IN BANAT LA NOI ACASA (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

ieri n-am intrat pe net, ca am fost la plimbare, apoi la . Ne-am distrat fain, pacat ca a trecut asa repede timpul.
Astazi am venit mai repede de la lucru, am mers la coafor si mi-a taiat din par, dar tot lung inca e. Arata bine, iar sotul a observat imediat schimbarea. La noi e soare si 20°C, daca maine nu ploua ma apuc cind vin de la lucru de lucrul in gradina.
Vio, cum a fost testul?
Impreuna, inca nu ai scapat de virusi? Stai in pat si bea multe ceaiuri. Am vrut si eu sa ma bag la clubul optimistelor, am vazut ca esti si tu acolo si nu m-am bagat, ca m-am gandit poate zici ca ma tin scai dupa tine. Multa sanatate iti doresc.
Ingerash, cum a fost distractia?
Angy, lasa ca iti tinem pumnii la olimpiada, deci nu te stresa ca iasa tot ok.
va pup dulce pe toate si sa aveti o zi frumoasa la maxim!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ceau fetelor, ce faceti?
eu m-am intors ieir seara dar am fost rupta asa ca m-am culcat destul de repede, iar azi imi era un somn la scoala de imi era frica sa nu cumva sa adorm cu capul pe banca , la sat a fost super fain, o sa pun niste poze ca sa vedeti unde am fost, m-am distrat super, am umblat, am fost la dicoteca care era varza, o camera cu pereti decojiti si cu niste chestii din-alea de lumini , iar gara era o ruina pe bune iar trenul a fost plin asa ca am stat 2 ore in picioare pana in Timisoara , oricum au fost aventuri si abia astept sa scap de bac si sa merg iar pe acolo.
voi ce ati mai facut? Va pup pe toate si merg sa pun pozele :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Flavia, dupa ce gripa isi face damblaua de 2 saptamani, atunci poti sa spui ca ai scapat. cel putin atat a durat la noi. bea cat de multe ceaiuri poti si mai ales de tei si musetel!sa iti treaca rpd!
eu la curs nu am fost perfecta, dar am facut bine cam 90%,acuma sunt ca un scolar, trebuie sa invat o poezie pt. maine si nu prea am rabdare!
Ingerash, pe unde zbori?
fetelor am mai pus niste poze haioase zic eu, in album.
va pup si somn placut, la noapte si maine va ploua mult la noi!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele, eu iar am stat acasa azi, mi s-a intors raceala intreit, nu stiu ce naiba de gripa mai e si asta, vad ca si sotul meu tot fara voce este.
am fost la doc. am primit cateva antibiotice, dar m-am hotarat ca maine sa merg la scoala fie ce o fi, urasc sa stau acasa....iar ma apuca depresiile si nu suport.
va pup, sper ca macar voi sunteti mai bine!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

salut fetelor, ce faceti? eu am scapat usor azi cu scoala, mai putin si vin simularile , sa speram ca o sa fie tot bine....
Azi a fost o zi superba si am facut o gramada de poze, maine m,a duc sa ma plimb prin centru ... abia astept..

Viorela, imedita ce ai intrat tu ieri si ai pus pozele am intrat si eu sa le pun pe ale mele de la sat si le-am vazut inainte sa anunti tu. Chiar vroiam sa iti zic pe masura ce le vedeam ca sunt superbe orhideele. Dar cand am vazut-o pe Tina wowwwwwwww!!!!!!! e atata de dulce cu privirea aia, m-am topit...

Celelalte fete? pe unde sunteti? profitati de vremea frumoasa?

&

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

mi-am schimbat titulatura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Buna seara la toate!

saracutele de voi cu raceala asta, va doresc insanatosire grabnica (Viorela si la sotul tau Gute Besserung!!). Sper sa nu ma prinda si pe mine ca la noi azi toata ziua a , si iar avem inundatii, dar nu direct la noi, cu toate ca stam la dunare, dar noroc ca am primit un zid nou la dunare. Eu sint f bine dispusa chiar daca afara e vremea urata. La lucru e intotdeauna super cu colegele, chiar daca citeodata e stress pur si imi vine la cite unu sa .
Viorela, ce scoala faci?
Ingerash, super titulatura!
O sa ma uit si eu la pozele voastre.
Cite un la fiecare si somn usor,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragelor, luati cate o sa va inviorati:)

Mersi de urari pt insanatosire, abia astept sa treaca, deja mi s-a lungit nasul de la atata curs

Himmelsduft cum zici ca as putea crede ca ma urmaresti? Esti binevenita oriunde, cu atat mai mult ma bucur ca mai vine cineva "cunoscut"

Ma duc sa vad pozele ca am vazut ca aveti noutati

Ah, am uitat: felicitari ingerash pt noua titulatura, se vede treaba ca te tzine inspiratzia :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Hallo la toate!
Impreuna, sper sa-ti treaca mai repede raceala. Ma bucur ca nu te deranjeaza daca scriu si eu pe unde scrii si tu, zic asta ptr ca am citit ca unele fete se tin una dupa alta si asta nu le place. Dar ma bucur ca ai deschis subiectul daca ne-am gasit locul pe dc, asa ca voi posta si acolo. Si eu ma bucur cind dau peste cineva cunoscut.
Viorela, si voua multa sanatate.
V-am vazut pozele noi si tie si la Ingerash, super faine.
Ingerash, cum a fost azi scoala?
Angy, cum stai cu pregatirea? Mult success in Weekend.
Sa va zic cum a fost la mine azi. A trebuit sa ocolesc cam 15 km, ca drumul unde merg de obicei era sub apa, asa ca am trecut pe la prietena mea, la care fetita ei, tare dulce imi zice ca nu ii place ca ploua. Apoi vedem curcubeul si eu ii zic ca la capatul curcubeului se gaseste o comoara si nu credeti ca pleaca si vine inapoi cu o lopatica si galetusa sa mergem sa scoatem comoara, asta la 3 ani. Am ras de numai amandoua si fetita se uita la noi ca de ce radem.
Cite un la fiecare si o seara placuta,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele,sunt aici,ma strofocsa fac fata cu pregatirile,cu lectiile lui Dany,gradi lui Angy,nu vreti sa stiti cum arata casa mea,ca n-a mai pus numeni o mana sa faca ceva....
Dar saptamana viitoare promit sa recupez.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput