Mamici de sept-oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Flavia-ramona, am vazut ca ca vei naste la Szeged la dr.Tibor Novak;spune-mi te rog, daca vrei, cat costa sa nasti la Szeged, cum e procedura cu BB-ul sa-l scoti din tara etc..
Si eu m-am interesat la clinica de un dr. sa nasc cu el si mi-a fost recomandat acelasi dr. la care mergi tu acum.
Mersi

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Miralamea,

Nu-ti voi spune cuvinte si nici alte cele,
DUMNEZEU iti va da raspunsul la intrebarea ta "DE CE",plangi cat poti mai mult iti va face bine.

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirelamea imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa....dar ma rog pentru tine sa devii mamica in curand!Sa fii tare si nu dispera: Dumnezeu e cu tine!Sa nu ne uiti si sa mai postezi la noi din cand in cand!

Gripo bine ai venit!!!!Sa ai sarcina usoara si un bb sanatos!!!

Pupici!

Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i spune:

Miralamea, daca nu as fi trecut prin asa ceva, nu as fi stiut ce sa iti spun, dar am trecut de doua ori si numai eu stiu ce mi-a plans sufletul. Nu cred ca exista lucru care sa te consoleze in asemenea momente. Pe mine m-a ajutat f mult faptul ca am avut alaturi de mine o prietena extraordinara care a avut puterea si rabdarea sa ma asculte ori de cate ori o luam razna, cand ma revoltam impotriva tuturor, cand simteam ca nu mai rezist. Si cel mai tare ma durea faptul ca cei din jurul meu nu imi intelegeau suferinta. Nu mai suportam sa mi se spuna: lasa ca o iei tu de la capat. Ce stiau ei ce inseamna sa o iei iar si iar de la capat. Ce stiau ei ce inseamna la 30 de ani sa te vezi tot singur. Nu ca sotul nu era langa mine, dar durerea si-o manifesta si el printr-o raceala chiar si fata de mine. Si ma simteam neinteleasa si parasita chiar si de Dumnezeu. Si ma revoltam si impotriva Lui, chiar daca a doua zi ma rugam tot Lui sa ma ajute sa ma ridic si sa o iau de la capat.
In primul rand cred ca ar trebui sa nu iti faci sperante ca iti va da cineva niste explicatii pentru ce s-a intamplat. Mie nu mi-a putut da nici un doctor, caci toate analizele care le-am facut ( si nu au fost putine) au fost ok. Acum, la a treia sarcina ma rog la Dumnezeu (tot ala pe care l-am certat si pe care m-a suparat candva) sa fie bine. Si am incredere in doctorul meu care de la 4 saptamani m-a pus pe tratament de sustinere, am incredere in acest tratament si pe langa toate astea incerc sa ma ajut si eu: concediu medical, stat mai mult in pat (mai putin azi), nu ridic, nu stau aplecata (spalat pe jos sau alte treburi de astea), cat mai putin efort. Si asta doar de frica sa nu mai trec prin ce am trecut. Si sunt exact la varsta la care am pierdut si celelalte sarcini(7 saptamani) si nu pot sa iti spun ce teama am in suflet zi de zi.
Stiu ca am scris cam mult, dar vreau sa iti mai povestesc un lucru: Prima sarcina am obtinut-o destul de greu, dupa 7 luni. A doua si mai greu, dupa alte 7 luni, cu tot felul de tratamente ( ca si la prima cu polidine, cu ceaiuri, cuvitamine pentru fortifierea organismului) dar si cu chestii bisericesti zic eu: citeam ce imi mai spuneau si mie alte fete, ma duceam in fiecare miercuri la biserica la Maslu, dadeam acatiste, ajunsesem mai bisericoasa decat mama care are 65 de ani. Cand am pierdut a doua sarcina am crezut ca nu voi mai putea sa o iau vreodata de la capat. Mi-am propus sa imi scot din cap dorinta asta de a avea copii, sa incerc sa imi fac alte prioritati, sa ma odihnesc un pic psihic si paote peste 7-8 luni, la toamna. Si s-a intamplat intr-o zi, in care nu stiu, desi nu am mai aplicat nici o metoda nici cu statul picioarelor in sus nici cu biserica, nici ceaiuri, nimic. Si sex de doua ori intr-o luna, o data cu mult inainte de ovulatie si odata dupa. Sau cel putin asa credeam eu. Si uite ca toate acele rugaminti ale mele s-au implinit, poate acum. Uneori se intampla sa fie atunci cand noi nici nu mai speram sau nu mai vrem sa se intample. Tocmai de aceea incerc sa cred ca de data asta trebuie sa fie, tocmai pentru faptul ca nu am vrut eu sa fie.
Cred ca deja am scris exagerat de mult. Nu iti mai spun decat: fruntea sus, curaj si multa sanatate. Sa auzim cat mai curand de bine. Sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i spune:

Fetelor, sa va lamuresc un pic: tanima _i si tanima_i2002 sunt tot eu. Acum un an mi-am facut o adresa care dupa ce am vrut sa o accesez de curand nu a mai mers. Azi am vrut sa accesez adresa a doua care am facut-o mai de curand si nu a mai vrut, in schimb a vrut prima. Psihoza. Miine sa vedem care o sa mearga. O sa intru bineinteles pe tanima_i2002 daca vrea.
Va pup acum, ca sunteti deja satule de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna burtici!

