Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
patriciaRO spune:
Nefertari, mai dar draguti locatarii, barbati... Frumos din partea lor... Asa ceva...
Am pus si eu o supa de pui acum la facut pentru noi din care am sa-i dau lui Alex. Nu-i mai fac separat ca oricum nu mananca ce-i pregatesc pentru el si e mai buna a noastra, asa ca m-am hotarat sa-i cam dau ce papam si noi, inclusiv ciorbe sau alte chestiuni... Atata fara carne de proc si grasime... Pai ce...Ia-uite acuma! Este si el pui mare...
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Bai copchilul asta al meu e tacanit rau...stau cu lingurita la oala sa-i culeg oarece productie sa o duc la laborator si nici pana la ora asta nu a facut kk...si cand nu trebuie face la prima ora si eventual si de cateva ori pe zi...
Am fost dupa Bianca la scoala si m-a traznit un somn de nu ma vad...abia astept sa-i dau copchilului sa manance si sa ma culc langa ea ca mor de somn...si nu am baut nici un pahar din cele 40...
Nefertari anuntul de la bloc este laudabil pentru intentie dar spunele mosilor de -acolo ca femeia e buna si la altceva inafara de prasila...auzi la ei "sporirea natiunii"
Zambilicile tale arata tare bine si cea din ghiveci dar si cealalta mica si cu par mult....si are niste creturi de mor...daca mai fac un copil o iesi cu creturi ca ale Freyei?!
Mikka cus-cusul turcesc are bobul mai maricel iar cel italian este maruntel si mai bun la gust...si in esenta lor sunt paste...
Gusta banuiam asta de cand ai spus aseara...am patit si eu cu Bianca asa ceva anul trecut si am ajuns cu ea la antivomitive injectabile si aproape de perfuzii pentru rehidratare...ai copii ai probleme...nu ai copii tot ai probleme ...asa ca data viitoare trage patutul Marutului langa patul tau si stai in pat nu pe jos ca doar nuesti negru pe plantatie...
Cuscra imi pare rau sa aud si de voi ca sunteti cu probleme...cica doar primii 4 si ultimii 16 dinti sunt cu probleme din totalul de 20...asa ca mai este putin de indurat pentru noi...
Mai am un mango si o sa-l pun la copt in casa...este rosu portocaliu,dar e tare beton...sa vad ce rahat iese din asta...
Gata ma duc sa hranesc plodalinele si sa ma culc ca pur si simplu imi pica-n gura ochii de somn...nu am patit asa ceva de foarte mult...
Pofta buna si ...somn usor
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Ciao fetele...multumim pentru gandurile bune
...
Alyssa e binisor, acum are 37.5 temperatura, fara medicamentatie.
azi noapte am fost la urgente ptr. ca nu mai puteam de griji, i-am dat a 2-a supozitoare si dupa vreo ora febra crestea in loc sa scada,iar ea saracuta rosie ca racu si pleostita rau. am incercat sa-i pun comprese dar nu sta, se zbate si plange iar tati nu m-a lasat sa-i mai pun. deci de la 11 la 2 noaptea la spital: au consultat-o si e totul ok, la fel si examenul de urina, a zis doctorul ca poate o sa-i apara ceva in urmatoarele zile...vreo raceala sau boala de copilarie. in rest au zis ca e un copil perfect, sanatoasa tun si foarte frumoasa
.
ajunsi acasa a baut laptic si a adormit, tot cu febra, eu am pus ceasul din jumate-n jumate de ora dar n-apuca sa sune ca eram treaza mai tot timpul, Alyssa se tot misca si mai plangea in somn...ii masuram temperatura si pe la 3 a crescut iar asa ca i-am dat alta doza...i-a scazut la normal spre 5 dimineata. am dormit cam 2 ore si sunt tampita de cap...abia ma misc.
sper sa-i treaca inainte sa mor de inima
.
de dimineata a mancat 200 ml de lapte si niste iaurt cu fructe, ma duc sa-i fac o supica poate mananca.
va pupam, multa sanatate si la ceilalti bolnaviori!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
mikka spune:
Loreen, acuma am inteles ca-s paste... mersi ca m-ai luminat.
