IN BANAT LA NOI ACASA (4)
Raspunsuri - Pagina 7
viorela hoff spune:
acum am vazut, Angy, daca nu mai aveti hartiile, incearca sa scoti duplicate, ca doar mai sti de unde ai cumparat materialele, nu?
imi pare rau ca aveti probleme de genu asta, sper sa rezolvati pozitiv.
Vio
Tina catelus de catifea
angy11 spune:
Vio,cu hartiile stam bine zic eu,acum depinde de ce hotarasc astia,nu ma mai stresezpt. asta,acum ma stresez ca am maine recital si corepetitorul imi strica munca de luni de zile,nu stiu cum o sa iasa,cred ca scot cateva piese din program.
Sunt asa de obosita,de cand eram eleva pierdeam sistematic primaverile ca aveam Olimpiada,inainte ca eleva,iar acum ca profa.Imi doresc sa am timp sa ma duc la piata sau supermarket sa cumpar pt. mama un trandafir care sa-l planteze,acum isi mai doreste pomi fructiferi,nu am cand sa merg,stau zi lumina la scoala ca prosta,apoi ma aleg cu cateva aplauze,eventual cu niste barfe ca sa fie plin portolilul.
Toria,Valenka,Deya,Yasmine,toata lumea pe unde sunteti?
Himmelsduft spune:
Vio, nu-i bai daca nu ai poze cu apusul pe comp, ma bucur si de restul.
Angy, success la recital, sint sigura ca o sa iasa bine.
Chiar si eu ma intrebam unde sint restul fetelor, sa ne fi uitat oare?
Ingerash, sa scrii pe unde ai fost si cum te-ai distrat, ca is curioasa.
la toate,
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
A venit in sfarsit primavara si la noi, iar eu sunt tot cu virushi, racita cobza (ce-i drept, nici nu iau nici un fel de medicamente, astept sa treaca de la sine:).
Va doresc un week-end fain, mai vb
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Haideti fetelor ca a trecut weekend-ul asta, astept sa povestiti cum v-ati distrat, ca eu am stat in casa, sa scap de virushi
angy11 spune:
Am avut aseara recitalul a iesit bine,copiii au cantat bine,chiar foarte bine,azi am lenevit toata ziua,deh ca sa ma refac.
Flavia inca n-ai scpat de virusi?
La noi a fost tare frumos astazi,cald,soare.
Oare sa pun hainele de iarna deoparte?
Va urez o spatamana placut,pe mine ma asteapta una obositoare in WE viitor plec la Deva la Olimpiada,suntem pe ultima suta de metrii.
Pussy la toate!
viorela hoff spune:
nu puneti hainele de iarna deoparte fetelor ca vine luna nebunilor (aprilie)!
cel mai sigur e in mai, asa se spune si in batrani!
maine am test, sa-mi tineti pumnii, sa vad cum ma descuruc cu prop. relative, verbe, diateza pasiva etc. teoretic le stiu, dar practic e mai greu!
va doresc o saptamana usoara!!!
Vio
Tina catelus de catifea
angy11 spune:
Vio succes la test iti tinem pumnii cu siguranta,te descurci,o sa fie bine!
Apoi sa ne povestesti cum a fost.
impreuna spune:
Vio succes la test, si tie Angy la olimpiada, sa va intoarceti cu cele mai bune rezultate
Nu, inca n-am scapat de virushi, aveti dreptate ca inca mai trebuie sa tinem la indemana hainele de iarna, am zis ca nici nu mai imi fac curatenie in dulap pana nu le schimb cu cele de vara ca nu mai am nici un chef