Mirela, draga mea, iti doresc multa multa putere sa treci peste ce s-a intimplat.Simt ca orice ti-as spune nu ar fi de folos insa roaga-te la Dumnezeu cu toata inima si nu-ti pierde speranta ca intr-o zi iti vei tine puiul in brate.

Gripo bine ai venit printre noi.Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.M-am regasit in ceea ce ai scris tu:si eu cind am greturi nu stiu ce sa fac sa-mi treaca mai repede iar cind ma simt bine imi fac griji de ce nu mi-e rau.

Cum ati petrecut ziua asta urita?Noi am iesit pentru ca am fost la mama, am infruntat un vint nesuferit si rece si ploaia, am mincat iar ca o purcica, insa de miine ma cumintesc pina duminica cind merg iar acasa.In rest, de greturi n-am scapat, am niste reprize chinuitoare, dar o sa treaca si asta.

Tare as vrea sa-l mai vad pe bebe, insa pina voi merge iar mai am mult de asteptat.Insa mi-e tare drag sa privesc ecografia, cu toate ca e mic, cam cit o boaba de mazare.

Va pup pe toate, sa avem miine o zi calda si insorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

GRIPO bine ai venit

O saptamana buna tuturor.Va pupacesc

12+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Multumesc fetelor pt. felicitari.Sa va dea Dzeu si voua tot ce va doriti.
Multumesc cri19 pentru informatiile despre medicul meu.Imi pare rau pentru prietena ta ca a avut de suferit, sper din tot sufletul ca tuturor sa le fie bine pana la sfarsit.Nu cred ca exista vreun medic care sa nu fi facut macar o data in viata o greseala.Bineinteles, cand ti se intampla personal nu-i mai acorzi atatea circumstante atenuante.Dar este om si fiecare om greseste.Fiecare om care munceste.Eu am incredere in acest medic.Am cautat informatii despre el pe DC (asa cum mi-ai sugerat).O facusem si inainte de a ramane insarcinata si am mai facut-o si in seara asta inca o data ca mi-am zis ca poate au mai aparut ceva mesaje despre el negative.Sa-ti spun drept nu am stat sa puric toate paginile, dar am accesat o gramada si ...nu am gasit decat o singura mamica nemultumita.Dar am sa mai caut.Eu sper sa decurga totul bine si sa nu am probleme.Cum mi-o fi norocul pana la urma.Eu am cautat si sunt convinsa ca am gasit un medic superinformat si atent cu fiecare pacienta (pt. ca am mai discutat si cu alte paciente...asteptand sa intru la consultatii) si foarte deschis.Intr-adevar eu il cunosc doar de 6 luni, am observat ca este foarte solicitat si am aflat ca inainte era mai liber.Asta este.Imi doresc ca atunci cand mi-o veni sorocul sa fie ok si sa nu apara nimic neprevazut.Toate speram la acelasi lucru.Mai sunt medici renumiti, chiar aici pe forum, care au mai facut niscaiva greseli si unele foarte mari...n-ai ce sa faci...trebuie sa fim optimiste pana la capat.Acum..daca dai peste vreunul care da din una in alta, normal ca l-ai schimbat imediat.Altfel...nu cred ca are rost.

Eu am incredere in dr Badiu si ... mai mult nu mai am ce sa spun deocamdata.Sper sa mearga totul bine.

Oricum ai fost draguta ca m-ai "atentionat".Asta inseamna sa fii un bun prieten.... de forum ..ca sa zic asa.

la toata lumea
Sa aveti o "luni" cat mai scurta (eu urasc ziua asta) si o saptamana usoara.

Inni 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Cred ca acum pot spune: m-au lasat greturile definitiv. Ma simt bine, surprinzator, sunt optimista si am o stare de bine. De efort nu ma feresc, aspir si perii covorul de 2-3 ori pe saptamana, alerg dupa Iustin cat se poate (chiar daca obosesc ft. repede). Doar ma feresc sa-l iau in brate pe cc perioade mai lungi (are totusi 17 kile).
Asa incat va transmit si voua starea mea!

Despre bebe nu mai stiu nimic de la 6 saptamani, tocmai la sfarsitul lunii voi face o eco 3D. Dar presimt ca e bine!
De maine intru in 12 saptamani.

Mirela, am citit despre tragedia ta. Domnul sa-ti dea puterea de a merge mai departe!
Ai grija de tine!

Gripo, bun venit si sarcina usoara!

Fetelor, cum preparati voi mancarea de spanac? Sa fie cat mai gustoasa...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Dragele mele,

Va rog ajutati-ma cu un sfat:
Am racit rau - eu suspectez o viroza respiratorie, pentru ca realmente este imposibil sa respir pe nas, reusesc doar pe gura .
Din cauza asta nu am dormit toata noaptea, sunt epuizata de starea asta.
Am incercat cu bai de aburi, cu picaturi cu apa de mare, bomboane mentolate, nimic nu merge.
Sunt in 14 sapt, doctorita zice ca pot sa iau paracetamol dar eu nu pot sa respir!
Of, daca as putea sa folosesc Olynth, dar stiu ca nu pot....
Sunt la birou, "infundata" complet si daramata de oboseala.

Aveti vreo idee ce as mai putea incerca???

Multumesc din suflet,
Mada

Mergi la inceput