IN BANAT LA NOI ACASA (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ultima postare promit, da' nu am somn...

deci, Angy, ma gandeam eu ca de aia tot vb voi
da, am fost si eu pe acolo, da am plecta repede, parca nici nu as fi fost... asta e...oricum asta e cel mai cel

gata, tre' sa inchei...

pusi la toate

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Angy m-ai facut sa cand ai zis de perspicacitate:)
Eu sincer n-am citit pana acum topicul respectiv pt ca ...nu stiu de ce, m-am gandit ca e doat pr "bastinase":)
Aici am vazut ca sunt banatence care sunt mai mult sau mai putin "acasa" , adica ne integram si astea "plecate" si de aia ma simt bine:)

Oricum, felicitari pt noua ta perioada pe forum

Sa va zic pe ce pagina eram? Mai bine nu:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor.

Imi propuneam un ritm mai alert de postari,dar iata ca Flavia a gasit subiectul depaaarte,pe pagina nu stiu care,ca nu ne-a zis Flavia.

Eu de dimineata am bucatarit,acum am terminat jumatate de casa de aspirat.Sunt franta,nu stiu de ce obosesc asa repede,parca ma misc cu incetinitorul.
OK.
Hai sa va povestesc o faza,vi-am spus ca Angy trebuie sa invete un cantec popular,pentru serbare.
Asa ca m-am pus sa lucrez cu ea chit ca e racita.
In fine cantam noi ce cantam,in grai banatean evident si la un momedat imi spune fata: "mama dar poti sa-mi spui ce inseamna ce cant eu,dar in limba romana,te rog"
Va pup,mai revin azi.

Mergi la inceput

Angy tare printesa ta Copiii sunt mortali ce pot scoate din ei si cat pot fi de sinceri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hai Banat!!!

Flavia, atunci sa fie intr-un ceas bun si sa castige Steaua! Sa fi fost oare pe pagina 4? La mine e mai nasol sa intru in timpul lucrului, ca eu lucrez pe ceas, adica cind incep sa lucru ptr un mandant(client) apas pe ceas, cind termin la fel, ce fac ptr noi la lucru la fel. Nu e stres, ci doar ca sefii vor sa stie cit timp am lucrat ptr mandantul respectiv, ca sa stie exact cu cit sa il taxeze. Asta nu inseamna ca lucrez in timp acord, ca timp de capuccino si taclale tot am.

Ingerash, na cum a fost la Mathe? Speram ca bine, ca doar esti fata desteapta. Nu te stresa cu asta, fiecare are materia preferata si una care nu o suporta (aici ne potrivim).

Angy, la fetita ta, o dulce, ce sa zic ca si eu trebe sa ii traduc la sotul, ca tare curios e si mai nou intelege unele cuvinte, dar sa nu va zic cu le pronunta, ca va distrati. Bine ca macar fetita ta are de unde invata grai banatean ca nu se mai aude cred prin oras asa mult, cred ca mai mult pe la sate.

Am intrat scurt sa va citesc, ca am termin la dentist la ora 7, apoi trebuie sa merg la Leo, sa vad ce fac cu el, ori il lonjesc, ori il calaresc. Diseara va trimit ceva fain pe mail, 2 lucruri atasate.
Pina mai tarziu la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Flavia,eu tin cu Radid,ca-s infratiti cu Poli ;)
Himmel.Bafta la dentist.

Eu astept musafiri,nu stiu de ce nu apar,ca dupa aia stau pana tarziu si iar ne dereglam somnul.
Va pup!

Mergi la inceput

Ceau

I am back!!!! am fost azi la simulare la mate, am stat tot timpul in sala - principalul meu scop, si a fost ok, nu am stiut chiar tot, dar am facut cat de mult am putut, mai am o simulare marti si gata cu ele. Planuim o excursie dupa simulare sa ne dezmortim

La romana o sa postez poza cu nota oficiala in pozele mele (si o sa vedeti atunci si pozele de album), nu o scriu pe site , da' m-au laudat colegii ca am luat atata in 10 minute

Angy, sa stii ca nici eu nu stiu foarte multe cuvinte, cateodata colegii mei vorbesc asa numai ca sa ma induca in eroare si eu am nevoie de traduceri! imi pare rau ca nu am bunici la sat, dar asta e, eu tot banateanca ma consider . Oare e gresit ca nu ma atrage cultura din Moldova de exemplu (de acolo vine mama si cica eu sunt semi)? pur si simplu nu mi se par nici muzica, nici dansurile ca la noi, nu au farmecul ala, offfff, nu stiu cum sa ma exprim

Himel, asa e la mine, pasionata de romana, engleza, etc si praf la mate, asta e, am de gand sa scap de ea odata cu faculta.

Impreuna, nu cred ca mai conteaza pe ce pagina suntem, oricum "we rock" (cata modestie pe capul meu)

Hai ca v-am inebunit, vreau sa descarc poza cu nota , va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Salut fetelor,
Revin sa vad daca ati scris si sa va povestesc cum a fost ziua mea azi. De dimineata a plecat sotul in delegatie, i-am pregatit de mancare, termos cu cafea, dulciuri, de parca ar pleca nu ptr 2 zile, ci ptr 1 luna. La lucru a fost tot ok, fara stress. Vremea e ca peste tot, ploaie, vreau la soare!!! Apoi am mers la dentist in control, bine ca tot e ok, asa ca pina la urmatorul control am liniste. Am fost si la Leo, pofticios ca de obicei, l-am calarit, cind m-am dat jos ce credeti ca face? Sare in sus cu toate picioarele iar eu de abia l-am putut tine, asa ca a capatat una si si-a revenit. Dupa asta a fost un mielusel, dar cind am ajuns la el in boxa, s-a napustit asupra mancarii, ca avea si 2 mere in oala lui de mancare.
Am papat ceva bun, pireu de cartofi + ficatei, fara mujdei de usturoi din pacate, ca maine iar la lucru.
V-am trimis la toate 3 cite ceva pe mail, sa ziceti daca v-a placut.
O seara placuta si cite un dulce, eu ma mai uit la TV, apoi dorm singura ca mi deja dor de el...

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Tocmai am descarcat si eu pps-urile de la Himmel si sunt super! mai ales aia cu animalutzele...super......

Vreau sa spun ca am pus si eu pozele, poza de album si ce am mai facut pentru mine, mai niste poze si poza cu fenomenala nota

Mergi la inceput

Cu durere in suflet va anuntz (pt voi, mai ales Angy:) ca a castigat cea mai buna echipa, STEAUA

Mergi la inceput