IN BANAT LA NOI ACASA (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

am revenit sa vad daca ati scris. Eu am facut acum clatite, ca mi-o facut Flavia o si linga asta am mai baut otrava (vorba lui Ingerash).
Acum ma uit la TV, in seara asta merge sotul la Leo. Maine merg la dentist, la control sper sa nu gaseasca dr nimic, ca nu am chef de chinuiala.
Sper ca sinteti toate bine. Sa aveti grija de voi.
Seara placuta la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Himmeldraga,ai fost foooarte harnica pe topic azi,te-am vazut de dimineata ai luat-o.
Eu mi-am dat ceva timp,cu postarile,incepe o noua etapa a mea pe forum,asa ca nu m-a lasat dusa de impuls.
Ma bucur ca cumnata ta este cu moralul sus,mai poveste-ne despre cai,concursuri,ce frumos,la poze nu am apucat sa ma uit,nu stiu nici eu ce-am facut toata ziua.
Nimic constructiv,asta-i sigur!Si la noi a plouat!Dar a fost si soare.

Sa sti ca cu prima ocazie cand vin in Germania,trec sa-ti vad,calul,anul asta nu cred,doar daca se iveste vreo cantare pe-acolo;)
Flavia,smechera,ai citit undeva,ceva? Nu e vorba de mine,nu as avea rezultate fara copii buni,dar e vorba de acei copilasi,care ar putea fi copilasii nostri,care ne-au reprezentat asa de bine orasul,judetul,iar acum zona,incat m-au uimit si pe mine.
Ce sa mai zic ca erau treziti la 4 dimieata,pana la 8 pe drum,apoi descarcat,montat,CANTAT,demontat,incarcat,iar drum,eu care nu fac prima data chestia asta eram zombi,dar ei saracutii nu s-au plans.
Ei merita toata atentia,nu eu,am contributia mea dar nu depinde doar de mine,iar parintii merita aplauze ca i-au facut,i-au sprijinit sa ajunga aici.
Deci facusi clatite!sa-ti zic o chestie,eu cand fac,nu mai mananc nici una,si le fac buune,dar nu mai pot,ma satur de miros.
mai fac cu vinete,din alea mananc ca sparta!
Ingerash,puiut,unde esti?Cum a fost la Romana azi?
Elevul meu dintr-a XII,mi-a spus ca s-a linistit,ca nu a citit nimic,dar s-a descurcat foarte bine,daca mai si citeste,tinteste la nota mare,e un baiat deosebit,e febletea mea de cand era clasa V,un scump,toata familia mea il indrageste mult,iar Dany e topit dupa el si se lauda in scoala ca cel mai bun prieten al lui e clasa XII.
Vio,pe unde esti?Cum te simti?
Noi maine avem concert organizat de nevasta primarului,un concert caritabil,iar copiii mei sunt raciti ii tin acasa,sa vad cu cine ii las.

va pup,o seara placuta va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello, aici sunt! wow cat ati scris!

Angy, a fost ok la romana, profa mea e foarte de treaba, nu s-a suparat mi-a luat ceea ce am lucrat sa imi corecteze acasa si nah, vad maine in ce situatie sunt. Stii ma gandeam chiar acum la faza cu olimpiada, sunt atatia copii destepti care stiu sa cante (ma rog si in general, dar referindu-ne acum strict la asta) si noi trebuie sa asistam la fataielile si lalaielile trupelor de matze care sunt pe la noi.

Himmelsduft, 19 ani are Leo? wow! credeam ca e mai tanar! multi ani inainte :)mi-a mai trecut depresia, mi-am propus sa merg cu ap. foto la scoala sa imi pozez nota de 1 cand o sa se afiseze, ca alta n-am de gand sa mai iau

Impreuna, mersi de incurajari, eu in general sunt foarte optimista dar mi sa mai intampla si chestii din-astea care ma dau peste cap.

Va pup pe toate si ma intreb unde sunt absentele? hmm, sa faca bine sa revina, ca daca nu
Si inca ceva, n-am apucat sa ma mai uit la poze, dar am de gand sa pun si eu poza mea de album sa o vedeti

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor eu ma retrag pt. o perioada, mai revin eu din cand in cand, in mai am examenu, sper, si cu internetul acesta "atragator" cam trece timpu, iar eu timp nu prea mai am.
va pup si sa fiti cuminti pana ma voi reintoarce, Ingerash nu-ti face probleme, ca esti "buna", mi-am dat eu seama, Angy felicitari pt. succese, Flavia un pupic dulce, Himmel si pt. tine, la toate banatencelesi ne mai vedem noi dragelor.
cu drag Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Bravo Ingerash! EN GARDE FETELE!Poftiti pe topic!

Mergi la inceput

Ciao,fetele!
Ce e cu voi pe unde sunteti?
Am venit nu demult acasa si abia am gasit subiectul.
Vio,aseara am postat in acelasi timp,aproape asa ca nu am mai vazut ce-ai scris.
Iti dorim bafta la examen,stim noi ca o sa fie OK!
Himmel,asteptam povestile cu cai.
Flavia,ce mai fac soacrele,tot n-am mai apucat sa postez acolo,dar o sa revin in forta,numai sa ma mai acceptati,ca ma gandesc ca aveti deja un grup format.
Ingerash,cum mai stai cu invatatul?
Deya,te-am vazut pe forum la un moment dat,mai treci si pe la noi.
Dia,am o nelamurire,la Poli,predai,la calculatoare?
Valenka,traiasca resitenii,iti ducem dorul.
Toria,ce mai faci,intaizatorul meu de par e bine?Abia astept sa-l folosesc,sa ma suni,cand esti aici.Nu te baza pe mine,ca-s zapacita.
Yasmine,mai da si tu un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

iar cauitam Banatu' pe la pagina 4 si el era pe pagina 1

Bun, vesti bune: mi-a fost corectata simularea lucrata de mine acasa si la primele 2 parti am luat 48 de puncte din 50 , iar la partea a 3-a am uitat sa zic despre drama ca era de idei si moderna si nu a avut aspect lucrarea, adevarul e ca intentionat am facut-o fara aspect pt. ca ma grabeam si m-am gandit ca oricum nu e oficiala. asa ca per general sunt multumita, sper sa iau 10 la bac!

Viorela, ma bucur ca ai revenit !!!
Angy, maine ma la mate, acolo chiar is cam pe langa, ce-o fi o fi, noroc ca ii numai simulare si m-am calmat

Va pup pe toate, poate revin in seara asta daca mai scrieti

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,
azi imi zice sotul ca maine trebuie sa plece in delegatie si vine vineri inapoi. Saracul de el, ca stiu ca nu ii place, si saraca de mine ca nu imi place singura. Asa ca asta a fost stirea zilei pe azi.

Ingerash, ma bucur ca ti-ai revenit, ca doar asa te stim, vioaie si cu umor, f bine ca faci poza ca peste ani o sa le arati copiilor cind au si ei stari din astea. Bafta maine, hai ca trece si asta.
Leo e in varsta de asta si il menajam si nu mai mergem la concursuri, din cauza ca ii tund parul mai scurt, arata mai tanar de fiecare data. Apoi e vioi si are personalitatea lui si se comporta ca un armasar (cu toate ca nu mai e). Ne bucuram de el ca ne relaxam tot timpul si tot timpul zimbim cind vedem ce nazbatii face.

Angy, intradevar am fost ieri harnica, de obicei cind ajung la lucru sint deja sefii acolo iar in timpul lucrului nu pot intra pe forum, cu toate ca in unele zile caut cite ceva pe internet. Ieri au ajuns mai tarziu, asa ca am profitat de ocazie. As putea sa intru in pauza de masa, ca mai intru pe net, dar mi se pare forumul incarcat si nu mai incerc, apoi mai trebuie sa si mananc, sau daca e soare sa imi incarc iar bateriile stand pe banca afara.
De concursuri ce sa va povestesc, imi sta de fiecare data inima pe loc, cind vad ca cineva sare, eu prefer sa merg la concurs de dresura, dar nu cu Leo. La dresura mi se par caii mai gratiosi, eleganti. Cind am fost in Vienna, am fost la scoala de calarie spaniola, nici nu mai vroiam sa plec de acolo.
Impreuna, cred ca ai f multi musafiri, cum te descurci!!! Eu ma satur cind vin prietenii nostrii la tot 2 saptamani si trebuie sa adun lucrurile, ca nu sint obisnuita, ca la noi doi e tot aranjat, probabil daca as avea copil ar fi altceva.
Vio, ne bucuram ca nu ne-ai uitat. Spor la invatat si bafta la examen.
Dia, Valenka, voi pe unde umblati?
dulce la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Seara buna Banat

Ati fost cam harnice in seara asta, ma bucur:)

ingerash ma bucur ca esti sigura pe tine, sper sa ai rezultate maxime la bac (parca am si eu emotii:) Pe mine m-ai pierdut cu punctele astea, habar n-am cum se evalueaza, pe vremea mea nu era asa ceva

Him acu daca ma uit iar la poza cu clatitele tale imi fac pofta:) fata harnica.
Cu musafirii ma descurc ca imi place si mai ales ca ne tot intoarcem vizitele:)

Angy am tras si eu cu ochiul dupa ce ai zis si m-am prins, nah, asta-i lumea. Ce etapa noua pe forum? Ca misterul asta nu l-am deslusit La nurori poti veni oricand, e adevarat ca cele mai vorbarete am inceput sa ne cunoastem mai bine, dar vrem sa integram pe oricine, nu facem diferente:)
Ai dreptate, copiii au un potential extraordinar, dar n-ar reusi sa faca nimic daca nu are cine sa ii stimuleze, asa ca... aplauze si pt tine

Vio bafta la examen, te asteptam sa te intorci cu bine si cu rezultate mari

Despre mine nu prea am ce sa va zic k n-am noutati, doar ca astept cu nerabdare meciul de maine:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,ca de obicei esti o scumpa,a tras cu ochiul si Himmel,poate si ingerash,doamne numai cine n-a vrut n-a vazut.
Pe mine ma distrra perspicatiatatea ta pe forum.
Se incheie o etapa,incepe alta,am muuult potential pentru Banat,chiar vreau sa-l folosesc,acum chiar ma simt liberea,parca aveam catuse inainte.
De multe ori m-am intrebat de ce n-ai intrat tu pe acel topic,acum am intles.
Oricum acest topic,e parte din mine,e parte din voi,sunt sigura ca asa e si o sa cinstim Banatul.
V-am pupat!

Mergi la inceput