Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

inaioana, multumesc pt. lamurire , am vazut eu ca nu seamana dar nu am indraznit sa intreb daca e unu si acelasi lucru. Dar oricum imi place si leganutul. Dar ma gandesc ca amandoua ar fi de prisos, ori unul ori altul cred ca e indeajuns.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Mai da vorbarete sunteti de citeva zile, ma dor si ochii de cit am citit...
Fetele care fac cezariana pe voi va ajuta cineva cind va intoarceti acasa cu BB ???
La mine vrea mama sa vina sa ma ajute dar eu cred ca ma voi descurca si singura, nascuta sa ma vad cu bebelusa in brate... nu va spun ce ginduri egoiste ma cuprind si cred ca nu voi lasa pe nimeni sa imi atinga copilasul, dar imi trece repede

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, ia d-aici :

http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/TRUSearchResultView?ds=0&catalogId=10052&Nty=1&Ntx=mode+matchallpartial&fs=1&Ntt=papasan&N=24&langId=-1&storeId=10051&Ntk=eng

Chiar esti culmea, tu cauti magazin "Fisher price", nu stii atata lucru ca ToysURs sunt distribuitorii lor...tztztz!
Sa se duca frumusel la ToysRUs-ul din zona lui si sa ia ce-ti trebe! Eeeeei!

Cat despre Wu Xing...termina cu poftele ca doara si eu ma abtin ca sunt in Ploiesti si n-am de un' sa comand ...asa ca...

Viviana, faci asa: iei cupilu' in prosopel din caditza, il tii la piept si tragi foarte usor partea de sus a mesei peste caditza la locul ei cu o mana. Nu e greu deloc, vei vedea, capeti imediat dexteritate. Pui copilu acolo, il stergi, il bibilesti, il imbraci si apoi ii trimiti pe tat'su sa impinga caditza la baie sa o goleasca in timp ce tu alaptezi linistita. Ok?
Pe scurt: da! Se poate folosi dupa baitza , ca in timpul baitei nu stiu la ce ti-ar folosi...

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana, hai ca mi-ai dat de lucru...de la poza cu cadita, mi s-a facut pofta si am intrat in albumele tale sa ma mai uit la poze...v-am vazut eu la inceput cand nu va cunosteam...acum ca v-am vazut pe toti trei, e altceva...si mi-e asa draga katja, incat am luat pozele de la inceput: de cand era in burtica si am ajuns la un an...

Mergi la inceput

ah ioana, inca o data multumesc. Ai dreptate mai repede ii cumpar un scaun pt. masina decat scaun cu masa si bouncer. Dar oricum sunt atat de multe de cumparat...Am eu o presimtire ca pana la urma voi strabate acest hatis al pregatirilor pt. marea intalneala.
Asa ma gandeam si eu cu intalnirea de la baby expo, ca o sa stam undeva la o masa ca de bandaunit in grup nu prea vedeam cum se putea. Sper doar sa pot veni!!!!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

inaioana, multumesc pt. lamurire , am vazut eu ca nu seamana dar nu am indraznit sa intreb daca e unu si acelasi lucru. Dar oricum imi place si leganutul. Dar ma gandesc ca amandoua ar fi de prisos, ori unul ori altul cred ca e indeajuns.

[poze carmina
intalnire burtici

Beeey, da' timida mai esti de cateva zile...sa nu te recunosc...

Dolce, pe mine nu ma ajuta nimeni, numai sotul. Oricum daca ai posibilitatea de a te ajuta cineva care nu te enerveaza (important!!!) profita de ea. Mai ales ca totusi dupa cezariana iti va fi greu fizic in primele doua saptamani.

pozici

Mergi la inceput

ioana, nu stiu daca e vorba de timiditate sau de perceperea eronata a realitatii. De marti sunt in stare subfebrila si mi-e greu sa ma concentrez, am senzatia ca toate bubele rele sunt in capul meu si ca in curand voi claca...nimic nu-mi iese cum trebuie. Si pt. ca sunt usor irascibila de ceva vreme mi-e teama sa nu stresez si pe cei din jurul meu asa cum ma streseaza pe mine altii... sau altele.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Cristina, mersi frumos!

Carmina, si eu sper sa poti veni la intalnire! Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
Ideea este ca mamele novice pot fi foarte usor convinse de vanzatoare sa ia chiar si tricicleta inainte de nastere ceea ce e absurd. Eu , cum va spuneam, am fost la Babyexpo in primul trimestru de sarcina cu Katja (pe atunci se facea toamna) si m-am intors cu un vraf de cataloage etc. Si toata sarcina am buchisit la ele si pe net pana cand m-am hotarat exact ce vreau. Imaginati-va ca pe una dintre listele date de la un magazin cu ce iti trebuie pentru copil la strictul necesar figura si "carusel muzical". si pe cuvant ca fiica-mea functioneaza excelent fara sa fi avut carusel muzical in viatza ei, de fapt nici nu stiu daca a vazut accidental vreunul... Deci..ideea este sa judeci cu apul tau in cunostinta de cauza.Asa ca sper sa poti veni la Babyexpo.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Uh...cu ajutoarele astea...si pe mine vrea sa vina mama sa ma ajute.Noi ne intelegem bine(in mare),numai ca la multe chestii avem stiluri foarte diferite...De exemplu...inainte de Craciun venise sa ma ajute la curatzenie...si incepuse sa-mi mute toate cele prin bucatarie...ca i se parea ei ca nu sunt puse util(adik unele erau prea sus si ea nu ajungea la ele ca e mai mica decat mine cu 10 cm).Imi muta toate cele prin casa,cu alte cuvinte are prea multe initiative.E adepta convisa a infasatului copilului ca pe snop,impotriva pampersilor la varste asa mici si multe alte chestii pe care ea le-a aplicat la noi si au functionat si n-are chef sa incerce altele noi.Asa ca ...ce ziceti...o sa ma enerveze sau nu?
Plus ca si pe mine ma apuca egoismul de care vorbea Dolce...Mama este asa de incatata de bebelushul asta(nu zic sa nu fie)dar cred ca se asteapta la prea multe si mi-e sa nu fie dezamagita.Ea vrea sa vina sa stea 2 sapt cu mine...apoi eu sa plec cu ea la Targoviste si sa stau vo 3 luni...si apoi sa-l las pe bebe acolo cu ea si eu sa dau fuga la servici...pentru ca(imi repeta ea obsesiv)o sa-mi fie foooarte greu...(desi si acolo va sta cu cineva ziua ca ea e la servici).Vreau ca bebe sa stea cu mine si cu tati...si cand o fi sa ma duc la servici sa stea tot cu mine si sa gasesc vo bona
Nu stiu ce am sa ma fac cu ea pt ca precis o sa ne certam(nu cedeaza nici una din noi)si-mi pare rau pt ca o iubesc mult.

viviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ioana...merci de lamuriri...ma gandeam io ca se poate folosi...altfel de ce sunt concepute impreuna...numai ca nu prea imi imaginam cum faci toate astea numai cu 2 maini

Mergi la inceput