Mamici de mai-iunie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
inaioana spune:
Carmina, e misto sa mergi la Babyexpo pentru ca acolo sunt toate firmele importante. Chiar daca n-ai un leu, iei pliante si adrese de la firmele care te intereseaza si cand ai bani cumperi de la ei, la pret de importator sau producator , dupa caz. Eu nu stiu in acest moment daca o sa am bani de spart pe 18 si oricum n-am chestii importante de luat pentru ca am pat, carut, masa de schimbat cu cadita si rafturi, haine, pompa de san, etc deja. Deci eu merg asa mai mult de kiki , sa mai bag un oki, sa o distrez pe fiica-mea sa vad bouncerele (apropo, ala ce vrei tu de la Cora e leagan adik "swing" nu fotoliu vibrator transportabil adik "bouncer", sunt doua trebi diferite).
Cat despre intalnirea in sine de la Babyexpo, eu ma gandeam ca tre' sa fie pe acolo o terasa la care sa rontaim niste E-uri la un pahar de suc ceva si sa ne mai contemplam burtile. Sau daca vreti, facem un echipaj si ne ducem toate pe capul lui Magg si comandam de la Wu Xing mancare. Asta in caz ca vrei sa-ti umpli burta serios ca de obicei![]()
Luana, amicul tau nu are dacat se se duca pe site-ul canadian a lu' Fisher Price si sa vada de un' tre' sa ia papasanul , eventual sa-l comande la el in sat. Uite, dak vrei caut si-ti dau un link.
Sau, daca e curajos din fire , poa' sa caute o oferta pe ebay si sa il comande acolo, dar eu zic ca e treaba mai sigura cu site-ul oficial al producatorilor.
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Carmina, nu iti trebuie scaun cu masa pana la 6 luni sub nici un motiv , asa ca potoleste-te, cine stie cate modele si/sau preturi interesante apar pana atunci.
Bouncer-ul de asemenea, nu iti e de folos la inceput, poti sa te duci sa il probezi cu propriul copil ulterior cand acesta va avea peste 3-4 saptamani. Cred ca e mai folositor incepand cu o luna-doua incolo.
Ceea ce iti trebuie de la inceput daca mergeti cu masina este un scaunde masina pentru bebe mici (0-9kg).Nu te lasa pacalita de scaunele 0-18kg, de fapt nu sunt potrivite pentru bebe mici, parerea mea.
In rest, biberoane, accesorii pentru ele, solutie de sterilizat, pompa de nas, pampersi,etc si strange bani de lapte praf pentru ca nici nu-ti imaginezi cat e de scump. totusi nu iti poti face stoc de acum (cum ai putea cu pampersii) pentru ca nu stii inca ce lapte ii va placea bebelusului tau. Eu zic sa te informezi deja, Humana de exemplu e un lapte foarte bun dar si cel mai scump, Milumil e iarasi un lapte bun si puutin mai ieftin...iar copilul termina o cutie d-aia de 400.000 in mai putin de o saptamana - la inceput!, 8-10 pampersi pe zi la inceputx9000 lei bucata... deci...ca sa stii.![]()
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
inaioana
ma bag si eu in seama...am vazut si eu masa de schimbat cu cadita si rafturi si m-am hotarat ca vreau neaparat una ca sa nu stau cu cadita pe pat sa-mi chinui spatele ... dar nu am auzit pe nimeni sa aiba... e buna de ceva? ai o firma anume? cineva imi spunea ca e cam mica si ca nu o sa-mi foloseasca prea mult timp... eu insa vreau asa ceva...
tu ai experienta...cum e? merita? si daca poti sa-mi spui ce ai tu...ca si astea sunt mai ieftine,mai scumpe...nu stiu ce e bine sa iau...
cristina1702 spune:
a, si inca ceva...scaunelul ala mic de masina (ca o scoica) e util? eu vreau sa-mi iau dar cineva mi-a zis ca nu are sistem de prindere pe bancheta si deci, ca nu e stabil...eu recunosc ca habar nu am...
http://www.cora.ro/cora/detalii?id=36107
uite aici de ex...eu l-am vazut si mi s-a parut ok ...si carutul si scaunul de masina...dar multe colege m-au desfiintat...eu nu stiu ce sa fac...bine, nu am oricum banii...dar ca idee...daca la carut am inteles dupa ce sa ma uit la scaun de masina nu m-am lamurit...
multumesc de ajutor...
inaioana spune:
Cristina, masa de infasat cu caditza este Brevi. Uite-o aici, se vede pe fundal: http://community.webshots.com/photo/131528604/1131622534054289051AyfjWd#
Cadita o folosesti pana vrei sa iti speli copilul in cada mare, in general 6-7 luni. Acelasi lucru e valabil si pentru orice alta caditza, pentru ca dupa varsta asta copilul e mai greu de manevrat si arunca cu apa pe tine. Plus ca pentru ca sta deja singur in fundulet, nu mai exista motive sa nu ii faci baie in cada mare.
E practica pentru mine pentru ca are rotile, o tarai la baie si o umplu cu apa, o tarai inapoi in dormitor sau unde vreau si spal cupilu si apoi o tarai inapoi la baie si dau drumul la furtunelul ei ca sa curga apa in Wc sau unde vrei. Evident, poti sa speli copilul la baie direct dar eu nu puteam ca am baia prea mica. Adica..pe scurt nu cari nimic si nici nu esti dependenta de cineva care sa te asiste la baia copilului neaparat.
Cam atat..in rest are masa de infasat si rafturi , pe care poti pune tot ce ai nevoie pana copilul incepe sa sa tarasca prin casa si sa le traga de acolo, moment in care e cazul sa ii muti rufele d-acolo!![]()
Sper ca ti-am fost de folos...
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Cine ti-a spus asa ceva, nu stie ce vorbeste. Scaunelul scoica e cel mai potrivit pentru bebelusii mici. Se fixeaza perfect cu centura de siguranta care se trece prim mai multe orificii si este imposibil de miscat. El insusi are centurile lui de siguranta pentru bebe. Este extrem de practic pentru ca il poti lua pe bebe din masina in timp ce doarme si cara doar cu scoicutza pe unde vrei tu. Katja s-a simtit minunat la Pizza Hut cand avea 8 zile dormind fericita in scaunelul de masina.
De asemenea, daca ai un carut prevazut cu sistem in care se fixeaza si scaunul de masina (cum vad ca este cel din reclama data de tine) este cu atat mai bine. il scoti pe bebe din masina , fixezi scaunelul pe carutz si te plimbi cat te tin picioarele.
Eu zic ca oferta e foarte buna la pretul ala daca si carutul este de calitate.
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cypocs spune:
imi zice cineva si mie cum ajung in Cora??
ALIA 30+
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
26octombrie spune:
dadada, d'aia vreau si eu!!! masutza cu caditza!! de unde, cat?
fisher price, ori sunt eu tuta, ori n-au reprezentanta in canada. ca m-am uitat.. iar pe ebay am incercat, da nu am gasit vanzari in canada, doar in state, si iar ajungem la transport!
help!
vreau wu -xiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing. m-am abtinut toata ziua sa comand, ajung in sapa de lemn in stilul asta, ziua si comanda. si acum vine reaua de ioana si imi face pofta!!!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
cristina1702 spune:
multumesc mult! raman recunoscatoare! este exact ce-mi doream...gata, aveam nevoie de confirmarea cuiva cu experienta si acum o am...deci le vreau...
vivighe spune:
Am si eu o nedumerire legata de masutele aste de infasat cu caditza...adik : cand ii faci baie dai chestia aia pe care il infesi la o parte....termini de facut baie si vrei sa-l stergi...etc...cum le manevrezi sa-l pui pe masutza aia ca sa-l aranjezi?Ca la inceput...si pt noi cele cu cezariana e buna masutza asta ca e mai la nivel...nu tre sa ne aplecam cum ar trebui daca l-am infasa in pat de exemplu.Deci,intrebarea e de fapt...se poate folosi masutza cand ii faci baitza?