Fetelor, am primit azi o poza care m-a lasat masca, fara cuvinte, nu mai comentez nimic. Am pus-o pe yahoo, sper sa descifrati si scrisul. Uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/karkotika/detail?.dir=545e&.dnm=602cre2.jpg&.src=ph
Hai ca nu stiu ce am azi, nu reusesc sa pun toate mesajele intr-unul singur.
&Ioana
corni spune:
In primul rand vreau sa urez bolnaviorilor multa sanatate, sa se face repede bine ca vine primavara si trebuie sa zburde pe afara.
Danelutza, ce mai face micutza, a mai avut reactii adverse de la Fe sau i l-ai intrerupt?
Gusta,eu nu am citit sau am sarit mesajul dar nu am inteles exact ce probleme ai cu Marutza de a vomat ,ii transmit multa sanatate.
Elisor, CrisDun am vazut a doua transa de poze, chiar ca v-ati nimerit cu geci asemanatoare,nu degeaba facem parte dintr-o gasca![]()
Mikka, ma bucur ptr. rezultate , si la noi tot intr-o luna si-a revenit pozitia talpitzelor.
Elisor, Gabitza a fost mai rapida decat mine cu pozele cu vanatul,este a 2 a cea cu sos in ordine de la dreapta -stanga caprioara in sos de mure,urs,mistretz. Eu am gustat prima data din caprioara si era carnea foarte frageda dar avea gust de miel sau oaie si mie cum nu-mi plac carnurile aste nu am mai continuat cu toate ca eram curioasa sa le gust si pe celelalte.Deci ,la 8 martie a fost frumos, atmosfera frumoasa, scartzaia unul cu vioara sa zicem frumusel dar am stat doar 2,5 ore mai mult nu mi-a dat voie Timeea ca trebuia sa pape si mi s-a parut ca a trecut foarte repede, asi mai fi stat . Tatal patronului care are vreo 80 de ani a fost foarte dragutz si ne-a platit toata masa. Am pus cateva poze de la petrecere si cu noi nu numai cu mancarea
8 Martie
A, si vestea buna care mi-a dat-o contabila este ca in cateva zile imi voi primi salariul bonus ptr. nastere ptr. care am insistat si in urma discutziei cu avocata firmei , aceasta a spus ca eu am dreptate si sa-mi faca plata, deci lupata castigata. Ar trebui sa impart cu voi banii ptr. ca altfel nici nu-mi trecea prin cap sa-l solicit. Dau de baut cand ii vad in cont,are acceptul avocatei insa mai trebuie putzin studiata partea cu inregistrarea contabile,tot e bine![]()
Loreen, Mygirl vad ca voi ati sarbatorit ziua mamei , tot mai frumos e cu copiii sa stiti![]()
Loreen,sa-i treaca bubitzele Deliei cat mai repede. Si in afara de banuiala cu pisica doctorul nu a mai asociat cu nimic alergia asta, nu ti-a mai dat alte explicatii,variante?
Danelutza spune:
Mikka vin, vin, ca tare as minca un mucenic.

Nefertari frumos mesajul vecinilor, dar zambilutza cu bebitza e si mai si, uite pentru purtatoarea zambilutzei 

, a mea baga florile in gura, vroia sa le rumege.
Tdi sanatate multa Alyssei 
Corni ii dau in continuare fier, am vazut ca nu a mai vomitat. E drept ca e mai molesita, cam plingacioasa ziua si fuge de linguritza, stringe guritza si nu vrea deloc, trebuie sa i le dau fortzat, chiar daca i le amestec cu suc de portocale, nu vrea sa deschida gura si pace.
Asta noapte m-a trezit pe la unu, apoi pe la unu jumatate, dupa care a adormit, m-am trezit eu speriata pe la 6.30 si m-am dus sa vad ce face, dormea bine, s-a trezit pe la 7.
Oare de la medicamentele astea, doarme mai mult, ca inainte dormea vreo jumate sau o ora, acum doarme si cite trei ore, bineintzeles in trei reprize.
Dar nu-mi place ca a devenit plingacioasa, nici in tarcul cu jucarii nu vrea sa mai stea, o mai las citeodata sa miriie, dar e nervoasa.
Loreen frumos atzi mai sarbatorit ziua femeii. Vroiam sa te intreb: ai mincat inghetzata si pentru noi sau nu ? 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mikka spune:
Corni, nu eu eram cu talpile... nu mai stiu cine, si nici nu am putere sa mai citesc din urma, ca m-a lovit si pe mine soooomnul, ca atunci cind eram gravida.
Am primit o comanda de mucenici de la socra-miu (si ii fac, ca mi-e drag), de-aia moldovenesti, la cuptor. Barbata-miu vroia din-aia cu zeama, dar nu am gasit, norocul meu. Si fac eu aluatul, il pun la crescut, cind apare o cunostinta cu un borcan cu mucenici gata facuti, si cu o punga cu de-aia uscati, ca sa-i fac si eu 

... De ce? Cu ce am gresit... daca tot mi-a adus gata facuti, de ce sa mai fac si eu inca un rand... Buh, na, acuma ma duc sa-i prepar, ca vine printu' acasa si pofteste de-astia facuti de nevasta lui, ca-s cei mai buni
.
&Ioana
mygirl spune:
salutare fetelor!
Loreen, cred ca de la "petrecerea" de ieri ni setrage, ne-or fi pus aia de ma Mc ceva
in suc, ca si eu am fost zombi azi. Si am cazut lata langa Alex la somnul de dupa-amiaza.
Corbi, foarte eleganta si draguta ai fost.."La protap" v-ati petrecut? Sa stii ca a fost frumos cu copiii dupa noi, dar ravnesc totusi dupa o iesire doar cu fetele, macar la o cafea.
Mikka, nu se vede poza, cred ca n-ai dat share la album.
Nefertari, super tare anuntul de la avizierul blocului, iar zambilutele dragutze foc, mai ales cea cu par lung si ochi frumosi
Sanatate multa puiutilor bolnaviori
!
Acum s-a trezit si Alex si o taiem un pic afara, cat mai e soarele prietenos cu noi. Sa ma si laud ca azi e baba mea![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
elisor spune:
Tedyy nici la 7 ani nu-ti va sta copilul la impachetari ca nu-s placute dar sunt extrem de utile. Tati al Alyssiei, ca orice barbat, e fricos la orice inseamna tratament, dar tu tre' sa fii tare pe pozitie ca esti mama si stii mai bine ce tre' sa-i faci puiului. Crede-ma ca si eu eram impotriva acestei metode, pana am ajuns la spital si dr. mi-a recomandat impachetari. Nu te supara pe mine ca insist
. Bine ca Alyssia e spre bine, poate recuperezi ceva somn la noapte.
Androix nu anul trecut ai avut santier, sept.-dec.05 eram cu voi aici, uitai? e vorba de 2004, hai c-am inteles. Nasol cu mucegaiul asta, eu am termopane la toata casa, dar fara mucegai, tre' sa m-astept?!
Loreen mersi de reteta, credeam ca cusucusul e un fel de orez, e drept ca n-am gatit niciodata, merge si la oameni mari, nu? Si mie imi place gama divella, dar mai ales sosurile Cirio 
N-ai aflat de la ce-a facut Delia alergia asta, ca daca ti-a dat claritine clar, e alergie. Delia manifesta vreun disconfort?
Gusta tre' sa ai grija si de tine ca daca tu esti varza nici pe Mara nu o poti ajuta. E bine ca stiti de ce a avut starea asta cu voma, va doresc la amandoua insanatosire urgenta.
Ioana felicitari vorbaretei!
Mikka merci frumos, dar nu Gustei vroiam sa-i trimit pachet, probabil am vorbit tampenii, ma gandeam ca daca te intalnesti cu Gusta atunci esti mai aproape si de ai mei pt. un pachetel pt. mine. Scuza-ma te rog ca te-am ametit cu pachete, intalniri...
Gabi, Corni mersi de poze, mi-e foame si pofta...
Va las ca iar am razboi, asa m-am saturat...
Eli + Bianca si Andreas