Mamici de sept-oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
andra2005 spune:
Buna fetele!
Vin si eu sa semnez condicuta in seara asta.Fetelor, cred ca forumul asta da dependenta pentru ca de multe ori ma trezesc in timpul zilei ca ma intreb ce-or face burticile de septembrie-octombrie, si chiar mai intru sa vad ce ati mai scris de 2-3 ori pe zi.Cred ca intr-un fel mi-ati devenit dragi, cu toate ca nu va cunosc aproape deloc, insa, dupa cum a spus si Cri19, ar fi frumos in viitor sa ne intilnim si sa ne imprietenim.
Eu azi am inceput ziua cam prost, am avut o stare de tristete cu toate ca , multumesc lui Dumnezeu, toate lucrurile merg bine.Apoi, mi-am dat seama de cind cu greturile astea n-am mai vut chef de nimic pentru mine:nici pensat, nici epilat, doar curatenie, mincare si ingrijit bebe.Asa ca azi am facut o gaura in buget si mi-am cumparat vopsea de par, urmind ca dupa ce va scriu voua sa mi-o pun in cap.Sper sa nu-mi arda parul pentru ca si asa e deteriorat de la vopsit si intins cu placa.
Mi-ati facut pofta cu spanacul si urzicile, mie imi plac super mult, asa ca luni stiu ce sa imi cumpar de la piata.In mod ciudat, azi n-am mai avut greturi asa mari, insa nici pofta de mincare.Citeodata chiar mi-e dor sa mi se faca o foame din aia de lup cum aveam inainte si sa maninc cu pofta.
Cam atit fetelor in seara asta, ca deja e 10 si trebuie sa plimb catelul, sa matur si sa ma vopsesc.
Va pup pe toate.
tanima_i2002 spune:
In sfarsit reusesc si eu sa intru pe forum dupa doua zile in care nu am putut decat sa citesc. Nu stiu ce este cu netul asta. Am intrat sa va spun ca am fost la dr, am facut ecograf si e ok. M-am mai linistit pentru o vreme, dar parca vad ca dupa doua-trei zile o iau de la capa. Obsesia asta cu pierderea de sarcina ma omoara. Mie asa de teama sa nu mai trec prin ce am mai trecut...Dar saptamana viitoare merg iarasi sa imi prelungeasca concediul medical si o sa ii cer dl dr sa imi mai faca un eco. Oare o fi bine asa de des? Sper sa nu afecteze. Voi ce credeti?
Fiecare cu durerea ei. Vad ca cele mai multe dintre voi vomitati de mama focului. Eu nimic. Pana acum imi doream cu ardoare, ca simteam eu ca asta ar fi dovada ca sarcina merge bine. Dar de doua zile de cand am niste arsuri la stomac...parca nu mai imi doresc asa tare. Si eu mai am ceva, pe langa durerile de burta care nu prea ma mai lasa:ametesc tare. De aia incerc nici la calculator sa nu mai stau asa de mult. Si televizorul l-am cam scos din program ca am zis ca poate este si de la asta. In rest, pofte cat cuprinde: acum imi place ceva, peste o ora nu imi mai place. As manca ceva si cand ma apuc sa mananc imi vine un gust amar in gura si renunt... Si tot din astea. Si ma gandeam la voi, saracele, cele care nu mai conteniti cu 
.De aia parca m-as mai gandi in legatura cu asta. Poate ca e mai bine ca nu am probleme din astea.
Sa aveti o dimineata usoara, fara greturi.
Si apropos de verdeturi, eu am bagat de asta vara la congelator loboda si stevie si acum fac ciorbita acra si e asa de buna....
mirelamea spune:
Va pup dulce pentru ziua noastra ,eu am fost internata in spital si nu am vesti bune pentru voi , despre mine ce pot sa mai spun abia reusesc sa trec peste cele intimplate va dau detali alta data ,dar bb mult dorit a vrut sa devina o stea precum bb LAUREI STOICA .
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
PUFYMIC ma bucur ca ti-ai revenit si te rog sa ma scoti de pe lista ,sper sa am taria si sa mai postez din cind in cind .pentru ca i-mi va fi dor de voi mia-ti fost de mare ajutor atit cit am fost si eu mamica .
.....SI CE FRUMOS ERA TOTUL ....S-A SPULBERAT INTR-O CLIPA TOTUL...
Cecilia C spune:
Miralamea imi pare fffff rau de cele intamplate, poate ca asa a vrut D-zeu, oricum cuvintele sunt de prisos si sper din tot sufletul sa treci cu bine peste asta si sa te pregatesti din nou pentru o noua experienta. E greu,dar timpul le rezolva pe toate, o sa vezi.
Va doresc o zi de duminica minunata si aveti grija de voi si de bebei.
13+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
gripo spune:
Buna tuturor burticilor si bebeilor de pe acest forum!
Nu stiu cu ce sa incep, poate cu datele mele: sunt insarcinata in aproape 14 saptamani, iar bebe, care se pare ca, in proportie de 90% este baiat, are o varsta de 13 saptamani astazi. DPN este, dupa calculele mele 16 septembrie. Medicul actual: d-na dr. Alina Ursuleanu spitalul Cantacuzino.
Trebuie sa va marturisesc ca va urmaresc de muuuuuulte saptamani si am fost alaturi de voi asa cum, fara sa stiti, si voi ati fost alaturi de mine deescoprind in mesajele voastre o groaza de raspunsuri la intrebari sau temeri care ma bantuiau. De ce nu am scris pana acum? Ei bine, sarcina asta a venit dupa o lunga asteptare si lupat de cativa ani buni, iar in decembrie 2004 am avut si o sarcina oprita in evolutie. Toate astea m-au facut sa stau deoparte si sa astept intr-un stress enorm evolutia sarcinii mele actuale, fortandu-ma cat am putut sa ma abtin de la a ma bucura si de la a ma considera o viitoare mamica. Joia asta insa am facut ultima echografie si parca am mai prins putin curaj, nu prea mult ca strica.
Am avut si eu probleme cu greturile, dar de pe la 10 saptamani s-au mai rarit, iar acum e cam la fel: am si zile mai bune si zile mai proaste, dar nu ma plang: bebe sa fie bine! Cand mi-e greata nu-mi prieste, dar cand nu-mi este e jale de psihicul meu, pt ca-mi fac o mie de probleme de genul dca s-a intamplat ceva? Mai nou am si durerile astea de spate, dar am citit aici ca sunt ok, iar in greutate nu am luat decat cam 1 kg, si nu-i bai pt. ca Slava Domnului nu e nevoie.
Nu stiu ce sa va mai spun deocamdata, desi cand m-am hotarat sa ma inscriu si eu in clubul vostru aveam o mie de idei. Urmatoarea echografie urmeaza sa o fac aproape de 16 saptamani, cand trebuie sa fac si triplul test. problema e ca nu stiu cum o sa rezist pana atunci, mi-as face zilnic cate una, sa vad ca totul e ok.
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa voua si bebelusilor vostri!
beatrix spune:
Mirelamea, imi pare rau desi cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii! Numai Dumnezeu stie de ce a trebuit sa se intample asa! Dar TREBUIE sa mergi inainte cu incredere si sa nu renunti!
pt tine si sunt alaturi de tine!
Beatrix
9+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe
cri19 spune:
MIRELAMEA ai grija de tine si nu te lasa prada depresiei.Chiar daca nu a fost sa fie acum,ai incredere ca puiul pe care ti-l doresti va veni.Nu uita ca de multe ori,chiar daca nu intelegem,ceea ce se intampla e spre binele nostru.Stiu ca suna ciudat,dar daca ai credinta,vei intelege ce am vrut sa spun.
Nu te da batuta si sper cat mai curand sa intri si sa ne spui ca ai un pui in burtica.
TANIMA trimite-mi si mie putin din ciorbita ta,te rog 
Azi am o lene in mine...cred ca e vremea asta idioata de vina.Nu mai vreau frig,mi-e dor de soare.Primavara asta n-are de gand sa mai vina?
Ma duc sa fac nani,poate cand ma trezesc va fi mai frumos afara.
12+
cricri
osna spune:
MIRELAMEAcuvintele sunt de prisos acum dar fii tare si roaga-te la dumnezeu.el are grija de toate lucrurile.
putzuruca spune:
Mirelamea, trbuie sa ai incredere in Dumnezeu si in viitor. Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare, asa ca inteleg perfect ce simti, dar vei vedea ca sansa e de partea noastra si totul va fi bine.
Eu am lucrat azi, dar am plecat cu o ora mai devreme de la serv. Am o lene de zile mari...cred ca ma voi baga in pat f devreme.
Noi suntem bine, sau cel putin asa cred. Am reusit sa trec peste depresia aia si incerc sa gandesc pozitiv, iar in fiecare dimineata vorbesc cu bebe ca trebuie sa creasca mare si sanatos.
10+
beatrix spune:
Gripo, bun venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos!
gandeste pozitiv si ai sa vezi ca va fi bine!
pt tine!
Beatrix
9+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe