Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

vivighe, nici nu ai idee cat de bine te inteleg...

mama zice intr-una ca dupa ce sta cu mine un timp scurt vrea sa-mi ia fata la ea, la tara...ca ce, altii si-i trimit la moldova cu lunile si nu au nici o problema...

iar eu am cosmaruri ca vrea sa-mi ia fata...

nici nu vreau sa vina la mine...desi toata lumea zice ca ajutorul lor nu e de dat la o parte...

dar uite, inaioana s-a descurcat doar cu sotzul ei...

eu vreau bona, care sa faca ce-i spun eu...si seara sa stau cu fata mea...

si da, o sa am scandal in familie...nu stiu cum o scot la capat...

fug acasa, vorbim maine..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna fetelor,
M-ati inebunit cu ofertele de la Cora...norocoaselor!!!!!
Sunt lucruri minunate!!!!
Oare se poate comanda on-line sau postal anumite produse????
Produsele prezentate in magazinele on-line(de pe net.) sunt mult mai scumpe si nu se gasesc pe stoc!!!!
Spor la cumparaturi si multa sanatate tuturor!!!
Alisia si ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Aoleeeeu!
Pai mie mi se pare grav de tooot! Vad ca are deja planuri serioase cu bebelusul si te-a aranjat si pe tine. Nu stiu cum poti iesi din situatia asta fara fermitate si pun pariu pe oricat ca te va scoate din minti. Asta daca nu cumva esti foarte docila de fel si abia astepti sa devina altcineva mama bebelusului (ca mama este aiai care il creste si hotaraste ce si cum , nu aia de-l naste...).
Asa ca eu cred ca ar trebui sa reglezi fiecare aspect inca de acum.
Evident, faci cum crezi dar personal daca iti legi copilul fedeles eu nu mai vorbesc cu tine!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Si mai am o problema tot la cpitolul egoism

Ma gindesc la multimea de neamuri care sigur vor da buzna peste noi cind venim de la maternitate si sincer chiar nu am nici un chef, mai ales ca stam intr-o garsoniera, imi va fi greu si cu mama din cauza asta v-am intrebat daca voi aveti ajutoare

Sper sa o scot la capat atunci si sa nu fiu considerata vreo scorpie egoista

Azi s-au facut mucenici fetelor voi ati mincat ? Eu nu si nu mai pot de pofta

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Da...e grav de tot

Nu stiu ce am sa ma fac...si nu stiu nici cum sa i le zic...ca se supara.O sa-i zic ca daca vrea sa ma ajute,sa vina,sa stea cu mine da sa nu actioneze decat cand cer io ajutorul...Dar nu cred ca o sa se poata...Daca m-o mai chinui si vo depresie post-partum...vai steaua mea...scandalul o sa fie inevitabil.

Stai linistita ca n-o leg io fedelesh...

viviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Fata verde, saru-mana mult! fac sapaturi. da si eu tuta, sa nu vad asa un lucru evident.... mea culpa!

Viviana, Cristina, lasand la o parte faptul ca eu am avut o zi horror la munca, am plecat, m-am calmat nitel si am ajuns acasa, unde v-am citit si iar m-au apucat draci..!!! pai se poate?! voi de ce faceti copii astia, pana la urma?!! sa stai cu teama noua luni, sa iti dai viata peste cap, sa te inhami la niste greutati financiare muuulti ani de-acum incolo... pentru ce?
am prieteni care si-au dat copiii la parinti, la tara sau in alte orase. si nu au altceva decat frustrari si regrete.. pierd cei mai frumosi ani din viata copilului. nu mai sunt priviti ca parinti, sunt, cel mult, nenea aia draguti care vin cu cadouri (si ii cam asfixiaza). nu cresc asa cum si-ar fi dorit parintii, evident ca nu, ca doar sunt crescuti de cineva din alta generatie, din alt mediu, avand cu totul alte idei..
iar daca tot stati asa si asteptati sa renunte parintii... nu cred ca asta e solutia. cel putin la tine, Viviana, parerea mea e ca trebuie sa pui de-acum piciorul in prag. Las-o pe mama ta sa stea acasa la dansa, spune-i ca te descurci. eventual aranjeaza cu sotul sa-si ia 2-3 saptamani de concediu (vezi ca una o are oricum, iar daca face niste cursuri de puericultura mai primeste doua) si astfel demonstreaza-i ca are cine sa te ajute si trei oameni deja e prea mult.
nu vreau sa va suparati pe mine, poate gresesc, insa privesc din punctul meu de vedere. Eu m-am hotarat sa fac un copil pentru ca il iubesc pe sotul meu, ma iubesc pe mine si am considerat ca ar iesi un pui de om minunat din noi doi, atat ca zestre genetica precum si ca educatie. Nimeni nu va interactiona cu copilul meu, in afara de cei care gandesc asemenea noua. Howgh!

si ma gandesc si eu asa.. la cati bani ni se vor scurge printre degete in anii ce vin, pana la doi ani cred ca ne putem permite o bona, pana ajunge la gradinita (numai daca aduni benzina pentru fiecare weekend cand te duci sa-l vezi si tot acolo ajungi!!)

... astept rosiile

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am revenit de la cumparaturi!am fost la copii......si am plecat nedumerita!ca erau pe nr!44...50....56.....62....am banuit ca 44 imi trebuie la inceput!dar apoi nu erau potrivite!mi se pareau groase!ca eu o nasc in mai..cand e cald!si care erau 44 nu aveau si picioruse!adica ca si ciorapii....si ciorapi separat!si body-uri...dar acum ce fel????fara picioARE LUNGI????sau cu picioare?si caciulitza???nu mai inteleg nimic....AM FUGIT DE ACOLO APROAPE!ma duc curand din nou dar sper sa imi dati niste sfaturi!ce imi trebuie strict 2 sapt dupa ce o nasc!ca apoi ma dumiresc eu!pompa san am notat!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dolce, si voi, fetele de v-am ciufulit mai sus (iertare!), voi n-ati citit-o pe Ioana zilele trecute? Buun, vin si io si va zic: ce va pasa cum o sa va vada lumea??
let me put it this way: daca iti inviti prietenii si rudele la masa si le oferi ciorba, sarmale si salata beuf, poti paria ca, pe cat de mult le va placea un fel de mancare unora, pe atata vor avea altii de comentat..
exemplu cu mancarea e gluma pe langa ce veti pati cu modul in care va cresteti copilul! Trebuie sa invatati sa va schimbati modul de gandire si sa nu mai aveti nevoie de confirmarea celor din jur. Deja sunteti o familie, tu, sotul tau si copilul tau. Gata, tragi draperiile si iti vezi de treaba ta!!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Luana...n-am sa arunc cu rosii...ai foarte mare dreptate.Problema este ca eu sunt privita in continuare ca un copil...Toata lumea ma trateaza asa.Poate e si vina mea,pt ca pana acum mi-a convenit situatia asta.Ce nu mi-a convenit a fost ca mereu a incercat sa ne controleze viata(si mie si lu' frac-miu),desi dupa ce am plecat la facultate(si vorba aia...am stat 6 ani)m-am dus acasa destul de rar,mi-am facut propriile mele reguli dupa care sa traiesc si a fost chiar bine...adik m-am descurcat de minune.Ce-i drept...prea multe responsabilitati nu am avut pana acum...ca s-a terminat facultatea,intre timp m-am maritat,am dat licenta si cand sa ma apuc si eu de treaba am aflat ca vine bebe... Si acum sunt tot ca un copil...n-am grija zilei de maine(bietul sotz el e cel care alearga de dimineata pana seara ca sa avem de toate),dorm foarte bine noaptea pt ca nu am nici un fel de grija...nici macar aceea "ce sa mai gatesc?" pt ca-mi trimite ea mancare(tata lucreaza in Bucuresti si se duce in fiecare week-end acasa).Am dus o viata "alintata" care pana acum mi-a convenit dar care acum se intoarec impotriva mea pt ca nu ma crede in stare de nimiksi chiar sunt in stare sa duc multe...am vazut eu...

viviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am ajuns la fix pentru a deschide un nou capitol!
VA INVIT LA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70850" target="_blank">CAPITOLUL 48!!!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput