Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, uite pozele cu vinatul lui Corni aici. Primele trei poze din album, ca in celelalte e prajitura mea cu mere

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Ana,David Mihai si Sara...Tdi nu ai zis nimic despre Alyssa...cum a fost peste noapte?!

Gusta pe tine nu te mai intreb ca daca pleci la doctor este clar ca starea Marutei este cel putin la fel...of...of...of...stiu cat iti este de greu,ca ai senzatia ca tot carul cu necazyri s-a rasturnat la tine-n curte,insa ai curajul si zambeste si sa vezi ca va fi bine pana intr-un final...

Elisor ce i-ai facut Biei de a stat la parada modei?!Da ochii aia ai ei sunt ceva de vis...a intrecut-o de departe pe a mea...
La Mc sunt pare-mi-se cate doua scaune de fiecare...io nu am mai fost cu drosofila pana acum ca este Mc langa noi si Binaca se duce singura...Iar noi ne-am distrat halind niste bunatati calorice ca doar vine primavara si trebuie sa aratam bine...la toata lumea...

OlgaTarziu Tony ce face?!Nici eu nu sunt adepta ca febra este d ela dinti,insa starile subfebrile pot fi determinate de eruptia dentara...sau cine stie de ce alte bazaconii...un rosu in gat usor,o stare otita sau o tuse laringitica...gama este diversificata la ei...bine este ca fac totusi febra...

Nefertari da' sub palton colegu mai avea ceva?!

Adela voi cu recidva...?!Totu-i sub control?!

A mea drosofila tot buboasa e...adica nu am vazut nici o ameliorare...io tembela vreau sa vad dupa o zi...azi de dimineata am facut nudism pe oala ca sa o dau cu spray si apoi alta tura de cremuiala...sa vad ce sfaraiala fac...in rest este pe felie,isi exerseaza vocea precum Filip,imi seaca urechile cu tipetele...
Am facut si mancarea si binenteles cus-cus...
Cum il fac eu: iau niste carne de pui si o pun la fiert cu ceapa,calita in puti ulei cateva secunde...si le las la fiert...pana-i gata carnea...apoi pun sosul de rosii (folosesc cirio la borcan cu busuioc sau masline),niste apa,cam 200ml si le mai dau intr-un clocot doua...dupa care iau cus-cus(iarasi folosesc produs italian Divella-mi se par cel mai bun din cate am incercat),cam 250 de gr amestecat cu 3-4 linguri de ulei si il torn peste carne si sos,care sos trebuie sa fie destul pentru ca cus-cusul de umfla...amestec totul si pun capacul si las sa stea cam 5 minute...daca mai trebuie adaug putin apa si il mai dau intr-un fiert daca nu ...pofta buna.Nu are rost sa va spun ca am pus si sare...
Daca aveti cus-cus boabe mai maricele trebuie fiert in sos mai mult timp pentru ca ala nu se umfla...cel italian se umfla precum orezul si este nemaipomenit ca nu mai trebuie pisat pentru bebelusi...
Oricum indiferent de car eati folosi sa stiti ca se umfla tare asa ca sa nu puneti cantitate mare...
Este foarte bun,ale mele mandre rup farfuriile de pofta...

8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Noi am venit de la medic,na stiu astea ca pe un cal breaz.Este un virus aici in oras si sunt foarte multi bolnavi.Ne-au pus sa sterilizam toata bucataria Marei si sa vin foarte atenti cu ea.Era ultimul lucru care imi lipsea.Mi-a dat niste saruri sa incerc sa ii dau sa o hidratez,situatia poate dura vreo 3 zile,daca face febra sau are diaree ne intoarcem.Cand m-a vazut cum arat ma intrebat daca nu vreau sa ma consulte si i-am zis ca de mine nu ma mai intereseaza.Mai bine vomam eu toata noaptea ca era mai bine.

Nici nu stiu despre ce ati vorbit.

Loreen sa stii ca numai rau imi merge,dar cand o sa vina soarele pe strada mea ma bronzez in 5 minute si sa vezi tu.

Daca sunteti pe chat sa ma chemati si pe mine.

Si eu vreau sa ii multumesc celui care a inventat cafeaua ca daca nu exista nu stiu cum treceam eu peste astea.Aseara am dormit pe parchet jos nu stiu daca se poate numi somn si sprijinita de zebrelele de la patul lui Mara,asa ca acuma am spatele zebrelat.Mai vrea careva asa ceva?Hai ca e gratis?

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutici
Sunt kiauna de cap, n-am dormit toata noaptea, l-am pazit pe printz ca e tare marait din cauza de dinti. Frate dar mult se mai chinuie sa iasa dintele ala I-a spart gingia de 3 zile si nimic. Nici nu ma lasa sa-l ating in gura cred ca-l doare tare. Azinoapte canta cornia danila doar doar o adormi copilul care nici macar treaz nu era, dar aproape plangea in somn. Si dupa asa o naopte glorioasa, ma mai trezeste si dragul meu sot ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat la 7 si 20 de min. ca sa dau sa manance la copil. Imi venea sa-l arunc pe fereastra, pe sot. Dar tot raul spre bine am reusit sa prindem primul kk zdravan la olita. In toata situatia nasoala a existat si acest avantaj ca nu facuse inca si am sarit cu olita la el. Dupa ce a mancat am expediat barbatul din dormitor si m-am culcat si eu si Filip in patutul lui pana la 10. Dar ce folos ca tot varza sunt, cu toata cafeaua ma doare capul de-mi vine sa plec in lume.

Elisor, de mutat ne vom muta cu siguranta dar in cativa ani. Nu mai vreau la bloc, maica-mea are un teren unde o sa ne facem o casa, dar tot cu credit si asta inseamna ca trebuie sa mai treaca cel putin 5 ani pana termin creditele pe care le am acum in desfasurare.
Mucegaiul este de la termopane, sa zicem ca asta rezolv acum in primavara. Termopanul izoleaza bine, iar peretele neizolat este prea rece si se face condens si in scurt timp mucegai. O sa pun polistiren pe pereti, izolez calumea si gata. (alt santier, alta distractie, tu ai aparut mai tarziu si nu stii ca anul trecut din sept pana in dec eu am fost cu burta la gura si cu muntii de moloz in casa, deci am un mare chef sa incep iar!)
Petele de pe tavan sunt de la terasa prost reparata pe care acum nimeni nu mai vrea s-o repare. Mie imi ploua in casa si pe restul locatarilor ii doar in dos, nu ca nu ii inteleg pe undeva, dar ma doare si de pielea mea, de banii pe care inca ii mai dau la banci inapoi si care uite nu si-au servit scopul atata timp cat eu ma pregatesc sa incep a patra zugraveala in 6 ani
Trimit mesajul asta si revin ca trebuie sa gatesc pen tru Filip.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Muuuulti ani celor sarbatoriti astazi!

Loreen, eu cumpar mango mai taricel dar nu lemn, jumate verde jumate rosu. Daca il iei galben, e deja trecut, si iese un terci naspa rau de tot. Mie cel putin nu-mi place foarte copt.

Chris, mamaaaa, tre' sa stai cu ochii pe ea, ca e jale... de fapt toate tre' sa facem cam la fel. Si a mea incearca sa se ridice si ramane agatzata numai in manutze, de zici ca e la paralele, si incearca sa se catere peste tot. N-a reusit inca sa ajunga in pat, dar nu cred ca mai are mult. Eu cum o scap cum fuge la baie la recipientele cu detergenti (vor zbura de acolo) sau la calculator, unde izbeste cu mouse-ul in toate partile.

Elisor, mai zic o data, vrei ceva de trimis la Gusta? Poate mi-ai raspuns, da's cam .

Danelutza, am facut mucenici, deci va asteptam!!!

Ioana, bravo pentru progrese! Io propun ceva: sa-ti facem un orar de invatat, cu o jumatate de ora de net pe zi, si daca te prindem pe-aici in afara 'programarii', bataitza! Eee, ce zici? Nu de alta, dar noi tot pe-aici bantuim, da' tu ai examu' de dat si ar fi pacat sa-l ratezi.

Andreea, ai facut ceva poze la Boys? Ia treci de povesteste...

Nefe, da' unu' mai putin mucios si mai putin imbracat n-ati gasit??

Teddy, cum e Alyssa, mai bine?

Gusta?

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, a mai scris Mickyyy la capitolul de mamici de martie-aprilie 2004, uitati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70441&whichpage=2
Este bine, si fetele la fel, doar ca n-are timp.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Gusta, pina sa postez eu tu ai si povestit... mey, da' cum sa dormi pe jos... incearca sa te menajezi si tu putin, ca in ritmul asta ajungi la balamuc si Maruta are nevoie de tine intreaga!!!

Loreen, io aveam impresia ca cus-cus este cu gris... asa-i la tzara.

&Ioana

Mergi la inceput

Gabitza, ma uitam la pozele lui Andrei, si am dat de aia cind are boticul manjit si ochii cat cepele, si in stanga era tipa de la Victoria's Secret, cu fundu' juicy... mortala alaturarea!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Meeeey , ia uitati ce zambilute am eu ! Urarea am vrut s-o postez ieri insa mesajul s-a pierdut pe apa Miercurii .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=6f81

Si aici e Zambilica mea cu zambilutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/detail?.dir=2075&.dnm=10e2re2.jpg&.src=ph

E cam nedormita Zambilica pt ca de cateva zile adoarme tarziu , dupa o harjoneala zdravana cu fratello .In rest e bine sanatoasa - ceea ce uram si voua !!!

mikka , Loreen - ala a venit din proprie initiativa , ca se plictisise netul de el .Era imbracat ca baba Dochia - plapuma ii lipsea . In rest barbat bine - lat in solduri si plin de muschi ca broasca de par .

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ce noapte de cosmar si pentru mine. Dar nu din cauza lui Thomas!

Tati s-a foit in pat ca un c.. intr-o caldare pana la ora 12. La 1.15 suna mobilul lui. Un personaj dadea bipuri dintr-o tara cu +3 in fata. A dat doua bipuri atunci si a mai dat 4 la ora 3.30 aprox.
Am crezut ca fac infarct de fiecare data cand suna telefonul. Ce aiurea. Raspunde si nimic, ca erau numai bipuri. Ca daca raspundea ii ziceam in 4 limbi straine sa se duca dracului.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput