IN BANAT LA NOI ACASA (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna,fetelor!
Pregatirile merg dar sunt obositoare,nu mai rezist,pe copii i-a lovit astenia....
Ai mei copii sunt si ei loviti de astenie,nu raspund nicicum,mai ales Daniel e varza,am niste probleme care au aparut din senin,nu stiu cum se vor rezolva,o sa va pove cand stiu ceva concret,deocamdat nu am ce sa spun,ca sunt doar presupuneri,cum se vor materializa,mai vedem saptamana viitoare,va spun doar atat,stam intr-un apartament de servici,primit de sotul meu,si care urma sa-l cumparam in baza legii nu stiu cat,de la firma,acum au fost evaluatorii si mi-au bifat termopane,puse de noi,bai,facute de la A-Z de noi,ca fiind ale firmei,ce sa zic,plutesc in deriva,asta in afara treburilor zilnice care le stiti,pe deasupra trebuie sa mai si fiu tare,ca copiii,habar n-au,sotul se bazeaza pe mine....
Hai ca m-am plans destul.
Vio,ti-am vazut fotografiile,foarte faine,ma tot ispititi cu aparatul foto,de-as avea timp...
Ingerash,pastreza-ti disponibilitatea,pentru noii colegi,clasa XII e tare ingrata,nu mai sti cine ti-e prieten,cine nu,viata de student e altfel si e pacat sa n-o traiesti la maxim,sigur ca veti ramane prieteni,nu va dati seama acum,dar la intalnirea de 10 ani o sa realizati ca nimic nu s-a schimbat,sunteti legati de ceva,sunteti o trupa,o clasa si nimeni nu poate sa schimbe asta,dar toate se vad mai incolo.
Himmelsduft si eu sunt curioasa de chestia cu florile.
Flavia, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Au trecut ceva zile bune de cind nu am mai apucat sa intru pe net. Va multumesc cu intirziere pentru urarile de ziua mea.

Acum din fericire studentii nu mi-au venit la ore, cu ploaia asta au preferat sa stea acasa. Bravo lor! Mai pot rasufla si eu un pic.

Am vazut fetelor ca ati fost bolnavioare. Sper ca acum sunteti toate bine

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Dia codat, bine ai revenit, ma gandeam ca ai uitat de noi daca ai stress cu acomodarea in Timisoara.
Vio am vazut pozele si sint f frumoase. Tina e ca Leo dupa mancare.
Angy, capul sus si nu va lasati asa usor. Nu aveti facturi sa demonstrati ca voi ati platit lucrurile, sau macar ceva acte cum ati primit apartamentul? Luptati ptr asta ca sint munca si banii vostrii investiti in apartament. Noi iti facem galerie, ca reusiti si asta, doar e dreptul vostru!!!
Impreuna, insanatosire grabnica, stai in pat si lasa-te ingrijita de sot (eu asa fac).
Ingerash, prietenii vin si se duc, aici este o vorba: Aus den Augen, aus den Sinn (ceva de genul la noi ochii care nu se vad se uita). O sa iti faci multi prieteni in viata, in scoala, la faculta, la lucru dar ai sa vezi ca numai cu prietenii adevarati vei pastra contactul. Eu in Timisoara nu mai am decit o singura prietena buna, restul sint la categoria cunostinte. Iar distanta face la mine asta si mai rau, cu toate ca acum exista internet si tel mobil, asa ca nu ar fi greu, dar fiecare cu viata lui si viata merge mai departe. Bucura-te de timpul petrecut cu fiecare si o sa iti amintesti cu placere de asta. Si aici in afara de nasa mea (profa) si prietena mea cea mai buna, nu mai am legatura cu colegii din liceu. In trupa de la lucru ma inteleg cu toti bine, dar cel mai bine cu colegele mele din poza. Peste tot dai de oameni care iti sint f simpatici, simpatici si mai putin simpatici, sigur dai in faculta peste unii care iti pot deveni prieteni adevarati. Speranta moare ultima.
Ingerash si Angy, lucrez intr-un birou (cancelarie) de impozite si contabilitati, iar flori avem in birou, afara pe terasa unde iesim cind e soare si vara, apoi la mine acasa. Sefii nostrii tin f mult ca noi sa avem fiecare pe birou cite un ghiveci cu flori (eu am o zambila), sint f atenti cu noi. Nu ca nu mi-ar fi placut sa lucrez ca gradinar, dar asta fac in timpul liber la mine in gradina. In albumul nostru e o poze cu 2 dintre colegele mele, sintem un trupa tanara, doar eu si inca 2 colege sintem casatorite, restul sint la 22-25 de ani, iar ucenicul are 19,1/2 (singurul baiat in trupa, in afara de unul din sefi).
Na fetelor, inchei pe azi. O seara placuta va doresc si relaxanta,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi de urari, inca mai am virushi da sper sa scap de ei.

inherash prietenii adevarati pe care ti i-ai facut in licru iti vor ramane prieteni si pe mai departe, iti spune baba:) Plus ca iti vei face multi altii printre colegii de facultate.
Mie perioada de studentie mi-a placut mai mult decat cea de liceu, desi ambele au fost super.
Of, ca iar ma apuca nostalgia:)

angy tinem pumnii sa rezolvati cumva cu apartamentul, daca nu aveti facturi poate puteti dovedi cu martori ca i-ati adus imbunatatiri, ar fi pacat sa mai platiti o data ce ati investit.

Dia tu esti singura acum in Tm? Ce iti fac fetele?

Himmelsduft fain ca ai echipa tanara si de gasca, mai ales ca la servici petreci o gramada de timp, conteaza f mult. Dc mie mi-e dor de servici, e doar din cauza colegilor

Va doresc o noapte buna si sa vina mai repede primavara

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Buna seara.
Multumesc de incurajari.
Facturi avem pt. fiecare lucrusor,ca doar eram constienti ca locuim in apart. de servici.
Nu avem pe manopere,ca ne-ar fi costat prea mult sa lucram cu firme,dar asta nu e mare lucru.
Era intoarsa pe dos,ca e aiurea sa-ti treaca acolo aerul conditionat,internet,cablu,astea sunt chestii chiar personale.
ideea e ca evaluatorii astia aveau in cap sa faca totul varza,insa directorul de la sot de la servici a aflat toate astea si a luat masuri.
Acum sunt ceva mai optimista,sper ca se v-a rezolva cu bine,ca de 5 ani asteptam sa-l cumparam.
Himmelsduft esti tare!Nu ma refeream la gradinar,am o prietena care a facut horticultura si tare o mai invidiez cand vad ce plante faine de apartament are si ce bine ii merg.
Flavia,de Cluj e firma de evaluatori.
Dia,sper sa ne vedem,sa scap un pic de nebunia asta,sambata cand e intalnirea eu am Recital.
pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele,
ingerash, sotul meu face pozele, il pasioneaza mai ales apusurile de soare, cred ca avem zeci.
angy, ce probleme ai si tu draga, in ce zona e apart.?
e cam tarziu, am intrat s ava zic noapte buna, am mai pus poze din "gradina noastra".
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by viorela hoff

hallo fetele,
ingerash, sotul meu face pozele, il pasioneaza mai ales apusurile de soare, cred ca avem zeci.
angy, ce probleme ai si tu draga, in ce zona e apart.?
e cam tarziu, am intrat s ava zic noapte buna, am mai pus poze din "gradina noastra".
Vio

Tina catelus de catifea

Vio e in Soarelui,in dreapta spitalului judeteam e un magazin Billa,apartamentul e in spatele magazinului Billa.
Mie imi place zona,sunt destul de aprapoe de scoala,fac 8 minute cu masina pana la gradinita lui Angy care e pe langa Prefectura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buna...noaptea

multumesc pt. toate sfaturile si vorbele voastre, si eu ma consolez gandindu-ma ca cei care vor sa imi fie alaturi, imi vor fi alaturi mereu! dar ma gandesc totusi ca am relatii asa bune cu multi acum, iar peste 5 ani, abia daca ne vom saluta, din lipsa de timp si etc.... in fine, nu vreau sa ma intristez, keep smilin' !!!!

Angy, bafta sa rezolvi cu apartamentul, sa vezi ce bine va fi in siguranta casei tale!

Himmelsduft, asa mi-ar placea si mie, ca atunci cand voi lucra, sa existe o atmosfera vesela intre colegi, sa nu fie invidie si alte cele...

Impreuna, la noi s-a stricat timpul, a fost un frig azi :(

Dia, cred ca studentii au fost si mai fericiti cu ploaia asta :)

Viorela, abia astept sa vad restul de poze, acum din pacate chiar nu am timp :(

va pup pe toate si va mai scriu duminica seara (daca nu o sa fiu varza ca in we ma petrec )

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Vio am vazut pozele, super frumoase, mersi de floare. Iar “orchideea” din Ro e o dulceata. Astept si unele cu apus de soare (mare FAN).
Angy, lasati ca trece si asta, bine ca macar directorul a luat masuri, e nasol sa aveti nervi din cauza asta, dar gandeste-te ca sint alte lucruri mai importante in viata (asta ca sa nu te stresezi).
Impreuna, cum te simti, mai sint virusii la tine, ia alunga-i, sau sa suflu eu tare sa zboare mai la est?
Ingerash, distreaza-te cit esti tanara, ca odata cu inceputul lucrului nu mai poti chefui nopti la rand. Acum dupa o zi de lucru mi se inchid ochii deja la ora 10. Distractie placuta si asteptam sa scrii unde ati fost.
La noi e o zi splendida, cu soare si 11°C.
Un Weekend placut si relaxant va doresc,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Hallo Angy, cunosc zona, am 2 colegi care locuiesc acolo, sunt blocuri noi si frumoase. mama locuieste in blocurile de la stadion, asa ca oricum treceam des pe acolo si vara in special la bazele strand, acuma nu stiu ce s-o mai fi intamplat cu ele.
eu sunt convinsa ca neregulile alea ce le-au scris acolo vor disparea, pt. ca e strigator la cer. sper ca aveti acte, chitante, pt. imbunatatirile aduse?
Himmel, pe comp. nu prea avem poze cu apus, acelea sunt facute cu aparat de "clasa", nu computerizate, cica sunt mai "artistice". trebuie sa ma uit poate gasesc si aici vreunul.
in orice caz, sotul a prins 2 faze f. interesante in Timisoara, merita sa le pun pe com.
Ingerash, ce mai faci, tot in roz? acum de cand te-am "vizualizat" parca imi esti si mai draga.
eu am fost toata saptamana intr-o depresie crunta, chiar acum insa m-a sunat o prietena din England, am vorbit cam 2 ore si mi-a ridicat moralul.
in final ne-am promis solemn sa ne intalnim la vara la Timisoara. inchipuiti-va ca nu ne-am vazut de 10 ani!!!
va pup fetele si va doresc un weekend cat mai placut!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput