IN BANAT LA NOI ACASA (4)
Raspunsuri - Pagina 11
ingerash spune:
Of fetelor, ce ma bucur pt. voi!
Eu am avut o problema super nashpa azi, sa incep cu inceputul, de fiecare data in prima zi de ciclu am niste dureri groaznica, ma doare burta de mor, nu ma tin pe picioare, nu sunt coerenta, transpir, am frisoane, etc si aprtea cea mai naspa e ca orice as lua nu are efect, cred k am luat vreo 6 feluri de calmante si NIMIC!
Si azi dimineata inainte sa plec la scoala, observ ca mi-a venit surpriza .si ma schimb repede si plec. Pe drum inca ma simteam relativ bine, asa ca am luat un calmant cica preventiv! cand am ajuns la scoala era tot super ok! am intrat in sala, m-am pus in banca si atunci a fost jale .avea o colega un algocalmin si mi-a dat sperand sa imi treaca. In fine, de aduce la 9 jumate subiectele , ma pun pe scris gandindu-ma ca daca ma concentrez acolo uit de durere, dupa 10 minute eram toata transpirata, citeam textul si nu mai intleegeam nimic si imi tremura pixul in mana. am stat 5 minute in speranta ca imi revin si apoi am cerut sa merg la baie sa m aspal pe fata. m-am dus la baie, m-am pus pe jos si acolo am ramas , varza totala! nu reuseam nici sa ma ridic, sa stau in picioare! a venit una din supraveghetoare, chiar cea care ma stia sa vada ce-i cu mine si a zis k sunt alba ca varul, mi-a dat niste apa cu zahar, m-a dus afara si degeaba! si mi-era frica sa nu mi se intample asta tocmai la simulare. au stat profele cu mine, f dragute de altfel, le-am explicta ca nu am avut deloc emotii dar am astfel de caseri la menstruatie si mi-au chemat un taxi si m-au trimis acasa desi era obligatoriu sa stau o ora jumate in sala. si-au dat seama ca eu nu rezist.si mi-au zis sa le sun cand ajung sa stie ca sunt bine. asa ca am facut eventula de un 2 la materia la care sunt cea mai buna !
Cand am venit acasa direct la pat m-am dus ca nu mai puteam iar cand m-am trezit am stat putin si apoi am rezolvat subicetele, destul de usoare, le-am facut in 2 ore din 3, maine duc la corectat la profa mea sa imi zica asa aprox. de ce nota am facut. Si asa s-a dus singura mea nota f b de la simulare. Cat am fost acolo am fost calma dar cand a venit mama am tras un plans. Nu imi ramane decat sa merg la doc sa vad ce pot sa fac sa nu am surprize la bac si atestat. Nu stiou ce sa mai incerc :( am ascultat si sfaturi de pe forum, nimic nu merge :(
Va pup
angy11 spune:
Ingerash,draga de tine,stiu cum e,am patit si asa ca tine dar si invers,in sensul ca nu mai venea decat dupa ce trecea factorul de stress,dar intarzierea era si ea un alt factor de stres.
Cu simularea nu-ti fa probleme,e doar o simulare,nu te mai necaji,n-ai pierdut bacul,dar e bine ca te-ai descarcat la mama.
A trecut si gata.Chiar nu e un capat de lume,gandeste-te ca sunt o gramada de chiulai care nu se agita si de aia tot le e bine,daca nu cunosti iti prezint eu cativa
angy11 spune:
O sa mai revin mai tarziu cu un mesaj ca am apasat din greseala si s-a trimis mesajul neterminat.
Culc copii si revin si cu textul pt. Himmel.
Pussy!
angy11 spune:
Am revenit.
Ingerash,sper ca te-ai mai linistit.
Himmel iata textul,ii apartine Andreei Voica:
IN BANAT LA MINE-ACASA,AU BANATUL MEU
AICI VIATA-I MAI FRUMOASA
CA AICI MI-S FERICITA,AU BANATUL MEU
SI DE BANATENI IUBITA.
CA SI FRUNZA AICI MA STIE,AU BANATUL MEU
INCA DIN COPILARIE
SI PIETRELE MA CUNOSC,AU BANATUL MEU
DE CAND MAI MICA AM FOST.
AICI MI-E TOT CE IUBESC,AU BANATUL MEU
NEAMURILE CE-MI TRAIESC
PRIETENII CE MI-AU RAMAS,AU BANATUL MEU
TOTI MI-S IN BANAT,ACAS'.
OMU' DRAG MI' BANATAN,AU BANATUL MEU
SI PE EL CU MINE-L AM
MAICA SI FRATELE MEU,AU BANATUL MEU
MAI MULT CE MAI POT SA VREU
CA NICIUNDE NU MI' BINE
CA-N BANAT ACAS' LA MINE!
VA PLACE?UITE ALTUL:
CINE-I BANATAN,
ALA-I OM DE OMENIE
DE CAND LUMEA ASA SE STIE.
REFREN:
BANATAN FALOS,
MANDRU SI ARATOS,
HARNIC SI BOGAT
CU SUFLET CURAT
BANATAN ADEVARAT.
