IN BANAT LA NOI ACASA (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Himmelsduft spune:
Dia, cu intarziere , sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi.
Impreuna, am uitat sa scriu ca dau ture si prin padure si vin cu crengi, frunze etc, tot ce pot folosi ptr decoratiuni. Am mai facut si coronite ptr usa de afara.
Restul ce mai faceti?
Un Weekend placut va doresc,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
.salut fetelor!
Scuze de absente dar sunt bolnava, ma simt foarte rau, am febra si simt ca o sa imi explodeze capul din secunda in secunda. Azi nu am fost nici macar la scoala, numai pana la sensiblu dupa pastile si acum tot nashpa ma simt . abia astept sa imi treaca, nu pot sa dorm, nu am pofta de mancare, nu sunt eu .
Imi pare rau ca nu scriu mai mult dar imi fug si ochii pe ecranul de la comp.
Va pup si sa aveti un weekend placut si multa sanatate :)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
scuze , tot timpul uit ce e cel mai important, La multi ani, Dia! sa fii fericita si sa ia tot ceea ce doresti alaturi de familia ta.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Himmelsduft spune:
Saracuta de tine [Ingerash], insanatosire grabnica, ma gandesc la tine. Stai in pat linistita si nu te stresa ca nu iti da Angy note mici ca nu scrii .
Cite un la restul,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Wow,am ajuns sperietoare :)
Eu nu dau note proaste,sau foarte bune sau foarte proaste.
Ingerash,multa sanatate!
Himmelsduft,am vazut si eu decoratiunile sunt foarte faine,ai rabdare nu gluma,si mie imi plac chestiile astea,dar de cand au aparut copiii,abia am timp in WE sa-mi pun casa la punct.
Toria,pe unde esti?Filarmonica din Timisoara pleaca saptamana viitoare la Innsbruch,am scris bine?
Eu de saptamana viitoare intru in "cantonament"cu pregatirile pt. Olimpiada.Asa ca daca postez mai putin sa nu ma faultati voi cu note proaste.
Va pup,va urez WE placut!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
azi trag chiulul, l-am trimis pe sot la Leo, ca primeste Leo potcoave noi si nu ii pot tine piciorul sus, ca isi lasa toata greutatea pe piciorul care l-as tine eu.
Angy, lasa ca nu esti sperietoare, facem si noi glume, mobilizam asa mai bine fetele. Intradevar am rabdare si nu ma las pina nu imi plac f mult, altfel le desfac. Angy, Innsbruck se scrie, asta numai sa stii, ci nu sa te corectez. Success la pregatirile ptr olimpiada.
Ingerash, cum te simti, sper ca mai bine. Daca nu mergi la vreun medic si nu incerca sa te tratezi de una singura.
Restul fetelor pe unde umblati?
Salutari,
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
ingerash sa te faci sanatoasa repede, lasa virusii sa plece la altcineva:)
Angy bafta la pregatiri si la olimpiade.
Himmelsduft Leo e calul? Chiar aveti cal? Daca e asa, nu pot spune decat . Visul meu e sa stau undeva la tara (musai sa fie la munte) si sa am cal
Va doresc un wk fain, cu mult soare si caldura, ca eu m-am saturat sa le tot astept:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Impreuna, Leo e calul nostru. Il poti vedea in albumul cu calut. E un schmecher de numai si pofticios. Sotul mi-a zis azi ca a fost cuminte, culmea, ca daca as fi fost si eu de fata, ar fi facut pe nebunul. Si-a primit papucii, acum vreo 2 luni nu mai avem treaba cu incaltarile.
la fete si sa va distrait in WE,
Himmelsduft
calut
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca sinteti bine toate. La noi e soare si am fost la plimbare, a fost super fain sa simti razele de soare, cu toate ca a fost putin frig. Vine primavara...
Ingerash, cum te mai simti?
O duminica placuta va doresc,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
Buna fetelor!
Eu m-am facut bine in sfarsit ca ma saturasem de stat in pat, aseara am iesit si m-am plimbat putin si maine la scoala ca altfel nu se poate.
Himmelsduft, mersi mult pt. prezentare, m-am bucurat super mult cand am vazut-o , ma bucur ca te-ai gandit si la mine :)
Angy, Impreuna, cate un ca m-ati sustinut :)
fetelor, unde sunteti? va pup dulce pe toate si ma duc sa rasfoiesc si eu o carte.