pana atunci. imi vine sa ma duc sa fac o eco. n-am mai fost de la 6 sapt.
flori, pt progr, tu suni intre orele 13-14? mie asa mi-a zis cine mi l-a recomandat pe suciu. si intr-adevar nu raspunde nimeni. tot sun de pe la 11.
offff, sper ca totul sa fie bine. a, si inca ceva: simt niste vibratii prin burtik, cel putin de vreo 5-6 zile f f des.tot asa, mai jos spre ovare! ce-o mai fi si asta?
mancarica de spanac se face f usor, cel putin asa cum o face mama. eu n-am facut personal dar am stat langa ea de atatea ori, si am vazut:
se pune la calit o ceapa taiata marunt cu ulei, sare..
se adauga dupa ce s-a calit doua linguri de bulion
se mai lasa putin sa se lege
se adauga spanacul din conserva, congelat sau cel proaspat, fiert in prealabil
se amesteca bine si se lasa sa fiarba
cam asta e tot, si noi il mancam cu ou ochi (prajit bine!)
va multumesc ca m-ati ascultat, si mai vb!
11+
inni spune:
Mirelamea imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente.Fii tare si optimista ca pana la urma vei reusi.
O veste buna...bebica mea a inceput sa miste
.Simt seara cand stau linistita in pat.E o senzatie placuta, dar scurta .Probabil ca mai misca si in timpul zilei dar nu percep eu inca.
Bine ati venit !!! proaspetelor gravidutze.
Inni 15+
Ignatica spune:
Mirela D-zeu sa iti dea multa putere sa treci peste pierderea sarcinii si multa sanatate in general.
Eu am intrat intr-o stare foarte depresiva. Simt ca nu am nici o certitudine ca bebele e bine, noaptea visez foarte urat ( visez ca pierd copilul in diferite scenarii) iar ziua incerc sa ma imbarbatez ca totul e bine, dar starile de panica imi revin involuntar.
In plus, inca experimentez datul la bobocei dimineata iar cu luatul in greutate nu pot sa ma laud.
Inni ma bucur ca simti deja bebelina. Si eu am avut niste senzatii ciudatele in abdomen saptamana aceasta, dar nu am nici o certitudine ca acelea sunt miscarile copilului. Mai astept pana sa ma pronunt daca intr-adevar este el sau nu autorul. ![]()
va pup,
ignatica
15+
floricika spune:
raluca eu de obicei sun dupa 14, si eventual ii poti spune asistentei ca esti gravida, ca esti pacienta d-lui dr suciu si ca ai niste dureri de burta si o rogi frumos sa iti faca loc cat mai curand la consulatie. Azi e deja tarziu, e posbil nici macart vineri sa nu mai gasesti loc liber. Bafta si sa imi spui ce ai facut.
Merci pentru reteta de spanac
Floricika
14+
Nunta
floricika spune:
inni, ignatica 

ce fruuuuuummoooooooss!!!!!Si care e senzatia? da-ti-ne si nou mai multe detalii!!!
Floricika
14+
Nunta
flavia ramona spune:
Of doamne, de ce se intampla lucruri urate tocmai la cei care isi doresc atat de mult un copil?????
Mi-ka, eu as vrea sa nasc acolo, dar inca nu sunt hotarata. Am discutat cu dr meu si mi-a spus ca o nastere normala si copilul fara probleme ajunge cam la 1.000 euro, iar apoi preturile cresc daca e nevoie de cezariana, daca copilul are nevoie de ingrijiri speciale (incubator, ...). In legatura cu adusul in tara al copilului stiu ca trebuie facute niste acte, iar consulatul Romaniei imi spunea dr ca
este aproape de spital, dar nu am intrat in amanunte.
Nu sunt hotarata pt ca in cazul in care vreau sa nasc la Szeged ar trebui sa fiu acolo cu cel putin 2 saptamani inainte acolo si sa astept sa-mi vina sa nasc (asta in cazul in care pot sa nasc natural), iar eu nu pot sa stau singura acolo, iar pe sotul meu nu-l pot lua atata timp cu mine de la firma. Pana atunci mai vad cum decurg lucrurile si cu medicul de aici.
Ce pot sa-ti spun este ca eu am incredere in dr acesta pana la capat. Este un om minunat, care iti explica frumos tot si iti raspunde la toate intrebarile, chiar si la cele puerile (pe care i le pueam eu uneori), se preocupa de fiecare caz in parte la fel, fara discriminari (cunosc deja o gramada de cupluri care merg la el) si cel mai important, zic eu, vorbeste romaneste.
Daca vrei nr lui de tel ca sa mergi macar o data sa-mi scrii si ti-l dau. O sa ai parte de aceeasi preocupare pt sarcina ta pe care am citit ca ti-au acordat-o si cei de la Kaali.
Inni cum ai simtit???? Si eu am 15 saptamani, dar pana acum nu am putut sa-mi dau seama de ceva.
Intrebare, voi cam la cate ore mancati???? Ca mie mi-e cam foame din 3 in 3 ore.
15+
pozici
Mi-Ka spune:
Flavia-Ramona, multumesc mult de raspunsuri 

Inca nu ne-am hotarat sa mergem 100% sa nasc la Szeged, insa cred ca este o varianta demna de luat in seama. Nr. de telefon il am, mi l-a dat dr. Zadori si daca cumva ma hotaresc sa merg pana la urma, oricum in 20 martie am programare iarasi la dr. in Ungaria si o sa incerc sa-l caut pe acest dr. Novak Tibor.
Eu sunt f. stresata - stiu ca nu face bine- ca nu cumva sa se intample ceva rau cu BB.Iau in prezent utrogestan, 6/zi si magne B6 si voi sta in concediu acasa, in pat, pana la sfarsitul lunii cand voi avea doua luni jumatate, apoi voi incepe lucrul. Crezi ca ajunge sa preintampin vreo nenorocire?
Te pup si multumesc inca o data.
7s
Mi-ka
_Ralu_ spune:
flori, multumesc pt raspunsuri. am reusit sa-mi fac progr pt sapt viitoare, miercuri pe 22 martie. fiindca se apropie ziua mea de nastere sper din tot sufletul sa-mi dea vesti bune. asta ar fi cel mai frumos cadou!
sper totusi ca durerile sa fie de la faptul ca in ultimele zile am iesit zilnic din casa si am fost numai pe drumuri. ma omoara gropile din buc. m-a zdruncinat de m-a zapacit masina. plus ca am cam stat in frig.
va doresc numai bine si o saptamana perfecta!
floricika spune:
Flavia_ramona m-ai lovit cu intrebarea aia
Pai sa iti spun cum e: dimineata mananac la 9, apoi pe la 12 mor de foame, la 4 neaparat mai mananc o data iar la 7 cand vine sotul mai mananc o data si la culcare mai mananc un mar macar
Si daca nu mananc cand imi este foame(ma roade stomacul), imi vine sa urlu de nervi, fac urat rau!![]()
Floricika
14+
Nunta