IN BANAT LA NOI ACASA (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Flavia,de ce durere,bucurie,eu n-am nici o treaba,cu aceste doua echipe,recunosc ca singura echipa care joaca fotbal in Romania e steaua,sunt cei mai buni,echipa mea de suflet e Poli,de mica am fost la meciuri,Dan Paltinisan,caruia stadionul nostru ii poarta numele,era un obsnuit al chefurilor la noi acasa,organizate de taica-miu si Petrica Moise,asa ca nu am cum sa tin cu altii,iar acum seara,trebuia sa-mi aleg o echipa si am spus de ce Rapid.
Oricum felicitari!
Himmel,mersi sunt nostime alea.
Ingerash,nu e o tragedie,noi ascultam multa muzica moldoveneasca,datorita orchertri Lautarii din Chisinau,care e cea mai profesionista orchestra care mi-a fost dat sa o asclut,sigur a mai fost Gheorghe Zamfir,dar acel taraf s-a destramat datorita haloseniei lui.
cat despre cultura moldoveana,ce sa zic au avut cele mai mari genii romanesti,Enescu,Eminescu,Porumbescu....Creanga,Sadoveanu....lista poate continua mult si bine.
Dar am impresia ca acolo nu a existat o cultura medie,ori genii,ori....
Zona e foarte misto,iar Iasul e unul din Orasele exemplu ale tarii.
La noi a fost altceva,peste Banat au fost austroungarii,care au facut nu numai cultura la varf ci si educatie,la populatia de jos,asa ca la noi media de cultura e mai ridicata,oamenii mai asezati,nu manati de impuls,varfurile au fost educate la Viena.
In muzica,am avut noroc si de vecini,sarbii,un popor extrem de talentat,ungurii la fel,de virtozitate aparte fata de toata europa,Liszt,Bella Bartok.
pe cand moldovenii au fost mai mult sub turci,tatari,vecini cu rusii,ce sa faca si ei?
mai jalnica e partea de sud dupa parerea mea.
Na ca m-am intins....
va pup,mai scriu intr-un loc si la culcare cu maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragele mele.

desi m-am bucurat extraordinar de mult pt rezultatul meciului de aseara, m-am intristat cand am vazut ce s-a intamplat dupa meci la TM, si anume suporterii lui Poli i-au atacat pe cei stelisti care au iesit sa se bucure in centru...
Galeria lui Poli dadea clasa tuturor, era cea mai civilizata, imi era cea mai draga, ma mandream cu ea, dar acum ... :(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,habar n-am avut de asa ceva,ma mir ca ei de obicei sunt civilizati,cine stie,or fi fost cativa mai si s-a trezit vitejia in ei,imi vine greu sa cred ca au organizat asa ceva,sau mai e ok,or fi fost pe strada si stelistii le-au dat flit,iar mass media nu refecta intodeauna realitatea,asta stiu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da Angy nu se poate sti exact, decat daca eram la fata locului.

Him mersi mult de ce mi-ai trimis in mail, sunt super

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

help-help-help

si helou!!

recomandati-mi firma serioasa de dezinsectie de aici din Timisoara, dar serioasa, care sa ma scape de gandacii negri de bucatarie, please, please, please!!! si urgent, ca-mi vine rau cand ii vad noaptea...nu mai pot baga nimic in gura de scarba (nu c-ar trebui sa mananc noaptea)
lia

Mergi la inceput

Flavia,am vazut si eu acum la Realitatea,faza.
Ce sa zic,suporterii stelisti ar fi fost lasati in pace sa se bucure in piata operei,daca Steaua ar fi batut orice alta echipa,dar tocami pe Radid cu care-s infratiti,sti cum e cu orgoliile fanilor sunt mai puternice decat orice,in fine,glumesc si eu ;)
Himmel.Papa azi mujdei ca-i weekend,ai ajuns de la lucru?
Cred ca ti-e urat singura,las ca ne ai pe noi,iar pe deasupra esti linistita care are mancarica sotul tau
Ingerash ti-ai pus poza,n-am intrat sa ma uit?
Azi e ziua ta de meditatii,nu?
Ai aflat cat ai luat la mate?
Lia,doar eu iti pot raspunde aici,ca Ingerash nu cred ca se ocupa cu chestii casnice ca are de invatat,iar restul fetelor nu locuiesc in Timisoa.
Deci,am avut si eu gandaci din aia,au fost 2 firme,au stropit si parca s-au inmultit,apoi un vecin mi-a cumparat de la chimicale o fiola de nu stiu ce solutie,a dizolvat-o in apa,intr-un flacon din ala de detergent de geamuri cu pistol si am dat de vreo 2 ori peste tot.
Am lasat o zi inchis totul,am dormit la maica-mea,dupa care iarasi am dat.....aceeasi operatie,apoi am revenit acasa,am aerisit,am spalat gresia de cateva ori.
De atunci n-am mai avut.
imi pare rau ca nu mai stiu cum se numea fiola,dar la chimicale sigur stiu.
Firmele poti sa le uiti,vin iti iau banii si tot aia e,ca dizolva prea tare solutia aceea ca sa faca cat mai multe case cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

sper ca sinteti toate bine. La noi a fost azi o zi splendida cu soare. Acum imi astept sotul si o sa ma simt si mai bine. La Leo am fost deja si m-am relaxat.

Ingerash, am vazut pozele, esti o dulceata , nota n-am vazut-o dar chiar ca e ptr urmasi...

Angy si Impreuna ma bucur ca v-a placut la toate fazele de pe mail.
Angy, data viitoare pap mujdei. De dormit am dormit bine si fara jumatatea linga mine, dar ma bucur ca un copil ca vine acasa. La lucru a fost tot ok si mai ales vinerea e ziua mea preferata, ca lucru doar pina la 1

Va doresc weekend placut. Eu maine mai bantui pe aici, sper sa nu fiu singura.

O seara placuta,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am uitat sa scriu:
Angy, se cere capitolul V si daca reusesti sa il faci, ca nu ma bag eu, incerc sa intru iar in seara asta sa fiu prima la inceputul cap.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Himmel,nu esti singura,mai stau si eu pe-aici dar nu prea mult,mai toata ziua am stat in pat,ca tare nu mi-e bine,ma doare ceva,masea sau urechea stanga,nu stiu,dar tot cu calmante stau de aseara.
Am uitat sa-ti spun ca am vazt pozele cu instrumente,is tare faine,nu-i Ludwig marca mea preferata,dar totusi sunt tobe foarte bune.
Zici ca-i dormit bine,eu mai mult nu,cand ma lasa durerea mai adormeam,apoi iar ma lua iar de dimineata pe la 6 am luat iar un algocalmin si am dormit pana la 10,noroc ca aseara si copiii s-a culcat tarziu si m-au lasat si pe mine sa dorm.

Fetelor va pup,va asteptam la povesti.

Mergi la inceput

Ok,Himmel,s-a facut,dar un pic mai tarziu sa adorm copiii intai.

Mergi la inceput