IN BANAT LA NOI ACASA (4)
Raspunsuri - Pagina 5
angy11 spune:
O saptamana frumoasa va doresc la toate si sa ne auzim ci vesti bune!
Ingerash ma bucur ca te-ai facut bine!
Va pup pe toate!
impreuna spune:
Alo, alo, am vazut un cal ... alb si frumos:) Nush cum de l-am "ratat" pana acum:)
Cum ati petrecut wk fetelor? Cu parere de rau va anuntz ca maine incepe o noua saptamana...
La noi a fost ok, ne-am dustrat, desi m-am saturat sa tot astept vremea frumoasa care nu vrea sa vina, m-am hotarat sa nu mai depind de ea:)
Pupici cu lipici,
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
Ingerash, ma bucur ca te simti bine. Cum sa nu ma gandesc la tine, ca doar tu si mama iubiti ingerasii. Inainte de craciun cind aici e Christkindlmarkt si toate magazinele sint pline cu articole de craciun, a venti mama in vizita iar in magazine si-a cumparat 3 figurine ingerasi superbe, asta dupa ce sa uitat la toti vreo 15 minute. Ca sa nu zic ce am primit eu de la cumnata-mea de craciun, 2 capuri de ingerasi (baiat si fata), i-as da la mama ca tare s-ar bucura, dar nu vreau sa o supar de cumnata-mea. Peste citiva ani, ii cadorisesc mamei in speranta ca cumnata-mea a uitat de ei. Cum a fost azi la scoala?
Am mai pus 2 poze in albumul nostru, una cu mine si Leo, cealalta cu mine si pisica ce bantuie prin pensiune.
Restul fetelor ce faceti? Dia, Viorela, Valenka, Toria? Sper ca sinteti bine si sanatoase.
La noi vine primavara, am avut azi 9° C, in pauza de pranz am stat cu colegele pe banca afara la taclale, super fain.
O saptamana usoara va doresc,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
ceau fetelor, cam tarziu...
Himmelsduft, vroiam sa iti zic de decoratii si am uitat (n-as fi eu daca n-as uita :) ) Sunt super!!!!!! mai ales aia cu lumanarea rosie , daca am timp o sa fac si eu ceva cu iepurasi pt. Paste, numai timp sa fie ca in ultima vreme cam . Eu sunt obsedata de ingerasi, am si in portofel unul care imi aduce noroc si am si atarnati pe pereti
Angy, cum e cu olimpiada?
Impreuna, a venit primavara de vreo 2 ore si ceva
Va pup pe absolut toate si astept sa mai scrieti
p.s. pumnii stransi pt. mine ca am o lucrare super grea maine plz!!!!!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
ce liniste pe aici:)
intr-adevar a venit primavara pt 2 zile, la mine a disparut iar:)
ingerash cum a fost lucrarea?
viorela hoff spune:
hallo fetelor, cum o mai duceti ca eu am fost bolnava zilele astea.
acum sunt bine, aseara m-am plimnbat prin oras cu catelusa, era asa un aer cald, dar orasul era pustiu, camd pe la 8 seara! mi s-a facut dor de timisoara si ma gandeam ca prin centru la ora asta, precis ca este lume care se plimba, batranii care stau pe bancile din jurul statuii lupoaicei, pasarile care ciripesc ca nebunele in pomi dand zvon de primavara, porumbeii grasi si ganguritori de la Opera....mi-am imaginat tot drumul din centru pana acasa in Iosefin, peste poduri, cu tramvaiele zanganind, Maria cu buchetele de flori la picioare, bv. Tineretii cu cladirile vechi, piata si precis la ora aia maturau de zor in nori de praf, cativa batrani ramasi cu flori de vanzare...si apoi strada mea draga, toata inverzita si inmugurita, mi s-a facut tare, tare dor.
am pus si eu niste poze in album, doar cateva, data trecuta cand am incercat pierdusem legatura.
va pup si va doresc sa va bucurati de primavara!
Vio
Tina catelus de catifea
ingerash spune:
Hello fetelor!
ce putina activitate pe aici
In Timisoara se pare ca vine primavara, eu tot sper , azi au fost 15 grade ceea ce e promitator de-a dreptul
Impreuna, m-am descurcat la lucrare, sper sa iau 9 ca profa mea e cam sadica si plina de capcane (oricum am 9 si 10 la ea, nah ca m-am si laudat )
azi sunt bine dispusa desi nu stiu de ce :))))))))
Viorela, si eu cand ma gandesc la Timisoara, ma gandesc la centru, piata unirii, cladirile vechi, praful, galagia, catedrala, librariile (deh, fiecare cu ce il doare )
In weekend merg la sat la o prietena, abia astept, tot timpul am parte numai de peripetii acolo!
Va pup pe toate si va invit sa mai scrieti
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Ieri la mine a fost ziua incarcata, asa ca nu am scris.
Ingerash, m-am gandit la tine, nu fii tu stresata ca iei 10.
La noi vremea a fost azi nasoala, dupa ce 3 zile au fost intre 5-10°C si soare, acum iar a coborat temperatura si a plouat apoi mai a si fost intunecat pe afara. Noroc ca si acasa si la lucru vad flori, ca altfel....
Angy, cum merge pregatirea?
Vio, bine ca esti mai bine, multa sanatate.
Va pup pe toate si astept sa mai scrieti barem 2 randuri,
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
viorela am vazut pozele, sunteti draguti, e simpatic si cainele cum se intinde la mancare
ingerash stiam eu ca iei nota mare Mai ai putin si scapi de licru :) Te bucuri sau iti pare rau?
Pupici fete, ca eu am virusi si stau in pat
ingerash spune:
hello
Am revenit, asta e a doua oara azi cand scriu, in ultima vreme scriu numai la subiectul asta, la adolescenti si la arte.
Impreuna, imi pare rau pe de-o parte, pt. ca nu o sa imi mai vad in fiecare zi cei mai apropiati prieteni si ma doare sufletul cand ma gandesc ccc ca s-ar putea sa ne indepartam
Pe de alta parte, ma bucur, scap de mate , cunosc persoane noi, incep o noua etapa din viata, scap de unele persoane care sunt foarte rautacioase cu mine, etc. Am sentimente amestecate in legatura cu terminarea liceului, am zile cand sunt up si zile cand sunt down....sper sa fie intru cu bine la facultate si apoi incep sa sper sa am colegi faini
Viorela, am vazut si eu pozele, sunt tare faine, esti cumva pasionata de fotografie?
Himmelsduft, cu ce te ocupi? zici ca vezi flori la lucru
Noapte buna, va pup!