CINE-I BANATAN,
II OM FAIN CU LUMEA TOATA
SI STRNGE ORTACII ROATA (nu ortacii din mina!)
R:
CINE-I BANATAN,
STRANGE SI LE DA LA TOTI
LA COPII SI LA NEPOTI
R:
CINE-I BANATAN,
CU MUZICA ISI PETRECE
NIME-N LUME NU-L INTRECE
R:
mai am daca vreti!
Himmelsduft spune:
Oh Ingerash, saracuta de tine, nu iti fa griji ca simularea nu e bacalaureatul. Sa nu iti pierzi increderea in tine, ca te noi. Durerile de ciclu, le aveam si eu si inca mai am, de cind am terminat de luat anticonceptionale, probabil si de asta se lasa bb asteptat. Incearca sa mergi la un dr sa vada care e cauza, poate ai pierderi de calciu sau magneziu, cel putin asa e la mine si eu mai si lesinam in perioada asta.
Capul sus, trece si asta, noi sintem alaturi de tine.
de la noi. Incearca sa dormi si sa te odihnesti. Maine iese soarele si pe strada ta.
Sa ai grija de tine!!!
Angy, mersi de text, m-am bucurat.
Somn usor la toate, citesc maine ce ati mai scris, acum merg la
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
Multumesc mult fetelor! maine sper sa va aduc vestea k nota pe ceea ce am lucrat eu acasa e mare (cu telefonul inkiss, usa inkisa, asa frumos, pe bune am facut tot, fara sa trisez, vreau sa vad cat as fi luat la simulare). acum, dupa ce s-a intamplat asta, m-am calmat in ultimul hal, ma gandesc ccc ca ceva mai rau nu poate fii la mate, raul a trecut, nah k o sa iau vreun 2 la romana, eu cea mai buna la romana din scoala , super , nu?
Va pup si ma bucur mult ca ma sustineti, n-aveti idee ce mult ma ajuta.
angy11 spune:
Ingerash,te rog eu mult,nu te mai sresa,sigur esti cea mai buna,dar asa cum citeam in semnartura cuiva"Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce" chiar suntem alaturi de tine din toate punctele de vedere si crede-ma pe cuv. de profa,aceste simulari nu inseamna nimic,sunt ca acele repetii americane inaintea nuntii.
Am avut si eu multe astfel de ghinioane,crede-ma nu se darama lumea,chiar daca maine profa de roamana o sa fie acida,ca s-a trezit cu fata la cearsaf,chiar daca colegii vor credea nu stiu ce,tu sti ce sti si asta e important,serios,te rog mult nu te mai gandi,a fost o intamplare,vei mai pti multe cand o sa fi mama,sotie....deocamdata Ingerash e meseriasa!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
inainte de a incepe lucrul, m-am gandit sa intru repede sa va salut.
Ingerash, capul sus si fii puternica, trece si asta, iar in toamna te vei gandi ce usor a fost.
Va doresc o zi superba si , la noi ploua, dar e bine si asa.
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
ingerash esti tanara, frumoasa, viata merge inainte
Imi pare rau ca ai pb de sanatate, dar trebuie sa existe o solutie, sper sa o gasesti. Cu invatatul nu iti fa probleme, ca tu oricum in primul rand pt tine inveti si veti fi rasplatita pe deplin
Angy cum sa nu ne bucuram pt rezultatele tale? Nah, mai sunt si persoane egoiste, dar e bine ca nu aici intre noi
Him sorry pt cumnata ta:( La ce concurs trebuia sa participe? Vad ca voi tot sunteti iubitori de animale (cai) pe acolo, e chestie de familie?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
la noi azi a plouat, dar am ajuns bine la lucru, de la masina nu am mult de mers pina la lucru. Am venit pe la ora 3 acasa, ca vineri am stat pina la 2 in loc de ora 1.
Cumnata-mea trebuia sa participe la un concurs de sarituri. In albumul nostru e o poza cu mine si un calut maro, e Darling, calutul cumnatei care si la cumparat anul trecut si acum are 3,1/2 ani, de pe el a cazut. Are moralul ridicat cumnata si asta e foarte bine, tinand cont ca trebuie sa stea in casa, ptr ca nu e mobila. Intradevar e o chestie de familie cu caii, si sotul meu mergea la concursuri, dar Leo face 19 ani si nu vrem sa il mai chinuim cu saritul, ca nu ii face bine la picioare. Sintem toti iubitori de animale, in special de cai si caini.
Ingerash, cum iti e draga? Speram ca azi esti cu moralul ridicat pina la cer, ca daca nu....
Angy, mersi inca odata de versuri, se potriveste si la noi: In Banat la mine acasa, iar la trupa noastra ai numit bine subiectul In Banat la noi acasa!!! Si Impreuna are dreptate, ca la noi e intelegere si nu egoism.
Viorela, speram ca esti bine si nu mai esti racita.
Cite un dulce la fiecare,
Himmelsduft
calut