Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare, evident iar nu imi merge netul si sunt prin vecini. am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna. sper ca diseara sa mearga si la noi netul. bb e ok si a fost cuminte azi noapte.
HEEEELLLPPP! sa nu radeti dar am o problema. cine are Libertattea deieri 8 martie sa imi zica si mie numerele de la 7 magic! ca imi sotu acasa si nu mi-am indeplinit misiunea lasata!
pleaseeeee
pupici

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, intrebai de vaccin. N-a facut nici un fel de reactie la Priorix.

Ma intrebati de Andrei daca merge pe piciorusele lui sau in 4 labutze. Cel mai rapid se deplaseaza in 4 labe, daca are distante mari de strabatut prefera asa. Daca are de ce sa se tina merge in picioare, pe linga fotolii, canapea, biblioteca, a incercat si pe linga perete. Daca nu are de ce sa se tina nu sta singur in picioare, nici macar tinut de mine de maini. Se ridica pe orice are cit de cit punct de sprijin, ar sta toata ziua asa. De aia apare in multe poze in pozitie verticala.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza!

ANA (Carolinah); DAVID MIHAI (mstroie) si SARA (Sufletzica) Sa cresteti mari si cuminti!

Elisor mama, pai vezi ca ai bagat cred, la inaltime greutatea de aceia ti-a dat 0... lasa datele ca iti fac eu!

NU am mai pus poze cu papica pentru ca nu am mai apucat! Cand tocmai m-am dezmeticit ca nu am facut poze, ia-le de unde nu-s... Ca s-a mancat si mama lui mucenicu', ieri si placinta cu visine... Asa ceva... am ratat! Si apoi mi-am dat seama ce si cum! Off!

Adela, cum mai stati cu febra?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

'Neatza!
Beatrice atata le-am combinat ca in sf. mi-a iesit, dar nu le zic ca se mai strica ceva p-aici , sa icep sa mai dau jos ceva ca pana una alta am pus 2 kg, asa ca trece-ma cu +2, firar ma-sa naibii de pofticioasa ce sunt
Olgutele multumim de vizionare. Incercam sa-mi aduc aminte cum se termina 'La medeleni' (cand v-am vazut numele la carte mi-a zburat gandul), dar cred ca n-am terminat cartea ca in afara de borcanul cu dulceata si de Monica nu-mi aminetsc mare lucru.
Monu bravo mai pt. noaptea linistita ce ti-a oferit-o Alexia.
Corni pune linkul cu vanatul pls ca am ramas restanta la vizionat.
Si mie imi place chatul, cu toate ca vad crucis, dar e un balamuc haios, care cu care.
Ce-s cu atatia bb bolnaviori pe metru patrat, nici eu nu prea cred in febra de la dinti.
Cornelia voi ce mai faceti?
OlgaM asa s-a nimerit sa avem nuante asemanatoare, pata de culoare ne-o dau bb.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

OlgaT pai la ora aia nu eram la culcare, ma intretineam cu Tina.
Tina poti pune o poza cu tricoul imprimat?
I-a veniti la raport mamicile cu puiuti bolnaviori, Andreeaatan numarase vreo 5 parca, sper ca s-a redus numarul sau ca sunt mai bine.

de la Bia pentru bolnaviori

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fete dragi!
Aseara nu am mai intrat ca am fost la petrecere pana la urma (nu ma deranja sa merg, dar nu sa mi se impuna acest lucuru, adica a fost o chestie de genul: mergem cu fetele de la birou, iar daca nu vii inseamna ca ne sfidezi si nu iti pasa de colectiv). Nu am stat mult (muzica a fost execrabila si la maxim, iar fum de tigara cat cuprinde), dar am plecat spre club dupa 10 si pana m-am intors + dus s-a facut 1 si la nani cu mine. Ana si-a facut de cap in lipsa mea, tati a reusit sa o culce abia la 11.30 cand era atat de obosita ca a picat in nas (si oricum, numai dupa 3 incercari esuate care s-au lasat cu urlete monstruoase). Cred si eu, ca cica facuse la ture de pat taras pe coate si in fund de-l ametise pe bietul om.
Vestea buna e ca de 8 Martie Ana a zis na-na si na-na-ni, trag eu speranta ca erau cu referire la mine. AM trait o senzatie super, adica mie mi se pareau ng-urile si che-urile pe care le scotea interesante, dar acum, cu atatea vocale parca suna altfel. Si ca orice inventie a repetat noul repertoriu la nesfarsit, in diverse combinatii, spre deliciul nostru.
In rest continuam actiunea intarcarea, aseara pe la 3.30 urla de foame si a supt la tzitzi bine merci, dar de dimineata iar urlete si a trebuit sa-i dau bibe. Pare ca s-a mai insanatosit si cu raceala ei, astfel incat aseara i-am facut baita si de dimineata nici nu am mai vidanjat-o. Cred ca mai asteptam o zi si de maine iesim si afara. Poate in felul asta revine la vechiul program de somn, desi mi-am cam pierdut speranta. Of, cum mi-a scapat mie situatia de sub control cu orele de culcare. Mi-am zis ca nu are ce sa se intample daca ii intarzii ora de culcare cu o ora acolo, sa o tin treaza pana la 9 sa apuc sa stau si eu cu ea si uite ca acum bate recordul si sta treaza pana spre miezul noptii.
In rest ma bucur ca azi e joi, mai e un pic si vine week-end-ul; diseara s-a anuntat o prietena in vizita, deci iar aleluia invatat. Nu-mi place sincer cum decurg lucrurile la capitolul asta si ma gandesc cu groaza ca in week-end iar nu o sa ma chef/timp si timpul trece, trece... Dar cu Domnul mergem inainte.
Va doresc asadar o zi buna si pofta buna la mucenici (noua ne-a facut la birou femeia care face curat si am balotat deja 2 portii). Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Neatza ! EEEE , cum v-ati distrat ? S-au dezbracat bine baietii ??

Ieri spre seara a venit un coleg la mine in birou - era racit cobza , infofolit cu palton , cu caciula - si a inceput sa execute un dans "exotic" . Tocmai isi dadea paltonul jos si ajunsese la faza cu cuierul pe post de bara - ba era gata sa-si dea si caciula - cand apare seefu' !!!! Norocul colegului ca l-a vazut pe geam si nu stia cum sa aseze cuierul mai repede la loc Bineinteles ca mi-am inghitit rasul si am bagat nasul in hartii .

Chris - eu am dat scris ca nu sunt de acord sa faca vaccinul - ca si pe mine ma pisau ba ca vine Sanepid-ul , ba ca s-a adunat gasca de vaccin si la data cutare trebuia sa ma prezint .
Eu am exemplu concret in familie de copil nenorocit din cauza de vaccin facut aiurea - asa ca am zis PAS !

Revin ca iar am balamuc !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTZI ANI ! ANA (Carolinah); DAVID MIHAI (mstroie) si SARA (Sufletzica) Sa cresteti mari, voinici si mumoshi mincav-ar mama !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Am pierdut mesajul.
Unde sunteti fetele de pe chat?
Am plecat la imbaierea Buflinei, apoi treaba, nu va mai stresez...deocamdata

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani ANA, DAVID MIHAI si SARA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici