IN BANAT LA NOI ACASA (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Himmelsduft spune:
Ingerash, spor la invatat, ca am uitat sa scriu. Lasa ca trece si asta.
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
Va doresc wk fain fetelor, Angy tinem pumnii pt maine
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Mersi ca mi-ati tinut pumnii,a meritat,am luat cu toti elevii locul I,va povestesc maine cum fost,peripetii etc,sper sa le mai tin minte ca ca astea se uita cel mai usor.
Acum fug la culcare ca de la 5 dimineata sunt pe drum.
Va pup WE placut!
impreuna spune:
Felicitari Angy, asta da realizare cu toti elevii pe locul 1, se vede ca ati muncit. Asteptam povesti
angy11 spune:
Ciao fetelor!
Mersi Flavia,inca nu realizez,inca sunt obosita....
Sa va pove:
Vineri am avut o zi nebuna,repetat pana la pranz,apoi demontat,lustruit cat se putea instrumente,apoi am facut ceva cumparaturi am venit acasa am mancat ca eram rupta de fpame,iar seara era concertul la Filarmonica,frate-miu canta,apoi dimineata urma sa plece in turneu in Germania,asa ca mi-a dat masina sa caram cu ea scule,oameni....si urma sa o conduca sotul meu.
In timpul concertului am incarcat masinile,3 la numar,cu instrumente,apoi l-am dus pe frate-miu acasa cu masina mea,a lui ramasese in curtea scolii peste noapte.
Toate astea s-au terminat la 10 seara,cand am ajuns si eu sa fac o baie,sa-mi intind parul sa-mi fac manichiura si m-am varat in pat,am luat si ceva de dormit,ca in mod natural eram prea stresata sa adorm natural.Urma primul meu drum afara din oras cu masina,am mai condus de la liman la Timisoara,dar cu sotul in dreapta.
Dimineata am plecat la 5 si un sfert,m-am trezit la 4 fara un sfert,am baut cafea,am facut cateva sandwiciuri,dar le-am uitat acasa impreuna cu energizantul.
Am decis sa mergem in coloana,dar la prima intersestie ne-am pierdut.
Itinerariul a fost:Timisoara-Buzias-Lugoj-Faget-Deva
I-am gasit pe drum,dar m-au chinuit in padurea de la Buzias mai ales ca era bezna,plin de gropi.
In fine am ajuns,a fost bine,eram canita pe maini de vaselina,ca femeia de servici,copiii au cantat excelent,premiile le stiti,am plecat imediat spre casa.
Nu pot sa exprim in cuvinte ce simt cand ma intorc acasa,in Banat,cand intru,imi creste inima,va spuneam ca eram stresata la volan,cand am intrat in Banat am fost mult mai sigura,am mers relaxat,am fost acasa!!!
Suntm mandri(falosi),ca suntem banateni,iar eu acum sunt muuult mai faloasa ca Banatu-i fruncea la percutie si o sa muncesc cat pot eu sa ramana asa.
Va pup si scrieti cat mai cu drag aici!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
de abia acum am ajuns acasa, sintem frinti de obositi, asa ca maine scriu detalii cum a fost la Frankfurt. A fost super, cred Angy ca ti-ar fi placut si tie. Felicitari ptr olimpiada. Am facut poze si voi pune probabil maine. Am avut peripeti, maine scriu mai mult.
Salutari la toate si cite un
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
Hello fetelor,
scuze ca nu am mai scris dar chiar nu am avut timp , we asta am invatat, in fine, nu m-am omorat chiar cu invatattul dar oricum... mai ales ca ieri am fost tinta unor pacaleli care m-au scos afara din casa [:D, dar am pacalit si eu mai apoi. SAa imi tineti pumnii si mie maine sa fie tot bine.
Angy, felicitari pt. olimpiada, mult succes mai departe, nici nu ma asteptam la mai putin de la tine
Himmelsduft, Impreuna, va pup
ma duc imediat sa fac o baie si sa ma pun la punct ca is varza in momentul de fata , in schimb is plina de energie si buna dispozite.
va doresc o saptamana cat mai faina....si mie la fel
impreuna spune:
Hah, nici nu va spun pe ce pagina eram
Angy chiar daca ai avut 2 zile pline (sau saptamani:) cred ca a meritat efortul. Bravo pt premii si ... pt condus
ingerash acu se apropie bac-ul, o sa te vedem tot mai rar?:)
Hai ca pe mine nu m-a pacalit nimeni, sotul a fost tinta si "paravanul" meu:) Si a avut parte de 2 pacaleli la fel: ca are pana la masina
Himmelsduft nu uita de poze si povestit peripetii (si nu doar aici:))
O saptamana faina va doresc si sa vina cat mai repede primavara aia, ca la noi ploua cu galeata
angy11 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt. felicitari,pe un alt topic pe care scriu,am trecut neobservata,sau ma rog ignorata.
Am intrat deja in febra pregatirilor pentru Olimpiada de liceu care incepe vinerea viitoare la Arad,noroc ca e mai aproape si am doar 2 elevi.
Dar acolo e mai greu de luat premii mari ca eu am elevi in a IX-X,iar premiile se dau cate un din fiecare pe clasele IX-XII,la comun,iar de obicei premiile mari le iau cei din a XI si a XII.
Miercuri avem de cantat cu Ansamblul de percutie la un Concert de binefacere,unde vine toata crema orasului,asa ca am de repetat si cu astia.
Azi vreau neaparat sa-mi pun un pic casa la punct.De asta am venit si mai repede de la scoala.
Himmel,sa nu ne uiti cu pozele.Ma bucur ca te-ai distrat.
Ingerash,deci ai petrecut We invatand?
Spor in continuare,hai ca nu mai e asa mult,trece timpul repede.
Flavia,am vazut si eu unde era subiectul,m-am logat sa scriu,dar a trebuit sa fug langa Dany la teme.
Va doresc si eu o saptamana placuta si usoara.
Era sa uit,azidimineata cand am dus-o pe Angy la gradi mi-a spus doamna sa o invat un cantec banatean sa-l cante la serbare,stiti ca e: In Banat la mine-acasa
Himmelsduft spune:
fetelor,
Eu azi am avut o zi super, sper sa ma tina toata saptamana asa, cu toate ca a plouat.
De la expo am fost si la socrii mei, ca cumnata-mea a cazut de pe cal, cind a sarit peste obstacole, in pregatirea ptr concurs, si si-a rupt glezna stinga si a trebuie sa fie operata. Asa ca ne-am gandit ca daca tot sintem la 500 km de acasa, mai facem 250 km si vedem si familia sotului. Am fost la spital si am incurajat-o, sare ca un iepuras cumnata-mea, merge in carje si 6 saptamani are gips, apoi trebuie sa mearga la fisioterapeut. Asa ca astea au fost peripetiile noastre.
Angy, super cantecul banatean, daca ai versuri vreau si eu. Nu te stresa cu Olimpiada de Liceu, ca treceti si peste asta cu bravura. Sincer cred ca ti-ar fi placut sa fii la expozitie, atitea instrumente cit am vazut aici, nu voi vedea niciodata in magazine.
In albumul nostru am pus doar 2 poze mai reusite. Nu am facut multe poze ca nu stiam daca avem voie si le-am facut mai pe ascuns. Eu m-am uitat la instrumente, sotul le-a testat. Eu am testat toba mare, din ultima poza, am batut toba cu un ditamai buzdugan, sau cum s-or numi alea.
Au fost si formatii si muzicieni care au cantat, iar chitaristul de la formatia Toten Hosen a dat autografe, impartit CD-uri si postere, dar a fost moarte de om si nu am avut chef sa ma inghesui. Cu cadourile gratuite au fost firmele f zgarcite, am primit doar niste brelocuri de chei, iar la o firma am vazut ca aveau caciuli, si m-am dus si i-am intrebat daca pot avea si eu una, ca m-am gandit ca viitoarea iarna vine sigur. S-or uitat la mine, dar am putut lua una. Am mai capatat si o geanta, in care numai bine au incaput cele mii de prospecte cu noutati ce vrea sotul, plus ca de un instrument de la Roland nu mai vroia sa se desparta.
In albumul cu calut sint inca niste poze de la expozitie si de pe drum, ce le-am facut pe Autobahn, rasarit de soare si mori de vant.
Ingerash, spor la invatat, sa vezi ca trece mai repede decit iti imaginezi.
Impreuna,
La toate va doresc o saptamana reusita,
Himmelsduft
calut